Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yabancılık çekmicen burda 10 plakanın 6sı 21, 4ü 33:roflol:mersınden burada heryer yakın:)) tesekkur edrım
Hiç yabancılık çekmicen burda 10 plakanın 6sı 21, 4ü 33:roflol:
Aynı kaderi paylaşıyoruz bizde babam öğretmen onla gezdik tam durduk derken sil baştankafamçokkarıştıama ben burayada yabancıyımkii:bbo: bende pols cocuguyum onun ıcın pek alıstıgım bıyer olmadı bı orası bı burası..:. babam emeklı olunca ohh be dedım ama yıne baslıyoruz yaaa:teytey:
Karakolcumu çevik falanmı eşin canım?evet canım yaa yınede deger..napalım:) bazen bızımkıne ben sark gorevımı onceden yaptım bıdaha gıdemem dıyorum :)
cevıkte daha yenı 4.yılı
Azcık hareketli olur burda çevikler okadar ama bura dışardan göründüğü gibi değil eğer endişeyle geliyorsanız içiniz rahat etsin doğuda çok il var burdan baya kötü en iyilerinden biri burası.
canım ben polis lojmanlarında kalıyorum d.bakıragelipte senelerce kalanlar var giden birdaha gelmek istiyor ama bana göre bir yer degil sevemedim gitti inşallah sizede lojman çıkar daha rahat olursun en azından arkadaş ortamın olur sıkılmazsın
bende en cok ızmırı sevmıstım ınsallh dıyarbakırdn sonra yıne oraya gıderız tam yasanılacak yer:) yenı lojmanlar varmıs daha teslım edılmedımı bır bılgın varmı canım yerimseniben
Herkese iy geceler kıslar ben kaçar...
Bu seneki kura sonucunda teslim edeceklermiş bu arada lojmanları.