• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kızlar ben evli değilim ama nişanlım jöh biraz zor ama cokta gurur verıci sizden tavsiyeler almaya geldim CADIARZU ne gibi sorumlulukları, güzellikleri var cvplarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

tesekkur ederım canım o zamn bende bu topıgın bı uyesıyım :D herkese merhabalar

hoşgeldin kelebekcim bu toipiği açan arkadaş şu aralar bebeiğyle meşgul o yüzden ben bakıyorum pek ugrayan yok sonlara indik ama olsun senin eşinde bizimkilerden demek allah yardımcın olsun canım zor bu işler..

amın bızımkı zorunda zoru hakkaride allahtan merkez

bı kac tane polis eslerıyle ılgılı topık olunca az ugranıyo ınsallah bundan sonra ustlerde oluruz bu arada ben esra

canlar benim kociş musula göreve gidiyoo 3 ay yok yanımızda çok üzgünüm çok nolur dua edin bizim için hayırlısıyla gidip gelsin aşkım içim çok sıkıntılı çokkk...

slm kızlar esım ılce gorevınde 8gunumuz kaldı ama sankı 22gun 22yıl gıbı gectı

merhaba kızlar benim eşimde özel harekatçı d.bakırda oturuyorum 3.yılımız seneye inş tayinciyiz allah hepimizin eşlerini korusun görüşmek dileğiyle hoşçakalın

burda o tutku pek yok canım =D

merhaba kuzum nasılsın sanada merhaba cerkeskızı nasıl gidiyo hayat

merhaba cerkeskızı bende diyarbakır biliyosun durumlar malum allah hepimize yardım etsin eşlerimizi korusun

polis eşleri topigi bi tane sanıyodum canlar bende polis eşiyimmm hepinize kucak dolusu sevgiler suanda mersindeyim ama tayinciyiz sarka gidiyozzzz:gitme: :gitme:

merhaba cerkeskızı bende diyarbakır biliyosun durumlar malum allah hepimize yardım etsin eşlerimizi korusun

amin canım amin valla benim esimde diyarbakır pmyo mezunu cok ıstedı dıyarbakırı ama bu sene tercıh listesinde diyarbakır yoktu ınsallah guzel bı yerlere gıderız cok bunaldım burada

polis eşleri topigi bi tane sanıyodum canlar bende polis eşiyimmm hepinize kucak dolusu sevgiler suanda mersindeyim ama tayinciyiz sarka gidiyozzzz:gitme: :gitme:

hosgeldın kusum yok meloş dogru biliyosun aslında polis eşlerinin topiği bi tane burası polis özel harekat topiği opuyorumnanaktan

hosgeldın kusum yok meloş dogru biliyosun aslında polis eşlerinin topiği bi tane burası polis özel harekat topiği opuyorumnanaktan

anladım kuşummm size bol ve güzel muhabbetler canımın içi.....bizede bekleriz heee unutup gitmeee canommm öptüm çokkkkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back