E
edali368
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edali368
-
ayy bende özel harekatçı eşiyim tatlım.tabiki konuşup kaynaşalım memnuniyetle......her zaman hazırım[/quote
canım hoş geldin nasılsın şeker
Nerelisiniz kızlar hangi şehirden geldiniz kaç yılınız kaldı şarkta ne çok soru sordum :)
Nerelisiniz kızlar hangi şehirden geldiniz kaç yılınız kaldı şarkta ne çok soru sordum :)
slm canım benim eşimde özel harekatta hakkaride görev yaptık çok zor günler yaşadık.çok şükür doğu görevimiz bitti rahatladık allahım sizleride korusun inşallah.hayırlısıyla bir an önce bitirip dönersiniz umarım.tüm polislerimiz allaha emanet olsun.
hoş geldin canım aslen ankaralıyım diyarbakırdaki 4. yılım bu yıl son olacak inşallah temmuzda tayinciyim senin ne kadar var
hoş geldin canım aslen ankaralıyım diyarbakırdaki 4. yılım bu yıl son olacak inşallah temmuzda tayinciyim senin ne kadar var
merhaba edalı ben gul demek son senen bende yenı gıdıcem gercı 3 senesı kalmıs olacak kıralık ev bakıyoruz ne tarafları onerırsın sımdıden tesekkurler :roflol:
Biz bu sene geldik bende Ankaralıyım ama öz.hark. değiliz biz eşim p.myerimseniben
bende eda memnun oldum ne iş için geleceksin d.bakıra memur olarak geliyorsan eger merkezde bir ev tut derim ama biraz kiralar fazla gelebilir ofis,huzur evleri ,gaziler bu civarlarda olabilir sakın bağlardan tutma canım
esım p.m tesekkur ederım bılgılerın ıcın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?