- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.695
- 548
- Konu Sahibi basucukelebegi
Diploma savaşları vol. bilmem kaç. Diplomanız varsa konu açmaya da ihtiyacınız yok o zaman, onlara anlatın hallolur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne değişti mesela, annesi hayatınızın her alanında olmayı bırakacak mı, mutfağınız ayrıldı mı, kuyruksuz bi yere gidebilecek misiniz çekirdek aileniz ile? Maaşı hop diye eşinize atmaya son mu? Nedir yani?ben tekrar tekrar aynı seyi söylüyorum ben fikir aldım cozemeyeceğim bi şey değil ona rağmen yazdım ve cıktım okumadım bile sabah işe gelip açtım sayfamı ve en basından vaktınız var ise cıkın okuyun. dumur olursunuz :) acısını cıkarmıyorum aksine dün buraya yazıp okumadan eşimle konustum ona bile bi ton şey yazmıslar. şu an eşimle boşanıyorum desem destek cıkacaklar ama anlaştım dedim diye yerden yere vuruldum
Onun için mi elimde bişey kalmıyor diye dertleniyorsunuz? Aileci eşinizin yarın aileden birine zort diye o parayı borç vermeyeceğini nerden biliyorsunuz? Ha zort diye veremez belki ama burnunuzdan da getirir, lanet olsun kime ne veriyosan ver diyecek hale gelirsiniz. Aileci erkek için çekirdek aile son sırada olur hep. Giden gittikten sonra istediğiniz kadar katın tozu dumana.para bende kalırsa da batarız, erkek oldugu için değil tutumlu biri olmadıgım savurgan oldugum için eşime verdim :) yine bu da yanlış anlaşılmış
Zamanında yüzüme baka baka ben kiraya gelin gitmem diyen lise mezunu olur olmaz kocaya giden arkadaşımla aynı hayatı yaşıyor, ondan sonra diploma faslı.Salak saçma konuya anca bu kadar salak saçma yorumlar yapabiliyor canım kadınlar, buna ben de dahil.
Çünkü diplomasıyla övünen bir kadının yaşaması muhtemel bile olmayacak bir olay örgüsünü size kastıra kastıra reva görmüşler, siz de gelmiş dert yanıyorsunuz.
Ve bu kadar saçma salak yorum yapan canım kadınların hiç birisi senin gibi kocasına ''Ananın adını koyarsan avukat kankimle görüştüm, mahkemeye verir ismini değiştirim hee'' dememiştir.
Bu über ultimatom anca bu kadar diploması dım dım yar birisinin dimağından dökülebilirdi
Mune abla anlatıver ablaya da bilgilensin.niye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)
Mune abla anlatıver ablaya da bilgilensin.niye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)
Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar senin avukata gider. Boşa avukat parası verme.kayınvalidenle yaşadığın sorunları ne çabuk unutup buraya yazar olmuşsun. sanki evlenir evlenmez hç sorun yaşamadan pat diye bugunlere gelmişsin gibi. 7 aylık evliyim 7 otur yorumlarına bak ne acımasız ve cürretkar bi şekilde yorum yapmışsın. yaşamadıgın şey kalmamış kaynananın yuzunu mıç mıç öperken azar bile yemişsin de susmuşsun ben öpmem de o beni öper, öpsem böyle bi şey dese daha yüzüne bakmam sen eşinin borcundan o eve taşınmayı bile düşünmüşsün :) komik bi insansın pat diye bugunlere gelmiş gibi insan nerden nasıl geldiğini ne cabuk unutmus.. yaşına veriyorum demiycem cünkü cok densizce yorumlar yaptın. hadi cidden bu sana son yazışım :) kağıt geldiğinde avuykat aracaılıgı ile görüşürüz by :)
Bırak be ödesin elleşmeKovuşturmaya yer olmadığına dair karar senin avukata gider. Boşa avukat parası verme.
Arabası altınları mı varmış ben yine migrenden çok anlamadım. Abla ödemeyecek kim ödeyecek?Bırak be ödesin elleşme
para bende kalırsa da batarız, erkek oldugu için değil tutumlu biri olmadıgım savurgan oldugum için eşime verdim :) yine bu da yanlış anlaşılmış
Karisik mesajlar veriyorsunuz. Biz sizi tanimayiz etmeyiz, sizin yazdiklariniza gore yorum yapiyoruz. Kimsenin size garezi yok burda, iyiliginiz icin esinize tum paranizi gondermeyin diye yazildi..çalışıyorum ve maaşım geldiği gibi tek kişi de birikmesi için eşime atıyorum. kendime ve ya eve bişey alacaksam ondan istiyorum. bu durmdan da sıkıldım alısık değilim hep ekonomi özgürlüğüm vardı ailemin kredi kartlarını ben yönetirdim şimdi elimde hiç paranın olmaması canımı sıkmaya başladı.
