- 3 Şubat 2009
- 9.880
- 16.895
- 773
- 44
Ben metin falan atmadim onlari mune atti. Ben googledaki zottirik haberlerden takip etmiyorum davalari bizzat izleyerek veya yargitay kararlarindan takip ediyorum. Googlayarak gorulebilecek bisey degil bu işin icine girmek lazim. Suc dedim diye dalga gecene cahil derim çünkü tabiki cezai yaptirimi yok ama boşanma aşamasında karşı tarafin elini guclendiriyor bu durum. Yani ailesiyle gorusmemeniz. Çünkü onu da gorusturmemis oluyorsunuz evinize girmelerine musaade etmeyerek. Ben de eşimin ailesiyle pek gorusmuyorum ve birkac arkadaşım da dogal olarak benim gibi olduklari icin bu konuda canları sıkıldı. Çünkü böyle bisey var bunu benim sirket avukatı bile söylüyor yaptığımın doğru olmadigini yani kendisi boşanma hic bakmaz. Ama dedigim gibi bunu boşanma bakan avukatlar bilmeli.İnsanlara cahil demeden önce dönün kendinize bakın. Defalarca kürtaj oldum demek bir nevi bu yöntemi kullanmaktır. Bu çağda defalarca korunamamak da cehalettir.
Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz, bahsettiğiniz metinlerde eşin ailesiyle görüşmesine engel olmak boşanma sebebi diyor. Gelin yada damadı bağlamıyor. Eşine karışamaz diyor. İkisi çok farkl şeyler. Cahil demeden önce okuma pratiği yapım
Obsesif gibi takık olduğun kurtaj deneyimime gelecek olursak 2000lerin basinda yani bundan 20 yil once yasadigim deneyimlerden bahsediyoruz. Kaldi ki hic birinde kimse icime bosalmadi. İliskinin basinda prezervatifi takmadigim icin oldu biri, birinde dogum kontrol hapi kullanmama ragmen oldu. Digerinde de prezervatifin sizdirdigini düşünüyorum çünkü basindan sonuna kadar takiliydi. Ve dedigim gibi hicbirinde icimdeyken ejakulasyon olmamasina ragmen. O yuzden ben insanlari uyarmak icin yazdim bunu ben yasadim onlar yasamasin diye. Cunku bosalma olmasa da hamile kalınabilir. Hatta sürtünmeyle de hamile kalinabilir. Ben kimseye durduk yerde bisey demiorum siz benim yazdigim biseyle konuyu bilmediginiz halde dalga gecip uzerine kurtaj olmus hahah yapiosunuz. Akli dengeniz yerinde degil bence.