- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 32
-
- Konu Sahibi forevermorrenk
Ağzın bal yesin karşimAdam yemeğe gidelim, çay/kahve keyfi yapalım diyor işte ne güzel. Siz bozuyorsunuz bu planı. Neden ? Ben tam olarak ne beklediğinizi anlamadım. Fotoğraf atsa yetiyor, kebapçıda yemek sıradan. Başka zaman da fotoğraf atılabilir o halde farkı ne ? Fotoğrafın altına şiirler döşeyip, kalpler yapıştıracak herkes görecek bu mu ? Sizin söylediğiniz herkese sevdiğini söyletmek olayını 15 - 16 yaşındayken yapardık. Evli barklı bir yakınım bunu istese dalga geçerdim. :)
Ki bu yaptığınız da fotoğraf atsın demeniz de hep dışa dönük. İnkar etseniz de gösteriş seven birisiniz gibi duruyor. Her şeyi sosyal medyaya atıp, aşk böcüğü temalı fotoğraf paylaşan tipler bana aşırı samimiyetsiz geliyor açıkçası. İnatla bu insanların mutsuz olduklarını düşünüyorum. Hikayelerden destan yazıyorlar instagramda.. Mumlar, kelebekler, güller 300 lira hesap ve instagramda bol emojili "mutluyuzzz" ilişkileri olmaya gerek var mı bilemiyorum.
Bence kendinizi instagramdaki, dizilerdeki ya da youtubedaki çift videolarından uzaklaştırın. Herkesin ilişki dinamiği farklı.
Benim aklım iskendere, haydariye, acukayaa kaydı.Ben sana niye yaranamıyorum dedi kendini haklı görüyor işte
Bende onu diyorum işte bencede net :) manevi şeyler beklediğini söyleyip aslında gayette maddi beklenti içindesiniz. Adamın sana yaranamıyorum demesinden belliO kadın ben böyle kutladım dediği için sizin gibi kutlamak zorunda mıyım dedim.
Bence siz yanlış okudunuz. Gayette net yazdıklarım.
Videoya ağlayacak duygusallıkta adam supriz yapmayı düşünemiyor olamazdı. Demekki size uğraşmak istemiyor.
Ama size en iyisi hicbisey yapmamak bence, baksana kebapçı yerine yok dışardan çiçek yolsun getirsin, yok seni seviyorum desinbu nasıl birşey anlamadım. Kebapçıya bozuluyorsub diyince her zaman gittiğimiz yer diyorsun ama seni seviyorum u ilk kez mi duyacaksin nedir yani? Maddi bekleti içinde değilim diye vurgulamaya cirpinirken kendinizle ters dusuyorsunuz. Fazla beklentileriniz yok ama değişik beklentileriniz var. En iyisi kebapcidayken içten bir şekilde seni seviyorum desin
Kitap okurken mum yakma isteğine ayrıca bittim. Mum yakılacak bir dünya ortam var (film izlerken, masada, yatak odası, küvet yanı) ama kitap okurken yakmak? Hayır benim de gözlerimde problem yok ama loş ışıkta okuyarak gözlerime romantik eziyetler etme fikri hiç aklıma gelmemişti.
Yemekte takılabilirsin evlendik diye başından savar oldun beni eskisi gibi sürprizler fln yapmıyosun dersen beklentinin olduğunu anlamasını sağlayabilirsin belki
Doğru öyle ama insan eşinden de bu beklentiye girmemeli mi?
Daha yeni evliyiz biz
Adam yemeğe gidelim, çay/kahve keyfi yapalım diyor işte ne güzel. Siz bozuyorsunuz bu planı. Neden ? Ben tam olarak ne beklediğinizi anlamadım. Fotoğraf atsa yetiyor, kebapçıda yemek sıradan. Başka zaman da fotoğraf atılabilir o halde farkı ne ? Fotoğrafın altına şiirler döşeyip, kalpler yapıştıracak herkes görecek bu mu ? Sizin söylediğiniz herkese sevdiğini söyletmek olayını 15 - 16 yaşındayken yapardık. Evli barklı bir yakınım bunu istese dalga geçerdim. :)
Ki bu yaptığınız da fotoğraf atsın demeniz de hep dışa dönük. İnkar etseniz de gösteriş seven birisiniz gibi duruyor. Her şeyi sosyal medyaya atıp, aşk böcüğü temalı fotoğraf paylaşan tipler bana aşırı samimiyetsiz geliyor açıkçası. İnatla bu insanların mutsuz olduklarını düşünüyorum. Hikayelerden destan yazıyorlar instagramda.. Mumlar, kelebekler, güller 300 lira hesap ve instagramda bol emojili "mutluyuzzz" ilişkileri olmaya gerek var mı bilemiyorum.
Bence kendinizi instagramdaki, dizilerdeki ya da youtubedaki çift videolarından uzaklaştırın. Herkesin ilişki dinamiği farklı.
seni çok iyi anlıyorum canım insan gerçekten çok çok kırılıyor. bizde 1 senelik evliyiz eşim doğum günümü o kadar önemsemedi ki çocuklara alınan küçücük bir pastadan aldı o kadar ben yanındayken hemde öylesine yani. üstelik pazar gününe denk geliyordu biz bütün gün evde boş oturup tv izledik her an bir süpriz yapacak sanmıştımSevgili kk hepinize selam
Umarım kendimi ifade edebilirim. Eşimle 8.5 aylık evliyiz. Benim için özel günler önemlidir, ufak bir jestle de olsa kutlamak isterim ve kutlarım da.
