Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
polis eşleri topigi bi tane sanıyodum canlar bende polis eşiyimmm hepinize kucak dolusu sevgiler suanda mersindeyim ama tayinciyiz sarka gidiyozzzz:gitme: :gitme:

merhaba melike sizede iyi bir yer çıkar inş . seneye bizde tayinciyiz mersin istiyor eşim nasıl bahsedermisin

merhaba melike sizede iyi bir yer çıkar inş . seneye bizde tayinciyiz mersin istiyor eşim nasıl bahsedermisin

canımmm mersin denizi var ve cok güzel gercekten tavsiye ederim dogu dönüşü ben adanalı oldugum için adanaya yerleşmek istiyorum eşimin aileside iskenderunda oldugu için adana iyi olur düşüncesindeyiz ama sıcak oldugu için belki mersine geliriz belli degil yane bu arada ben melike memnun oldum bitanem polis eşleri topigimizede beklerim tatlışım çok tesekkürler ilgin için çok naziksinolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tşk ederim canım bende fatoş memnun oldum aynı yörenin insanıyız mersini biliyorum da hani nerde oturulur,hangi okul iyidir vs

tşk ederim canım bende fatoş memnun oldum aynı yörenin insanıyız mersini biliyorum da hani nerde oturulur,hangi okul iyidir vs

canım benim burası cok ideal ve ev kirasıda bulundugu konuma göre cok uygun diger uzak yerelere nazaran özele yazarım ben sahile çok yakın denize karsı hatta polis evi var oraya yakın sayılırız bitanem eger düşünürseniz yardımcı olurum burdayken özleden yazısırız kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım ya benim mesajım yetmiyo özele burdan görüşürüz çok tşk ederim ilgineopuyorumnanaktan

canım ya benim mesajım yetmiyo özele burdan görüşürüz çok tşk ederim ilgineopuyorumnanaktan

rica ederim canımmm ne demek bişi olursa mutlaka haberim olsun elimden geleni yaparım yane eşimde öyle kendine cok ii bak kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm şekerlerrrra.s.a.s.a.s.
atamızın bize en güzel armaganı olan...
19 MAYIS GENÇLıK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....daha nice senelere inşallahopuyorumnanaktan
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

çok genç değilim ama hepinizin kutlu olsun

çerkezimmmm nerdesin dostummmopuyorumnanaktan

bende geldim buraya sanırım aradığım topiği buldum hadi bana yardım kızlar özel harekatçı eşleri nasıldır durumlar zormu görew yeri ankara da ama bana çok zor olur onların psikolojisi dediler

bende geldim buraya sanırım aradığım topiği buldum hadi bana yardım kızlar özel harekatçı eşleri nasıldır durumlar zormu görew yeri ankara da ama bana çok zor olur onların psikolojisi dediler

merhaba hoşgeldin psikoloji tabiki bozuk olur,uyku düzeni yok,ilçe bekleme var,stres çok her an bişeyler olabilir ama benim eşim eve yansıtmaz canımız sağolsun gerisi hallolur der daha çok anlatılır ama özeti bu umarım faydası oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…