- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi forevermorrenk
Vallaha mum ışığında kitap okumaktansa (kitap olarak beni okumadigi sürece ) kebapcida yenilen yemeği tercih ederim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen ışıkları kapatalım mum ışığında kitap okuyalım diyorum o neden diyor bana
Çok uzun süre güldük zaten biz bu sıradışı yıldönümüne "Huzur parası " denilir bu tür vereyim kurtulayım harcamalarının adına...Ay yok artik ya
Adamlarin ben eslerinden korktuklarini ve o yuzden boyle sacma gunleri de kutladigini dusunuyorum artik. Kesin diyordur adam siparisi verirken "vereyim 80-100 lira alayim sunu da basim rahat etsin"
Ahahah huzur parasi iyiymis. Aciyorum valla erkeklere, evlenmek istemeyenlere de sonsuz hak veriyorum cidden bazi heemcinslerim cekilecek gibi degil.Çok uzun süre güldük zaten biz bu sıradışı yıldönümüne "Huzur parası " denilir bu tür vereyim kurtulayım harcamalarının adına...
Bence siz nasıl hediye ve sürprizler bekliyorsanız yazın bir kağıda atın bir kavanoza oradan seçsin eşiniz. Çok güzel sürpriz olur bence.
Geçenlerde bir arkadaşımıza eşi yenilebilir çiçeklerden göndermiş....kız tüm işyerinde bir o yana bir buyana dolanıp ikram etmiş iş arkadaşlarına ....doğum günün mu sorusuna verdiği yanıt ;yok....kına gecemizin yıl dönümü
Konu sahibine eşi 5 sevgi cümlesi kursa, 6.sı nerede diye üzülür bence.Tüm sayfalara göz attım.
Sizin yoğun bir sevgi ve ilgi ihtiyacınız var.
Çocukluk döneminde karşılanmamış ihtiyaçlarınız ve ebeveynlerinizin size olan yaklaşımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Özellikle de babanızla olan ilişkinizle.
Bence eşinizin yaklaşımından önce kendi
iç dünyanızı bir gözden geçirin.
Bir de şu kitabı tavsiye ederim.
Yaaaa!! Gör ne kocalar var Adam tanışma,konuşma,koklasma ...herşeyin ilkinin tarihlerini yazmış kutluyor demek Konu sahibi neyi kutluyordu acabaKına gecesinin yıldönümü mü
Elf gözlerim daha neler görecekti
Yaaaa!! Gör ne kocalar var Adam tanışma,konuşma,koklasma ...herşeyin ilkinin tarihlerini yazmış kutluyor demek Konu sahibi neyi kutluyordu acaba
Ben nişan yıldönümü diyorumYaaaa!! Gör ne kocalar var Adam tanışma,konuşma,koklasma ...herşeyin ilkinin tarihlerini yazmış kutluyor demek Konu sahibi neyi kutluyordu acaba
Geçenlerde bir arkadaşımıza eşi yenilebilir çiçeklerden göndermiş....kız tüm işyerinde bir o yana bir buyana dolanıp ikram etmiş iş arkadaşlarına ....doğum günün mu sorusuna verdiği yanıt ;yok....kına gecemizin yıl dönümü
Ben nişan yıldönümü diyorum
Tüm sayfalara göz attım.
Sizin yoğun bir sevgi ve ilgi ihtiyacınız var.
Çocukluk döneminde karşılanmamış ihtiyaçlarınız ve ebeveynlerinizin size olan yaklaşımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Özellikle de babanızla olan ilişkinizle.
Bence eşinizin yaklaşımından önce kendi
iç dünyanızı bir gözden geçirin.
Bir de şu kitabı tavsiye ederim.
Evlilik romantizm, sürpriz ve heyecana en uzak noktadır. Kabullenin. Allah bir yastıkta kocatsın.
Abartiyorsunuz. Adam sizi dusunmuyor olsaydi hic bir adim atmazdi. Ha kebapci ha luks bir restoran ne farkeder? Onemli olan sizin mutlulugunuz beraberliginiz. Bir aradayken ne kadar kaliteli vakit gecirdiginiz. Boyle kucuk seylere takilip huzurunuzu bozmayin. Birde su gercegi kabul edin evlilikten sonra erkeklerde eski romantiklik kalmiyor. Bu sevmedikleri anlamina gelmiyor. Yapilari boyle.
Benide Arnavut ciğeri yemeye götürse fena olmazEvlenirsem eğer kocam beni midye yemeye götürebilir yıl dönümümüzde.Bir de kokoreç yanına da bir ayran ohhh misss.Kokusu geldi burnuma şu an
Hakikaten neden denmeyecek gibi değil :)
Mum ışığında şarap yudumlayalım, mum ışığında sevişelim gibi şeyleri anlarım da mum ışığında kitap okumak romantik de değil, birlikte yapılan bir eylem de değil ki. Adam tabi sorar neden diye..
Sürrealist bir paralel evrende yaşıyor gibisiniz :)
Ha bu yanlış mı hayır tabiki değil. Bu da sizin hayattan zevk alma biçiminizdir. Ama karşınızdaki belli ki sizin gibi bakmıyor sizin gibi düşünmüyor. O yüzden işiniz zor.