Bugün eşimle bizim için özel bir gün, kendisi bana cumartesi gününden beri seni yemeğe götüreceğim dedi. Bugün mesajlaşırken aklıma geldi, beni nereye yemeğe götüreceksin dedim; bizim evin orada kebapçı var ya oraya dedi. Sonra dedim, gider bir yerde çay içeriz dedi.
Çok üzüldüm.
Nedeni ise kebapçı, çorbacı olması değil, bana beni değerli hissettirmemesi.
Evlenmeden önce gayet bu konularda sürpriz hazırlayan, hediyeleri, yaptıklarıyla gönlümü fethetmişti.
Evlendikten sonra bu konulardaki özelliği gitti
Bundan önce benim doğum günüm vardı onda da öyle o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam. Aldığı hediyeyi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Ben hediyeler alsın, önümde diz çöksün ölsün demiyorum ama kutlamak istemiyorsa da beni beklentiye sokmasın. İkidir hayal kırıklığı yaşadım.
Defalarca söyledim ona özel günler benim için önemlidir daha hassas ol diye ama adam evlendikten sonra bu konularda çok başarısız
Ben ona en yoğun, en koşturmacalı zamanlarımızda bile onun hiç bir özel gününü atlamadım.
Hala kendimi iyi ifade edemedim. Umarım beni anlamışsınızdır.
Sizden tavsiye istediğim nokta şu; eve gidince nasıl bir yol izlemeliyim?
İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Yemeğe de gitmeyeceğim dedim zaten
O kendini biliyor söylememe gerek yok kiBen böyle şeyler söyleyince direkt yüzüne öküz diyorum
yahu bütün erkekler böyle oluyor bir saatten sonra...beklentiyi bırak sen..bende süprizi çok severim yaparım da ama bizimki yapamıyor malasefSevgili kk hepinize selam
Umarım kendimi ifade edebilirim. Eşimle 8.5 aylık evliyiz. Benim için özel günler önemlidir, ufak bir jestle de olsa kutlamak isterim ve kutlarım da.
Bugün eşimle bizim için özel bir gün, kendisi bana cumartesi gününden beri seni yemeğe götüreceğim dedi. Bugün mesajlaşırken aklıma geldi, beni nereye yemeğe götüreceksin dedim; bizim evin orada kebapçı var ya oraya dedi. Sonra dedim, gider bir yerde çay içeriz dedi.
Çok üzüldüm.
Evlenmeden önce gayet bu konularda sürpriz hazırlayan, hediyeleri, yaptıklarıyla gönlümü fethetmişti.
Bundan önce benim doğum günüm vardı onda da öyle o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam. Aldığı hediyeyi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Ben hediyeler alsın, önümde diz çöksün ölsün demiyorum ama kutlamak istemiyorsa da beni beklentiye sokmasın. İkidir hayal kırıklığı yaşadım.
Defalarca söyledim ona özel günler benim için önemlidir daha hassas ol diye ama adam evlendikten sonra bu konularda çok başarısız
Ben ona en yoğun, en koşturmacalı zamanlarımızda bile onun hiç bir özel gününü atlamadım.
Bi diyorsunuz ki söylesin beklentiye girmeyeyimDoğru öyle ama insan eşinden de bu beklentiye girmemeli mi?
Daha yeni evliyiz biz
Evliliğin anlamı bu değil.O zaman evliliğin ne anlamı kalıyor
Bana abartıyosunuz gibi geldi yani siz sormussunuz adam söylemiş . Biz ikimizde seviyoruz diye kokoreç yemeye gitmiştik bir özel günde . Ayrıca henüz sekiz aylık evlisiniz öğreneceğiniz ilk şey kadsinizdakinden beklentinizi kaldırmak ya da düşürmek. Büyük şeyler beklemiyorum diyorsunuz ama adamın yaptıklarını beğenmiyorsunuz .ben sadece anlattiklariniz üzerinden yorum yapıyorum.Sevgili kk hepinize selam
Çok üzüldüm.
tamam yani hediye almak zorunda değil ki. siz de almamışsınız sanıyorum özel gün diye. çok takmayın yani kebapçı deyip geçmeyin. güzel yemek gibisi var mı?
ay ne güzel iste keske banada alsa çok ihtiyacım var anneler günüde geliyor .yalnız benimki ayrı bir öküz geçen sene anneler günümü kutlamadı ben çok sınır olmuştum sen benim.annem degilsin demişti o kadar kotu kavga etmiştik ki ben de onun annesinin anneler gününü kutlamadım.neticede o da benim annem değil dedimKahve makinesi
Senin beklentin azalacak o yönden diyorum, bunda korkulcak bisey yokçocuğun her şeyin üstünde olucak, allah isteyen herkese nasip etsin.
ay ne güzel iste keske banada alsa çok ihtiyacım var anneler günüde geliyor .yalnız benimki ayrı bir öküz geçen sene anneler günümü kutlamadı ben çok sınır olmuştum sen benim.annem degilsin demişti o kadar kotu kavga etmiştik ki ben de onun annesinin anneler gününü kutlamadım.neticede o da benim annem değil dedim