yarın görümcemi arayıp senin benimle problemin nedir demek istiyorum.Biliyorum olaylar dahada büyüyecek.Çünkü çok pervasız biri.İlk evlendiğim zamanlar bana ben insanlarla gezer tozarım eğlenirim ama o insanın kalbimdeki yeri bellidir.asla yakın olmam gerçekten sevmem demişti.. bi kuzeninin dedikodusunu yaparken..sonra baktıki ben ona destek değilim onla beraber milletin dedikodusunu yapmıyorum..öyle uzaklaştıkO kadar üzüldüm ki. Ne hissettiğinizi anlıyorum. Sıkışmak hayal kırıklığına uğramak keske kimse yaşamasa buna benzer duugylari. Siz de hic bir sorun yok.
evet aynen bunları bekliyorlarki bunu dolaylı yoldan dile getirdiler kaç defa..Bide eşim bilerek konuyu saptırmak için kimi vardır 10 yılda bir gider samimidir yakındır.kimi isterse hergün gitsin uzaktır..Her gittiğimde güleryüz gösteririm mutfakta bi iş varsa yaparım.anne ne yapalım derim çay servisi vs.. bunlar onlar için misafir gibi davranmakmış...çok üzgünüm.hepsi boşa gitti..arkamdan kötü gelin soğuk gelin diye konuşacaklar..eşim deseniz tam bi ailekolik.. ve bana yaptığı herşeyi inkar ediyor.Bosan,bu adam duzelmez. Seni boyle tuketmelerine izin verme.
Haftanin 2-3 gunu gitmek ne demek ya. Senin bir evin, bir hayatin var. Bir de yetmiyormusHer gun gidip gunluk temizliklerini, hizmetlerini yapmani falan istiyolar heralde.
Bi sorunun içine düşünce ve sürekli suçlanınca kendinden şüphe ediyor insan..eşimn teyzesi ablası annesi sürekli laf çakan ama alınmıııcan diyen insanlar.Başkalarının arkasından yaptıkları dedikoduları görünce emin oldum.ben o dedikodulara katılmayıncada uzak duran mesafeli gelin oldum.Halbuki elimden geleni yapmıştım.yetmemiş.Çok ağrıma gidiyor görümcemin yaptıkları.Eşimn bugün bana tüm söyledikleri onun söylemleri.Babam daha yeni covit atlattı kalp gibi ciddi hastalıkları var..ben ne yapıcam... En çok üzüldüğüm yüzüme gülen arkamdan konuşan ailesi oldu.Niiye sürekli açıklama yapan bir haliniz var ? Niye sürekli çocuk gibi o bana bunu yaptı ama ben çok güzel cevap verdim ben iyi gelinim açıklaması yapıyorsunuz ?
30 yaşında kadınsınız aile sizin resmen hem aileinizi hem gururunuzu ayak altına almış. Hastasın diyen adama evet hastayım boşanalım diyemeyip yok görüncemle konuşacağım yok ben iyi gelinim kafasındasınız...
Emin ile olun şu yaşadıklarımız da sizde yaşatanlar kadar suçlusunuz. İnsan kendini korur.gerekirse de kapıyı çarpar çıkar bu kadar zor mu bu.
32 yaşındasınız ve acele edip boşanmazssnız yeni hayatınızı geç kalırsınız haberiniz olsun. Bu evlilikten hiç bir cacık olacağı yok. Bırakın artık şu açıklama yapıp kendinizi aklamayı
Adam bana bu lafları etse. Evet ruh hastasıyım evet aileni sevmiyorum kötü gelinim işine gelmiyorsa boşanalım der hiç olmazsa kendi içimi soğuturum. Bu ne böyle ya
Yahu hala açıklama yapıyorsun canım benim.Bi sorunun içine düşünce ve sürekli suçlanınca kendinden şüphe ediyor insan..eşimn teyzesi ablası annesi sürekli laf çakan ama alınmıııcan diyen insanlar.Başkalarının arkasından yaptıkları dedikoduları görünce emin oldum.ben o dedikodulara katılmayıncada uzak duran mesafeli gelin oldum.Halbuki elimden geleni yapmıştım.yetmemiş.Çok ağrıma gidiyor görümcemin yaptıkları.Eşimn bugün bana tüm söyledikleri onun söylemleri.Babam daha yeni covit atlattı kalp gibi ciddi hastalıkları var..ben ne yapıcam... En çok üzüldüğüm yüzüme gülen arkamdan konuşan ailesi oldu.
