Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç yabancılık çekmicen burda 10 plakanın 6sı 21, 4ü 33:roflol:

ama ben burayada yabancıyımkii:bbo: bende pols cocuguyum onun ıcın pek alıstıgım bıyer olmadı bı orası bı burası..:. babam emeklı olunca ohh be dedım ama yıne baslıyoruz yaaa:teytey:

ama ben burayada yabancıyımkii:bbo: bende pols cocuguyum onun ıcın pek alıstıgım bıyer olmadı bı orası bı burası..:. babam emeklı olunca ohh be dedım ama yıne baslıyoruz yaaa:teytey:
Aynı kaderi paylaşıyoruz bizde babam öğretmen onla gezdik tam durduk derken sil baştankafamçokkarıştı

evet canım yaa yınede deger..napalım:) bazen bızımkıne ben sark gorevımı onceden yaptım bıdaha gıdemem dıyorum :)

kızlar muhabbet koyulaşmış ben yürüyüşten gelinceye kadar nasılsınız anneler gününüz kutlu olsun canlarım

Azcık hareketli olur burda çevikler okadar ama bura dışardan göründüğü gibi değil eğer endişeyle geliyorsanız içiniz rahat etsin doğuda çok il var burdan baya kötü en iyilerinden biri burası.

cevıkte daha yenı 4.yılı

canım ben polis lojmanlarında kalıyorum d.bakıragelipte senelerce kalanlar var giden birdaha gelmek istiyor ama bana göre bir yer degil sevemedim gitti inşallah sizede lojman çıkar daha rahat olursun en azından arkadaş ortamın olur sıkılmazsın

Azcık hareketli olur burda çevikler okadar ama bura dışardan göründüğü gibi değil eğer endişeyle geliyorsanız içiniz rahat etsin doğuda çok il var burdan baya kötü en iyilerinden biri burası.

yok fazla bı zorlugu bana gore karakolculardan daha rahat ama bıde ona sorsakbenneyaptımki senın? peki

Bizimki 6yıl Ankara çevikten karakolcu geldi buraya 7.yıl.

Lojman işi zor edalı bize bile seneye gelecek bu sene zor kaldıki gülsimanın eşi 4 yıllıkmış daha.

bende en cok ızmırı sevmıstım ınsallh dıyarbakırdn sonra yıne oraya gıderız tam yasanılacak yer:) yenı lojmanlar varmıs daha teslım edılmedımı bır bılgın varmı canım yerimseniben

Herkese iy geceler kıslar ben kaçar...

Bu seneki kura sonucunda teslim edeceklermiş bu arada lojmanları.

bende en cok ızmırı sevmıstım ınsallh dıyarbakırdn sonra yıne oraya gıderız tam yasanılacak yer:) yenı lojmanlar varmıs daha teslım edılmedımı bır bılgın varmı canım yerimseniben

canım bu yıl teslim edilecek lojmanlar ama baya lojman var bu yıl olmasada inşallah seneye lojmana girersin burda kaç yıllık olduguna bakılmıyor ben direke lojmana geldim eşim buraya geldigimde daha 3 yıllık memurdu

birde eski lojmanları begenmeyip girmeyenlerde var o şekilde sırada gelebiliyor bence eskide olsa yenide olsa diyar bakır gibi bir yerde lojmanda oturacan halkında iş yok çünkü zaten memur oldugunu anlayınca bile yüz ifadeleri degişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…