- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Ben de senin gibiyim o yuzden:) ama daha çok yenisin beklentin var doğal olarak, yıllar geçtikçe o beklentiler çok azalacak, hele çocuk oldu mu o zaman gör:)Sonunda beni anlayan birilerinin olması çok mutlu etti beni :)
Ben gibi kutlayamazsiniz zatentok gözlüyum ben
Erkeklerin evlenince icine bi odun kacıyor malesefHediyesinde de değilim düzgün beraber vakit geçireceğimiz gece olsun isterdim ama olmadı
Ben de senin gibiyim o yuzden:) ama daha çok yenisin beklentin var doğal olarak, yıllar geçtikçe o beklentiler çok azalacak, hele çocuk oldu mu o zaman gör:)
Erkeklerin evlenince icine bi odun kacıyor malesef
Bizde tüm planları ben yaparım hediyemi bütcesini sorar ne almak istedigini sorar ona göre kendim belirlerim, gitmek istedigim yerleri ona söyler arasından secim yapmasını isterim
Bikaç kere kendi haline bıraktım ciddi kazıklar yedi gerek yok madem artık herşey ortak en azından benim istedigim olsun kafam rahat olsun modundayım :)
Hakaret? Mesajimda hakaret yok:) kendimde sevdiğim güzel bir ozelligimi söyledimHakaret edince gazın geçti mi :)
Zamanında özel günlerinizde sizi özel hissettirdiği için şimdi de aynı beklenti içindesiniz bu konuda haklısınız fakat yemeğe gitmek istemezsenizde boşuna huzursuzluk olacak aranızda.Yemeğe bile götürmeyenler var bu da bişey :)
Ben gelmeyeceğim diyince sorgulamadı mı? Bu şekilde anlatsaydınız ya, bunlar zaten hep yaptığımız şeyleriz, nesi özel deseydiniz?Normal de kebapçıya da giderim takılmam buna, benim anlatmak istediğim her zaman ki yaptığımız şeyleri tekrar yapalım dedi. Ne anlamı kalır o zaman? Bir de sanki ortada bir şey varmış gibi bana planı ben yaptım diyor saf
İnatlasarak romantikleştiremezsin aksi gibi işine de gelirBen bundan sonra hiç bir şey yapmıcam görsün kendisi
sürekli kendinizle çelişiyor verdiğiniz cevaplar. Bana manevi beklentim var demişsiniz pasta ile kutladık biz sadece diyen birine ise herkes sizin gibimi kutlamak zorunda demişsiniz
Ben gelmeyeceğim diyince sorgulamadı mı? Bu şekilde anlatsaydınız ya, bunlar zaten hep yaptığımız şeyleriz, nesi özel deseydiniz?
O eşiniz, en yakınınız, kendinizi rahat ifade edebilmeniz lazım.
Ay ben sana sen oyle mi kutla dedim. Durup dururken insanı geriyorsunuz yaO kadın ben böyle kutladım dediği için sizin gibi kutlamak zorunda mıyım dedim.
Bence siz yanlış okudunuz. Gayette net yazdıklarım.
İnatlasarak romantikleştiremezsin aksi gibi işine de gelir
Ağlayarak beğendim dedi bende beğendiğini düşündüm, beğenmediyse kendi bilir.
Kimseye gösteriş yapma gibi niyetim yok, 500 tane yere gideriz 1 fotoğraf ancak paylaşırız
Senin beklentin azalacak o yönden diyorum, bunda korkulcak bisey yokKorkutma beni
Ay ben sana sen oyle mi kutla dedim. Durup dururken insanı geriyorsunuz yaorada anlatmak istediğim neydi anladiginiz şey neydi bahsettiğim şey maneviyattı zaten. Bence maneviyattan bahsetmeyin. Direkt instaya atacağım, arkadaşlara hava atacağım kutlamalar istiyorum ama yapmıyor falan deyin. Daha samimi olmuş olursunuz
Yemekte takılabilirsin evlendik diye başından savar oldun beni eskisi gibi sürprizler fln yapmıyosun dersen beklentinin olduğunu anlamasını sağlayabilirsin belkiOda doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?