- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?
anket olaymis iyiymiş . Odun _ odun değil diye...hangi gününüzü kutlamadi odununuz ?Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?
Doğumgününüanket olaymis iyiymiş . Odun _ odun değil diye...hangi gününüzü kutlamadi odununuz ?
Sevgilim erkek arkadaşının doğumgünü için hediye alıp pasta kesen bir insan ve benimkini unuttu çok bozuldum üzüldüm gerçekten erkekler haketmiyor inceliği..bide söyle ne istiyorsan alayım para vereyim sen al istediğini diyorÖzel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?
Adamı kendine baglama sanatımıHayir canim. Herseyin bir caresi var merak etme. Bende bir kitap var hepsi yaziyor. Sana eve gidince atarim.
Hayir tatlim. Ilhan uckan ask oyunlari kilavuzuAdamı kendine baglama sanatımıMerak ettim
Hayir tatlim. Ilhan uckan ask oyunlari kilavuzu
Okumak lazım sende işe yaradı mıHayir tatlim. Ilhan uckan ask oyunlari kilavuzu
İşte para vereyim git istediğini al insanlık hali anlayışlı ol gibi şeyler sanki evliyizde para teklif ediyoBenim takıntım yok.
Kutlarım ama çok süpriz yapan biri degilim.
Ama eşim unutmaz hediyesiz geçirmez
Arkadasınkını kutlayıp senınkını unutması olmamış
Kırıldıgını soyledın mı ? Cvp ne oldu
Valla ben ne ararsam buldum ve buluyorum daBu kitap ne ya ehehe biri daha sormuştu buradan sanki bu kitabı bulmam lazım diye. İhtiyacım olduğundan değil ama bu kadar talep olduğundan merak ediyorum cidden ne anlattığını.
O kitap beni adam etti. Tabii baska kitaplarinida okudum.adam oldumOkumak lazım sende işe yaradı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?