• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????

günaydın ey oğuz soylu alperen eşleri benim kocişte kurstan sonraki ilk tayin yerimiz ağrıydı istanbuldan sonra ağrı biraz zor oldu ama alışmıştım 1 sene ipga verdik tam 4 senemiz orda geçti şimdi ankaradayız eşimde daire başkanlığında 10 güne kadarda il dışı göreve gidecek. bu arada diyarbakırdaki arkadaşım bizim ağrıdan 6 arkadaş geldi bu yaz sizin lojmanlara belki tanırsın hülya nilüfer nursen ayşegül seher hepsi hoşsohbet cana yakın insanlardır bu arada yaza nereye tayin istiyorsunuz...

Son düzenleme:
günaydın ey oğuz soylu alperen eşleri benim kocişte kurstan sonraki ilk tayin yerimiz ağrıydı istanbuldan sonra ağrı biraz zor oldu ama alışmıştım 1 sene ipga verdik tam 4 senemiz orda geçti şimdi ankaradayız eşimde daire başkanlığında 10 güne kadarda il dışı göreve gidecek. bu arada edalı bizim ağrıdan 6 arkadaş geldi bu yaz sizin lojmanlara belki tanırsın hülya nilüfer nursen ayşegül seher hepsi hoşsohbet cana yakın insanlardır bu arada yaza nereye tayin istiyorsunuz...

hoş geldin canım biz tayine geldik d.bakırdaydık şimdi ankaradayız benim eşimde daire başkanlıgında oda söylüyor göreve gidecegiz diye acaba aynı timdelermi dün çalışıyordu bugün birazdan gelir eve peki seninki

topiği görünce dayanamadım.
özel harekatçı değilim, kızıyım.
babacım özel harekatın ilk kuruluş zamanlarında görev yapanlardan ve kuruluşa katkısı olanlardan...
şimdi rahmetli oldu gerçi..
mardin (doğum yerim :D ), ankara ve istanbulda görev yaptı...
onunla her an her zaman gurur duydum, her zaman da duyacağım...
özel harekat denildiği zaman bu kocaman gurur kaplar yüreğimi (:
böyle muhteşem bağlılıkta bir teşkilat daha yok bence (:

topiği görünce dayanamadım.
özel harekatçı değilim, kızıyım.
babacım özel harekatın ilk kuruluş zamanlarında görev yapanlardan ve kuruluşa katkısı olanlardan...
şimdi rahmetli oldu gerçi..
mardin (doğum yerim :D ), ankara ve istanbulda görev yaptı...
onunla her an her zaman gurur duydum, her zaman da duyacağım...
özel harekat denildiği zaman bu kocaman gurur kaplar yüreğimi (:
böyle muhteşem bağlılıkta bir teşkilat daha yok bence (:

allah rahmet eylesim canım seni kızıma benzettim çok ufak olmasına ramen özel harekatçı hastası resmen 8 yaşında ama özel harekata belkide babasından çok baglı

allah rahmet eylesim canım seni kızıma benzettim çok ufak olmasına ramen özel harekatçı hastası resmen 8 yaşında ama özel harekata belkide babasından çok baglı

zaten bizi öyle yetiştiriyorlar ki, elimizde olmadan sadece onları görerek bile özel harekata hayran kalabiliyoruz (:

hepinizin eşlerine, tüm özel harekat ve emniyet teşkilatına Rabbim yardımcı olur inşallah (:

sakura canım allah rahmet eylesin nur içinde huzurla yatsın baban. baban öle bir birime hizmet ettiki bu dillere destan bunu hep bil elbetteki gurur duymak senin ve hepimizin hakkın canım..

edalıcım benimki bugün sabah işe gitti biz elmadağda oturuyoruz eşim aslen buralı zaten o yüzden kayınvaldemlere yakın olsun göreve giderse yanlıklık çekmiyim diye burdan tuttuk evi bizimki ayın 20 sinden sonra hkkriye gidecekmiş sen nerdesin seninki nere gidiyor.

zaten bizi öyle yetiştiriyorlar ki, elimizde olmadan sadece onları görerek bile özel harekata hayran kalabiliyoruz (:

hepinizin eşlerine, tüm özel harekat ve emniyet teşkilatına Rabbim yardımcı olur inşallah (:

saol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
a.s.

sakura canım allah rahmet eylesin nur içinde huzurla yatsın baban. baban öle bir birime hizmet ettiki bu dillere destan bunu hep bil elbetteki gurur duymak senin ve hepimizin hakkın canım..

edalıcım benimki bugün sabah işe gitti biz elmadağda oturuyoruz eşim aslen buralı zaten o yüzden kayınvaldemlere yakın olsun göreve giderse yanlıklık çekmiyim diye burdan tuttuk evi bizimki ayın 20 sinden sonra hkkriye gidecekmiş sen nerdesin seninki nere gidiyor.

canım elmadağdamı bizde elmadağdayız ilhan abinin eşimisin

yok canım ya resmen koptum gülmekten biraz daha uğraşırsak komşu çıkcaz galiba

sağolasın güzelim hepimiz bu duyguyla yaşıyoruz inan doğan çocuklarımız bile bu maneviyatla büyüyor tüm emniyet mensuplarını ve askerlerimizi korusun rabbim....

valla arkadaşım inan sanki kardeşimi bulmuş gibi sevindim ya burda insan yüzüne hasret kaldım ağrıda o kadar harika ve mükemmel komşuluk ilişkilerimiz vardıki burdaapartman yeni olduğundan pek kimse birbirini tanımıyor sadece merhabalaşıyoruz işte ama ben 4 sene ağrıda öle alıştıktan sonra resmen depresyona girdim günlerimi burda yani kk da ev işleriyle arada bir çocukları alıp merkeze şöle bir tur atmakla geçiriyoruz işte nolsun

valla arkadaşım inan sanki kardeşimi bulmuş gibi sevindim ya burda insan yüzüne hasret kaldım ağrıda o kadar harika ve mükemmel komşuluk ilişkilerimiz vardıki burdaapartman yeni olduğundan pek kimse birbirini tanımıyor sadece merhabalaşıyoruz işte ama ben 4 sene ağrıda öle alıştıktan sonra resmen depresyona girdim günlerimi burda yani kk da ev işleriyle arada bir çocukları alıp merkeze şöle bir tur atmakla geçiriyoruz işte nolsun

valla canım aynı birde 3 ay oldu ben geleli kafam bir türlü rahatlamadı eşyalar üst üstte bekliyoruz ne yapacagımı şaşırdım kızım okula başladı ben hamileyim hep sıkıntı bir yerleşsem iyi olacakta hep ayak üstündeyim yani anlayacan

canım allah kolaylık versin kaynananlar nerde oturuyor peki

kızlar bana biraz müsaade kızımın uykusu geldi onu bi uyutayım yarım saate kadar gelirim hadi güle güle ii sohbetler

Back