O zaman çeksinler çilelerini madem..Bu sitede yesilin tonu ve matem asla ayrilmazlar asla kendilerini savunmazlar
Ancak bu bana onu dedi der durur
Kendilerini feda ederler sonra diğer tarafda bunlari maalesef kullanir
Bu degismez.
Maalesef hala anlayis bekliyorO zaman çeksinler çilelerini madem..
benim ablam boşandı ve babam halâ onun etkisinde.yakın dönemde kovitten yoğun bakımda kaldı.hem kalp hem beyninde inme sorunu var.Kahrolacak biliyorum.Bütün aile hata bende sanacak.Çünkü bu insanlar dışarıya karşı inanılmaz iyiler.Kendi akrabalarını bile yüzlerine gülüp arkalarından demediğini bırakmıyorlar.ve eşimde yaşadığımız bi sorunu bana anlatırken öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüpheye düşüyorum.kendinden emin ama çarpıtarak..Boşanmak en doğru karar bunun farkındayım.ama çalışmadığım için korkuyorum..çevre baskısı vs.Bazen en kötü ne olabilir diyorum bu çileyi çekmeye değermi? ben eşime beraber gidelim dedim tedaviye onuda kabul etmiyor.Sürekli bana sen sorunlusun insanlar sana soru sormuşsa nolmuş..diyor. Söylermisiniz görümcemin kocası neden bana sıkılmıyomusun bi kursa yazıl bari desin..ben hoşgörüyle cvp vereyim.sonra 2 kere daha bunu desin alaycı bi üslupla.Naaaptın diyerk.Benim çalışmıyor oluşum meğer hepsine dert olmuş.Bu sitede yesilin tonu ve matem asla ayrilmazlar asla kendilerini savunmazlar
Ancak bu bana onu dedi der durur
Kendilerini feda ederler sonra diğer tarafda bunlari maalesef kullanir
Bu degismez.
Böyle insanlar iş hayatında da pasif oluyor dasmeer. En çok bu insanlar eziliyor iş hayatında. Ha bu iyi niyet iyi insanlık falan da değil yani kendilerini kandırmasınlarMaalesef hala anlayis bekliyor
Karşısında ona deger vermeyen biri var
Ailemde ailem
O takmis ben sunu yaptim ben bunu yaptim
Bazi insanlara agzinda kus tutsan yaranamazsin
Biran once is hayatına girmeli
Kendine güveni gelmeli
ben aylarca gitmesem zaten onlar için bu boşanma sebebi.ilk eşim harcar benisizde eşinize karşı net bir tavır koymalısınız. sürekli kendimi açıklamaktan ve senin bunu anlamamandan bıktım beni kabul ediyorsan bu şekilde et etmiyorsan geleceğimizi konuşup bir karar alalım de eşine. kendini ne ezdiriyorsun.
bende farklı problemler yaşadım eşimin ailesiyle. gitmedim aylarca. varsın nasış biliyorlarsa öyle bilsinler dedim. sonra düzeldik şimdi sadece saygımdan gidiyorum. zerre sevgim yok içimde.
Siz pek normal değilsiniz galiba. Biz ne yazıyoruz siz ne yazıyorsunuz...benim ablam boşandı ve babam halâ onun etkisinde.yakın dönemde kovitten yoğun bakımda kaldı.hem kalp hem beyninde inme sorunu var.Kahrolacak biliyorum.Bütün aile hata bende sanacak.Çünkü bu insanlar dışarıya karşı inanılmaz iyiler.Kendi akrabalarını bile yüzlerine gülüp arkalarından demediğini bırakmıyorlar.ve eşimde yaşadığımız bi sorunu bana anlatırken öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüpheye düşüyorum.kendinden emin ama çarpıtarak..Boşanmak en doğru karar bunun farkındayım.ama çalışmadığım için korkuyorum..çevre baskısı vs.Bazen en kötü ne olabilir diyorum bu çileyi çekmeye değermi? ben eşime beraber gidelim dedim tedaviye onuda kabul etmiyor.Sürekli bana sen sorunlusun insanlar sana soru sormuşsa nolmuş..diyor. Söylermisiniz görümcemin kocası neden bana sıkılmıyomusun bi kursa yazıl bari desin..ben hoşgörüyle cvp vereyim.sonra 2 kere daha bunu desin alaycı bi üslupla.Naaaptın diyerk.Benim çalışmıyor oluşum meğer hepsine dert olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?