- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Valla düşünüyorum hayatımda kimseye kafayı takmadım bitiririm falan demedim hele de kuzenime. Hiçbir kuzenimle sorun da yaşamadım hepimiz senin tabirinle ağırbaşlı yaşayan kimsenin işine karışmayan insanların ondandır belki de. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlaması güç.sanırım ortada çözülecek pek bişey kalmadı.Görümcenin yüzünü dahi görmek istemiyorum artık ki ben öyle rol yapamam seviyormuş gibi.Eşim bu husumeti anladığı an bana resti çekti.Çünkü görümcem herkesin aklına giren birisi.öylede oldu.kb bana soru sorarken ben put gibi durup tv ye bakmışım.Zaten oraya gittiğimde neye ne kadar gülmüşüm hep bi kontrol halindelerdi.Bi konuda farklı fikrimi söylesem sen ne biliyosunki dercesine yüzüme bakarlardı..Görümcem kuzeniyle yaşadığı bi husumetle ilgili ona arkadan sen kimsin kızımmmm.ben bi insana kafayı taktımmı onu bitiririm diyordu..aileside ne fena ne akıllı kızımız var diye övünüyor.Bu zamanda ağırbaşlı olmak kimsenin işine karışmamak para etmiyor.
Siz karaçay mısınız, eşiniz de öyle miSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de evliliğimin ilk yılları aynı şeyleri düşündüm. Herkes özellikle eşim üzerime geldikçe hep kendimi sorguladım daha iyisini yapayım diye yırtındım. Mesela eşim benim ailemden ne kimsenin düğününe ne cenazesine gitmez. ama ben düğünün başından sonuna kadar sesin korkusundan çığlık çığlığa ağlayan bebeğimle bile 10 düğünden 9 una gidip birine gitmemişsem eşim ve görümceler ayrı ayrı itinayla laf sokardı. Ben de salak gibi ama gidemedim çünkü bebeğim çok ağlıyordu, Migrenim tutmuştu vs diye derdimi anlatmaya çalışırdım ayy aptal kafam. Beyefendi istiyor diye bütün ramazanı köyde geçirir gelene gidene işçisine geceye kadar yemek hazırlardım. Sonra bir gün hasta oldum yapamadım diye lafı yer otururdum. Daha neler neler neler yaşadım 8 yılda gözlerine girebileyim diye diye hep içime attım. Şimdi panik atağımla ansiyetemle aşırı mutsuzluk ve korkularımla başbaşa kaldım. Doktora gitmem gerek ama iki saat çocuklara bakmayacak bir adam için ömrümü heba ettiğim içiin gidemiyorum da. Artık bittiğim için ne onlar ne kendim için yapacak birşeyim de kalmadı. Sen seni bitirmelerine izin verme sakın.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de evliliğimin ilk yılları aynı şeyleri düşündüm. Herkes özellikle eşim üzerime geldikçe hep kendimi sorguladım daha iyisini yapayım diye yırtındım. Mesela eşim benim ailemden ne kimsenin düğününe ne cenazesine gitmez. ama ben düğünün başından sonuna kadar sesin korkusundan çığlık çığlığa ağlayan bebeğimle bile 10 düğünden 9 una gidip birine gitmemişsem eşim ve görümceler ayrı ayrı itinayla laf sokardı. Ben de salak gibi ama gidemedim çünkü bebeğim çok ağlıyordu, Migrenim tutmuştu vs diye derdimi anlatmaya çalışırdım ayy aptal kafam. Beyefendi istiyor diye bütün ramazanı köyde geçirir gelene gidene işçisine geceye kadar yemek hazırlardım. Sonra bir gün hasta oldum yapamadım diye lafı yer otururdum. Daha neler neler neler yaşadım 8 yılda gözlerine girebileyim diye diye hep içime attım. Şimdi panik atağımla ansiyetemle aşırı mutsuzluk ve korkularımla başbaşa kaldım. Doktora gitmem gerek ama iki saat çocuklara bakmayacak bir adam için ömrümü heba ettiğim içiin gidemiyorum da. Artık bittiğim için ne onlar ne kendim için yapacak birşeyim de kalmadı. Sen seni bitirmelerine izin verme sakın.
