- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
doğru çok haklısınız...çalışmış olsaydım eşimde beni bu kadar ezemezdi.Bugün bile bana sana sunulanın kıymetini bilmedin diyor.Ne sunulduki diyorum ev ve eşyalarmı.hiçbi lüksüm yok masrafım yok.eşyaları ortak aldık.Görümcem kendide çalışmadığı halde çalışan gelinleri örnek verip,ay şuda hazıra kondu diye birilerini kötülerdi.ailesi ben çalışıyorum diye bana değer verecektiyse varsın o değerde olmasın.eşinizin buradaki davranışı asla kabul edilebilir değil. ancak çalışmak konusunda da kusura bakmayın siz hatalısınız.
bunu eski konularda da burada bir sürü üye yazdık. yok erkek çalışan fazla oluyor yok maaş az diye diye çalışmakla ilgili her konuda sürekli bahaneniz oldu.
genel olarak sizin yaklaşımınızın bahane üretmek üzerine olduğunu düşünüyorum. bu konuda bile aslında çeşitli bahaneler üretip sonuçla ilgili konuşmuyorsunuz.
32 yaşındayım diyorsunuz, hatırladığım kadarıyla mimarsınız ve hiç iş tecrübeniz yok. eğer çalışma meselenizi çözmüş olsaydınız şimdi çoktan kapıyı çekip çıkmıştınız yanlış mı ?