• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel günleri hatırlama

Sevgilim erkek arkadaşının doğumgünü için hediye alıp pasta kesen bir insan ve benimkini unuttu çok bozuldum üzüldüm gerçekten erkekler haketmiyor inceliği..bide söyle ne istiyorsan alayım para vereyim sen al istediğini diyor
sıkıntı büyük O zaman. Bozulmakla kaldıysan iyi. Hiç kutlamasa anlardim, ama erkek arkadaşına jest yapiyo olması sizi önemsemediği gosterir

Dogum gunlerimde , dogum gunumu kutlasa ve iki guzel laf soylese benim icin yeterli olur.. Evlilik gunumuzu disarida bir gun gecirmek isterim.. Yazindada kizlarimla tatilde olunca geciremiyoruz.. Sade ramazan ayi yaza denk geldinde beraber gecirdik :KK48:

Benimki hiç bi tarihi hatırlamazdı ama ben odunumu itinayla yontuyorum :KK53: iki günde bir sınav yapıyorum doğum günüm ne evlilik yıldönümü tarihimiz ne bakıyım söyle diyorum :KK45:

arkadaşına pasta kesmesi ve sizi unutması tabiki üzücü bir durum ben takmam ama özel günleri, ve esimde hatirlarsa hoşuma gider hatırlamaz sa hiç umrumda bile olmaz

Kocam özel günleri asla unutmaz. İlk yemek yediğimiz tarih, ilk beraber olduğumuz gün, Doğum günü, anne olmamama rağmen anneler günü, ailemin Doğum günleri vs. Bu konuda da bir çok konuda olduğu gibi şanslıyım bin şükür

Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?

Sevgilim erkek arkadaşının doğumgünü için hediye alıp pasta kesen bir insan ve benimkini unuttu çok bozuldum üzüldüm gerçekten erkekler haketmiyor inceliği..bide söyle ne istiyorsan alayım para vereyim sen al istediğini diyor
AHHH AHHH eşim hatırlamasına ragmen 3 senedir evlilik yıldönümü için hiç birsey yapmıyor ve bunu maddıyata baglıyıor tamm maddi sıkıntımız var bıraz ama insan iki kurus biriktirmezmı :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Doğum günümü kutlamazsa bozulurum, belki evlilik yıldönümümüzü. Onun dışında çıkma teklifi etmesinin ay dönümü, sevgililer günü, tanışmamızın 18. ayı gibi zottirik günleri önemsemem öyle.
Neredeyse birlikte ilk dolmuşa bindikleri günü kutlayacak kadınlar bile var. :)))

Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?

ben çok önem vermiyorum açıkçası. ama senin sevgilinin kabalığı şu olmuş, arkadaşınınkini kutlayıp seninkini unutması. yani demek ki normalde kutluyor doğum günlerini. ama tabi bana sorarsan çok mu önemli özel günler diye, bence değil.

Back