Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı sabahlar guzularrra.s.a.s.a.s.
regaib kandiliniz mübarek olsun canlarrrrropuyorumnanaktan

slm şekerler güzel hafta sonları olsun inşallahhh

hayırlı sabahlar... iyi pazarlar....a.s.
herkesin babalar günü kutlu olsun rabbim onları basımızdan eksik etmesin inşallahhha.s.

Bu kutlu günde, Büyük Zaferi bize yaşatan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk,
silah arkadaşları ve bu Türk direnişinde savaşan gazi ve
şehitlerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...........
opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

selamlar bende bu gruptanım ama pek kimse girmiyo galiba bilmiyorumkismile

MRB ARKADASLAR FACEDE YNİ GRUBUMUZA BÜTÜN POLİS EŞLERİNİ BEKLİYORUZ... polis eşleri fan page :))

kızlar nişanlım askerde dağcı komando...uzman çavus olarak kalmak istiyor.ama dağdan inemeyecek gelirse de iş arayacak.önerirmisinizz :97:

slm kaderdaslarım pek kımse ugramıyo topıgımıze aslında canlandırsak fena olmaz sureklı yazarsanız canlanır bız bıngoldeyız cok guzel bi özel harekatcının gelebılecegı en guzel yer calısma saatlerı olarak buraya hakkarıdn geldık ordada ılce gorevı coktu sıkıntıydı burası guzel sukur

herkese selam öncelikle. arkadaşlar epeydir buraya yazan olmamış ama takip ederken görenler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. nişanlım pomem mezunu olacak ve özel harekat istiyor kendisi bu konuda tam bir gönüllü onda sıkıntı yok ama ben aile ve ev hayatı olarak en iyi sizler cevap verirsini diye düşündüm. nişanlım kendisi istiyor ama benim kararımı da bekliyor kafam çok karışık. siz eşinizin normal polis memuru olmasını mı isterdiniz yoksa özel harekattan memnun musunuz? polislikte hangisi avantajlı? ben okuduklarımdan sürekli huzursuz olacağımı o gittiğinde kafamın rahat olmayacağını ya da her an bir şey olacak da çağıracaklar mı gibi efhamlara kapılacağım izlenimi aldım. zaten her şeyi kafaya takan biriyim.
bir de bu 1 aylık 15 günlük görevler isteğe mi bağlı yoksa gideceksin denilince gidliyor mu? o kadar ayrı kalmak en olumsuz tarafı gibi geldi bana özel harekatın artı stres sıkıntı. izlenimlerim bunlar lütfen gerçekte böyle mi değil mi bana bilgi verin arkadaşlar. seçme şansınız olsaydı eşlerinizn özel hareketçı mı yoksa normal polis memuru olmasını mı isterdiniz? benim için çok önemli şimdiden sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…