E
edali368
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edali368
-
ben bu formu yeni gördüm
nasılsınız kızlar
günaydın ey oğuz soylu alperen eşleri benim kocişte kurstan sonraki ilk tayin yerimiz ağrıydı istanbuldan sonra ağrı biraz zor oldu ama alışmıştım 1 sene ipga verdik tam 4 senemiz orda geçti şimdi ankaradayız eşimde daire başkanlığında 10 güne kadarda il dışı göreve gidecek. bu arada edalı bizim ağrıdan 6 arkadaş geldi bu yaz sizin lojmanlara belki tanırsın hülya nilüfer nursen ayşegül seher hepsi hoşsohbet cana yakın insanlardır bu arada yaza nereye tayin istiyorsunuz...
topiği görünce dayanamadım.
özel harekatçı değilim, kızıyım.
babacım özel harekatın ilk kuruluş zamanlarında görev yapanlardan ve kuruluşa katkısı olanlardan...
şimdi rahmetli oldu gerçi..
mardin (doğum yerim), ankara ve istanbulda görev yaptı...
onunla her an her zaman gurur duydum, her zaman da duyacağım...
özel harekat denildiği zaman bu kocaman gurur kaplar yüreğimi
böyle muhteşem bağlılıkta bir teşkilat daha yok bence
allah rahmet eylesim canım seni kızıma benzettim çok ufak olmasına ramen özel harekatçı hastası resmen 8 yaşında ama özel harekata belkide babasından çok baglı
zaten bizi öyle yetiştiriyorlar ki, elimizde olmadan sadece onları görerek bile özel harekata hayran kalabiliyoruz
hepinizin eşlerine, tüm özel harekat ve emniyet teşkilatına Rabbim yardımcı olur inşallah
sakura canım allah rahmet eylesin nur içinde huzurla yatsın baban. baban öle bir birime hizmet ettiki bu dillere destan bunu hep bil elbetteki gurur duymak senin ve hepimizin hakkın canım..
edalıcım benimki bugün sabah işe gitti biz elmadağda oturuyoruz eşim aslen buralı zaten o yüzden kayınvaldemlere yakın olsun göreve giderse yanlıklık çekmiyim diye burdan tuttuk evi bizimki ayın 20 sinden sonra hkkriye gidecekmiş sen nerdesin seninki nere gidiyor.
zaten bizi öyle yetiştiriyorlar ki, elimizde olmadan sadece onları görerek bile özel harekata hayran kalabiliyoruz
hepinizin eşlerine, tüm özel harekat ve emniyet teşkilatına Rabbim yardımcı olur inşallah
yok canım ya resmen koptum gülmekten biraz daha uğraşırsak komşu çıkcaz galiba
valla arkadaşım inan sanki kardeşimi bulmuş gibi sevindim ya burda insan yüzüne hasret kaldım ağrıda o kadar harika ve mükemmel komşuluk ilişkilerimiz vardıki burdaapartman yeni olduğundan pek kimse birbirini tanımıyor sadece merhabalaşıyoruz işte ama ben 4 sene ağrıda öle alıştıktan sonra resmen depresyona girdim günlerimi burda yani kk da ev işleriyle arada bir çocukları alıp merkeze şöle bir tur atmakla geçiriyoruz işte nolsun
canım allah kolaylık versin kaynananlar nerde oturuyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?