İlköğretim Yorum ve Soruları özel ders

Deniz mavisi

Saraylar gibi gözleri vardı saraylar gibi
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
684
37
6,sınıfa giden çocuk için özel ders aldırmak istiyorum
çocuğuna matematikten ders aldıranlar memnun musunuz
faydasını gordumuzmu
önerebileceğiniz öğretmenler varmı
benim bulduğum kişi kimya öğretmeni daha önce de matematik dersi vermis acaba matematik öğretmeni olması dahamı iyi olur

Özel ders veren biri olarak yaziyorum kesinlikle istediğiniz branstan mezun birinden ders alın. Zaman içinde herkes kendi branşında profesyonel oluyor, "aaa ben kimya okudum ama matematik bilgim var onu da vereyim" olmaz ama senelerdir matematik dersi veriyorsa o zaman belki. Ben 6. siniflara saati 50 tl den veriyorum ama ilcedeyim, merkezde ortalama 60-70 tl civarı sanirim ve daha üzeri de olabilir. Not; branşım matematik değil reklam için yazmadım.

Bizim 6.sınıfa gecen sene kimya ogretmeni geldi sozlesmeli cocuklar ve veliler kadina hayran kldu gidince cok uxulduler onemli olan verdigi egitim deneme detsi alin bence

Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul'da 100 TL civarı oluyor özel dersler

ders ücreti öğretmenden öğretmene çok değişiyor. kimya okuyan biri matematik anlatabilir. ne de olsa ortaokul matematiği. önemli olan mantıgini kavratmasi çocuğa. benim kardeşime her ders icin tek bir abla geliyordu. lise2 ye kadar ayni abla geldi sonra sadece kendi alanındaki dersi anlatmak istedi kokular ağırlaştığı icin. biz çok memnun kalmıştık.

Ben çok aldırdım. Çok memnunun. Çok faydası oluyor. Çocuk da daha Mutlu çünkü başarı artıyor. Matematik öğretmeni bulun.

6,sınıfa giden çocuk için özel ders aldırmak istiyorum
çocuğuna matematikten ders aldıranlar memnun musunuz
faydasını gordumuzmu
önerebileceğiniz öğretmenler varmı
benim bulduğum kişi kimya öğretmeni daha önce de matematik dersi vermis acaba matematik öğretmeni olması dahamı iyi olur

Öğrenciden kesinlikle ders aldir. Çocuk öğrenciyle daha rahat çalışır .

Ben çok aldırdım. Çok memnunun. Çok faydası oluyor. Çocuk da daha Mutlu çünkü başarı artıyor. Matematik öğretmeni bulun.
teşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuz

X