Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım afiyet olsun ben rejimdeyim :..((
ama ben yıyebılırım gelınlıgın ıcıne nasıl sıgacaksam
gel canım ye benim yerimede ye sen gençsin verirsin kilonu yaş kaç bu arada ben 26
d.bakıra gelecek arkadaşlar bn 5 yıldır orda oturuyorum ilk gazilerde oturduk sonra da bağlar da eşimn iş yerine alaya yakın olsun die tam bağların içi değil ama yinede gaziler gbi bi yerden buraya gelmek zor oldu alıştım diymm halen yolda yürürken arkama dönüp bakıyorum birinde maalesef çantamı kaptrdım ama gaziler bağlara göre çok ii orası bi nebze daha oturalabilir durumda
d.bakıra gelecek arkadaşlar bn 5 yıldır orda oturuyorum ilk gazilerde oturduk sonra da bağlar da eşimn iş yerine alaya yakın olsun die tam bağların içi değil ama yinede gaziler gbi bi yerden buraya gelmek zor oldu alıştım diymm halen yolda yürürken arkama dönüp bakıyorum birinde maalesef çantamı kaptrdım ama gaziler bağlara göre çok ii orası bi nebze daha oturalabilir durumda
bayaa olmus sızın uzun oluyo herhalde sark:bbo:
asker eşimisin canım ben bile ofiste oturdugum halde korkuyorum normaldir canım biz tayinciyiz ya siz
22 ysındayım ama anne tarafımın hep sorunudur basenler :roflol: nısanlanınca zayıflarsın stresten dedıler,ama tam tersı oluyor strese gırdıkce yıyyorumjeyyar
evt cnm asker eşiyim alayda görevli eşim bnde korkuyorum halende alışmış değilm buralara ama ne yapalım elden ne gelir biz seneye tayinciyiz cnm sen kaç yıldır burdasın
56 Kiloyum canım ben doğum sonrası kilolarından kurtulmaya çalışıyorum 2 aylık bi canavar var bende:içelim:sendemi rejimdesin benderejimdeyim resimlerle avunuyorum kaç kilosun
56 Kiloyum canım ben doğum sonrası kilolarından kurtulmaya çalışıyorum 2 aylık bi canavar var bende:içelim:
sendemi rejimdesin benderejimdeyim resimlerle avunuyorum kaç kilosun
bendee polis eşiyimm d. bakırda kaldım 4 sene edacımm fotoları görüncee bir hoş oldum 20058 te döndü d. bakırdan
SEnde kaç canım kilo yürüyüş demişsin bide Orman Parktamı yürüyorsun yerimseniben
özel harekatmı kadromuydu yoksa lojmanlardamı kaldın
canım ben bebek için tedavi gördüm önceden 56 kilo idim şimdi 64 kilo oldum aldım ama çok zor veriliyyor hapla alınan kilolar yok ben lojmanlarda oturuyorumm lojman içinde yürüyorum