Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar özel harekat polisliğinin avantajları ve dezavantajları nedir

benim nisanlimda nigdeye eğitime gitti bizden onceki dönem olmalısınız nereye tayini çıktı bu meslek hakkında bilgi sahibi değilim arastiriyorum yardimci olursaniz cok memnun olurum

kızlar meraba adım ceren sevgilim özel harekatı kazandı =( adana daydık niğde ye eğitime gidecek 6 aralıkta . eğitim süresi nedir yardımcı olabilir misiniz baNA ?
Şu an nerde sevgiliniz, kursu tamamladı mı?

ayy bende özel harekatçı eşiyim tatlım.tabiki konuşup kaynaşalım memnuniyetle......her zaman hazırım
Ablacım biz yen, gelin adaylarına tavsiyelerin var mı nasıl gidiyor evlilik hayatınız özel olmazsa yardımcı olur musun :)

Selam kızlar yakin arkadaşımın eşinin ısrarı üzerine bende gorusmeye başladım bir özel harekatciyla , şuan Ankara da görev yapıyor ilk şarkı yapmış , olduğu yerde gayet rahat ama ülke durumuna bağlı olduğu için çalışma durumları yarin ne olacağı belli değil tabi.Gercekten kaliteli ince düşünceli bi insan ama bu durumu kaldırabilir miyim diye suphelerim var yani bu kadar güçlü bir insan miyim benim durumumda olan arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak isterim

canim merhaba, bence akisina birak yani onu sevebilirsen zaten kendini cok guclu hissediyorsun yapabilirim diyorsun

bnnm nısanlımdaa ılk sarkı yapmıs daha ocne. evlennce 2. sark gıtcez ama bene endıselerım var doguya gıtmekten korkuyorum bıde hamıle kalırsam o donemde. valla doguya gıdene kdar yolda dogurrum sız noldu alısabıldınızmı bır ozel harekatcıyla ılsıkı surmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…