Öncelikle, idolümsünüz. Saygılar.Şu yaşıma geldim, çocuk olmadığı halde, eziyet görüp de boşanmaya yanaşmayan kadınları anlayamadım gitti. Yahu özgürsün özgür! Niye bi denecik canını bu kadar sıkmalarına izin veriyorsun? Git çalış mis gibi hayatına bak. Kocasız kalınca daha mı mutsuz olucaksın? Neyse işte anladığım kadarıyla boşanmaya niyetin yok. O zaman bir zahmet çalışmaya başla. Ben şahsen haftanın 3 günü kaynanaya gitmektense haftanın 5 günü işe gitmeye güle oynaya razı olurdum. Bir daha ağızlarını açacak olurlarsa "ben sizin kızınız gibi 7 gün 24 saat sizde duramam, çalışıyorum kendimi eve zor atıyorum" dersin. Yani dümdük demezsin de ima edersin. En azından verecek bir cevabın olur. Muhtemelen senin çalışmıyor olmana bu kadar takmışlar, sen işe başlayınca biraz durulurlar. Ama eğer baskılar devam ederse bu evlilikte mutlu olma şansın sıfır demektir.
anlamıyorsunuz galiba? ben gitmeyince sürekli lafını ediyorlardı.diyelimki bi defa gitmedim diğer sefer gittim hepsinde bi surat. hatta niye gelmiyosun yarında gelin diye kapıya kadar baskılarCalismak isteyen kaynanaya haftada 3kez gitmez zaten
Oturur ders çalışır
Etsinler lafinianlamıyorsunuz galiba? ben gitmeyince sürekli lafını ediyorlardı.diyelimki bi defa gitmedim diğer sefer gittim hepsinde bi surat. hatta niye gelmiyosun yarında gelin diye kapıya kadar baskılar
Sizi bu duruma düşüren adama resti çekmek gündeminizde yok yani.anlamıyorsunuz galiba? ben gitmeyince sürekli lafını ediyorlardı.diyelimki bi defa gitmedim diğer sefer gittim hepsinde bi surat. hatta niye gelmiyosun yarında gelin diye kapıya kadar baskılar
Dasmeer kıyamam ya klavyene yazık bebeğim ..Etsinler lafini
Gitmeyeceksin o kadar
Calis kurtar kendini baska yolun yok
Yok yaw. Adam onu bırakçek diye ödü kopuyor katipçimSizi bu duruma düşüren adama resti çekmek gündeminizde yok yani.
Ya baska yolu yokDasmeer kıyamam ya klavyene yazık bebeğim ..
Öyle sayfalarca yazmışsınız ki dramdan içim bayıldı. Acıyalım mı size ne diyelim ne istiyorsunuz? Hani bir söz vardır beni öldür ama acıma. 1.5 yıllık evliymişsiniz yıllarınız falan heba olmamış. Ayrıca hayat dediğimiz şey bu iyi kötü herşey olacak. Bizim de popomuzdan pembe pamuk şeker çıkmıyor. Bence de sorunlusunuz.
İnan hiç üzülmüyorum. Koca koca derseniz böyle kocatırlar. Yapacak bişey yok..Ya baska yolu yok
Üzülüyorum ya cidden
Ya calisacak ya calisacak
Yada omur boyu katlanacak
Onu anladık zaten.Yok yaw. Adam onu bırakçek diye ödü kopuyor katipçim
Gene ayrılmaz mi acabaİnan hiç üzülmüyorum. Koca koca derseniz böyle kocatırlar. Yapacak bişey yok..
Çalışsa bu seferde maaş kartına sahip çıkamayacak. Değişen bişey olacağı yok yani
Merkezi atamalarda yaş sınırı yok2020 kpssye niye hazırlanmadınız ben bile girdim kamuda olduğum halde. 32 yaşındasınız resim öğretmeni olduğunuzu var sayalım yaş 37 devlet memurluğu taş sınırı 35 gir. Ne ara atanmayı planlıyorsunuz
Var Maalesef .ama öğretmenlikte değiştirildi. Bizlerde hala yaş sınırı varMerkezi atamalarda yaş sınırı yok
Gene ayrılmaz mi acaba
Ben olacağı söyleyeyim en sonunda adam onu bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?