- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
-
- Konu Sahibi forevermorrenk
Tamam da yemeğe gidelim diyor adam sizi unutmamış farkında mısınız bunun? Doğum gününüzü unutmuş da evde göbeğini kaşıyor gibi olayı algılayan sizsiniz. Kahve içelim demenin neresi odunluk? Mutsuzum, beğenmedim bu planı dışında bir içerik yok yazdıklarınızda. Sıradan olan ilişkiniz sanırım asıl mutsuzluk içinizde. Derdiniz sevilmemekse bunu ayrıca düşünün, tartın.
bence siz sürpriz yapın..
nusret den yer ayırtın ikinizin de gönlü olsun.
Izmır de nusret yok sanırsam ☺
ismet miydi ona gidin ha tandır ha kebap
Eve gidip pırasa yicem
Ahh ah benim de hassas noktam. Az kaldı az biraz daha sabırÇay dedin can evimden vurdun beni :) caysızlıktan basım deli gibi ağırıyor şuan, çay makinesi güzel fikir :)
"Bana balık verme balık tutmayı ögret" derler ya. Siz akıl vermek yerine kendiniz romantik olmayı deneseniz. Mum ısıgında kitap okumak da romantiklik olmuyor ki. Lamba icat edilmiş niye mum ışığında okuyup gözleri bozuyorsunuzBirine yazdım sanada yazayım.
Videolar atarım, linkler gönderirim fikir edinsin sorun yaşamasın diye ama adamın evlendikten sonra içinde bir panda çıktı resmen
Bazen ışıkları kapatalım mum ışığında kitap okuyalım diyorum o neden diyor bana
Okuyanların çoğunun anladığını düşünüyorum az önce de yazdım ne istediklerimi.
28 yaşındayım ve nasıl mutlu olunur biliyorum. Ben onu mutlu ediyorsam oda beni etmeli. Siz söylediklerimi çarpıtıyorsunuz bunlar değil istediklerim, gösteriş hiç değil. Sadece önemsenmek, hatırlanmak bu anlatabildim mi
e olmuş işte beraber yemeğe gideceksiniz sonrasında da başka bir yerde çay içeriz demiş. Kebap sevmiyorsanız adam o kadarını akıl etmiş aa şurda bilmemne restoran vardı çok merak ediyorum oraya gidelim diyin. Her şeyi karşıdan beklemeyin ikiniz de mutlu olun.Hediyesinde de değilim düzgün beraber vakit geçireceğimiz gece olsun isterdim ama olmadı
Onu fark ettimMesela kebapçı değil
Bu bende kalsın ama özel bir gündü bizim için
Geçenlerde bir arkadaşımıza eşi yenilebilir çiçeklerden göndermiş....kız tüm işyerinde bir o yana bir buyana dolanıp ikram etmiş iş arkadaşlarına ....doğum günün mu sorusuna verdiği yanıt ;yok....kına gecemizin yıl dönümüya bende buna takıldım yazıldı mı görmedim..
muhtemelen konu sahibesinin özel gün dediği bizim için özel gün bile değil...
Ay yok artik yaGeçenlerde bir arkadaşımıza eşi yenilebilir çiçeklerden göndermiş....kız tüm işyerinde bir o yana bir buyana dolanıp ikram etmiş iş arkadaşlarına ....doğum günün mu sorusuna verdiği yanıt ;yok....kına gecemizin yıl dönümü