Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim kaynanamlarında aşağı köyde evleri var merkezdaki evde bu gümüşpala ilkokulu var onun yanında siz kimlerdensiniz benim kayın pederi tanırsınız belki zafer hoca derler burda barış soyadları
Günaydinlar
muhabbet koyulaşmiş maşallah
keşke bende mardinden birilerini bulsam
1 ay oldu buraya geleli çok yanlizim
ee kimseler niye uğrmıyor heyooo bayanlar nirelerdesiniz ben istanbula geçiyorum eşim 1,5 ay yok doğuya göreve gidiyor yine görüşürüz öptümmm
aramıza hoşgeldin kardelencim
hoşbulduk canım a.s.
bende 5 gün yanlızım eşim ankaraya gitti senağlama
bizim kaderimiz bu napalım
kısa yada uzun sürekli ayrılıklar içindeyiz:çok üzgünüm:
ama ben yinede iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ayrılıkların kavuşma anıda bi başka güzel oluyor:1hug:
sürekli evde olsa diyorum birbirimiz değerini bu kadar iyi anlayamazdık
bu arada eşimi çok özledim pazar günü gitti
biraz fazla duygusallaştım kusura bakmayınsenağlamasenağlamasenağlama[/QUOsenin 5 günmüş canım bizim tam 45 gün ne yapalım ekmek parası mecburuz duygusallık çok oluyor hele ben iki gözü iki çeşme hiç susmam
hoşbulduk canım a.s.
bende 5 gün yanlızım eşim ankaraya gitti senağlama
bizim kaderimiz bu napalım
kısa yada uzun sürekli ayrılıklar içindeyiz:çok üzgünüm:
ama ben yinede iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ayrılıkların kavuşma anıda bi başka güzel oluyor:1hug:
sürekli evde olsa diyorum birbirimiz değerini bu kadar iyi anlayamazdık
bu arada eşimi çok özledim pazar günü gitti
biraz fazla duygusallaştım kusura bakmayınsenağlamasenağlamasenağlama
hayırlı yolculuklar canım benim eşimde gitti doguya allah sağ salim kavuştursun hepimizide rabbim korusun onları
heyooo bayanlar nerelerdesiniz yaf topikten silincez yakında herkese ii ve güzel haftalar dilerim
:çok üzgünüm:CANLAR TÜM ÖZEL HAREKAT VE POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ÇOK DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZ BEHÇET OKTAY'IN ELİM BİR OLAY SONUCU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. BÖYLE VATAN EVLATLARI KOLAY YETİŞMİYOR LÜTFEN BU KADAR KOLAY HARCAMAYALIM AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE RABBİM SABIR VERSİN.....:teselli: