- Konu Sahibi edali368
amin canım amin valla benim esimde diyarbakır pmyo mezunu cok ıstedı dıyarbakırı ama bu sene tercıh listesinde diyarbakır yoktu ınsallah guzel bı yerlere gıderız cok bunaldım burada
inş iyi bir yer çıkar arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım amin valla benim esimde diyarbakır pmyo mezunu cok ıstedı dıyarbakırı ama bu sene tercıh listesinde diyarbakır yoktu ınsallah guzel bı yerlere gıderız cok bunaldım burada
polis eşleri topigi bi tane sanıyodum canlar bende polis eşiyimmm hepinize kucak dolusu sevgiler suanda mersindeyim ama tayinciyiz sarka gidiyozzzz:gitme: :gitme:
merhaba melike sizede iyi bir yer çıkar inş . seneye bizde tayinciyiz mersin istiyor eşim nasıl bahsedermisin
canımmm mersin denizi var ve cok güzel gercekten tavsiye ederim dogu dönüşü ben adanalı oldugum için adanaya yerleşmek istiyorum eşimin aileside iskenderunda oldugu için adana iyi olur düşüncesindeyiz ama sıcak oldugu için belki mersine geliriz belli degil yane bu arada ben melike memnun oldum bitanem polis eşleri topigimizede beklerim tatlışım çok tesekkürler ilgin için çok naziksinolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tşk ederim canım bende fatoş memnun oldum aynı yörenin insanıyız mersini biliyorum da hani nerde oturulur,hangi okul iyidir vs
canım benim burası cok ideal ve ev kirasıda bulundugu konuma göre cok uygun diger uzak yerelere nazaran özele yazarım ben sahile çok yakın denize karsı hatta polis evi var oraya yakın sayılırız bitanem eger düşünürseniz yardımcı olurum burdayken özleden yazısırız kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım ya benim mesajım yetmiyo özele burdan görüşürüz çok tşk ederim ilgineopuyorumnanaktan
rica ederim canımmm ne demek bişi olursa mutlaka haberim olsun elimden geleni yaparım yane eşimde öyle kendine cok ii bak kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tşk ederim tatlım grz
slm şekerlerrrra.s.a.s.a.s.
atamızın bize en güzel armaganı olan...
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....daha nice senelere inşallahopuyorumnanaktan
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
çok genç değilim ama hepinizin kutlu olsun
öyle olsun tatlışımmm naber nasılsın bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tşk ederim iyiyim ya sen nasılsın
bende geldim buraya sanırım aradığım topiği buldum hadi bana yardım kızlar özel harekatçı eşleri nasıldır durumlar zormu görew yeri ankara da ama bana çok zor olur onların psikolojisi dediler
nerdesiniz sekerlerrrrrrrrr
burdayım canım ne haber kpss yemi giricen