Evet katibim.Arabası altınları mı varmış ben yine migrenden çok anlamadım. Abla ödemeyecek kim ödeyecek?
Onu diyorum işte :)
25 yasında hadi birisini örgün bitirdi digerleri açık öğretim büyük ihtimal.
Yahu dag basına bile vıttırı vızzık universitesi açtı devlet.
Artık çogu kişi diploma sahibi.
2004 işletme mezunuyum bir kere bile övünmek aklıma gelmedi çünkü zibil gibiyiz
Sanırsın kadın Türkiye'nin en iyi universitesinden mezun olmuş kariyer noktasında zirveye koşmuş da oturmuş 25 yasında saglık yönetimi, muhasebe, okul öncesi diplomam var diyor hshs
MissCherryBlossom @En buyuk kk bak bu kızların diploma ve kariyerlerine hayranım çünkü ciddi derecede iyi kazanıyor ve kariyer konusunda aşmışlar, yurtdışı deneyimleri bile var.
Salladıgı diplomam var dedigi kariyeriyle bir firmada 12 kişiye aşçıları izinli oldugu vakitlerde defalarca yemek yaptırmışlar hem de hamile haliyle.
Sıkıysa bunu MissCherryBlossom 'a ve diger arkadaşa yaptırsınlar :)
Bırak yaptırmayı, teklif etmeyi akıllarından dahi geçiremezler.
Ama senin sahibi oldugun ( özür diliyorum mezunlarından) bir halta yaramayan bölümlerden diplomanı işyeri bile sallamamış ki neyin egosu bu :)
O diplomaları adam yerine koyan mı var ya hshs
Offf çericim bunlar hep senin kariyerli kadın oluşunun bir suçu ben n'apimŞİmdi beni niye etiketlediniz arkadaşım, gördüğüm kadarıyla konu polemiğe dönmüş uzadıkça uzamış zaten her hafta banlanıyorum neden böyle yerlere beni çekiyorsunuz Sizler zaten kesin banlanıcaksınız amma beynim çalışıyor Allahtan bu güzel kavganıza katılamam beni bir daha aramayın
Eee iki araba varmış da gezmeye gitmek istediğinde araba arızalandığı için gidilmiyor diye cümle geçmişti. Hatta bende arabanın da kayın aileye ai olduğunu düşünmüştümEvet katibim.
Arabasını altınlarıyla almış iki araba varmış evde kendininmiş birisi
Ödeme konusu da tazminat ödiicikmişim ben
Burada yazmışkendime ve ya eve bişey alacaksam ondan istiyorum. bu durmdan da sıkıldım alısık değilim hep ekonomi özgürlüğüm vardı ailemin kredi kartlarını ben yönetirdim şimdi elimde hiç paranın olmaması canımı sıkmaya başladı. bi yere gidemedik 7 aylık evliyiz baş başa gittiğimiz bi yer yok. gitsek bile muhakkak birileri dahil oluyor. ailesine hayır eşimle gidicem diyemiyor. bi plan yapıyorum ya biri hastalanıyor ya araba arızalanıyor lanetlenmiş gibi asla özgürce kapımı cekip cıkamıyorum. siz olsaydınız
İkisi birden aynı anda arızalanıyo belki, hemen de kurun. 🌫Eee iki araba varmış da gezmeye gitmek istediğinde araba arızalandığı için gidilmiyor diye cümle geçmişti. Hatta bende arabanın da kayın aileye ai olduğunu düşünmüştüm
Kıskanç karı !!!İkisi birden aynı anda arızalanıyo belki, hemen de kurun. 🌫
Anlattıklarını eşinin gözünden değerlendirdim ben başta, bir koca için yaşadığınız şeyler kendi ailesini daha değerli hale getirmiş.Merhaba arkadaşlar, kimseyle paylaşmak istemediğimden burdan fikir almak istedim. ben 7 aylık evliyim, 6aylık da hamileyim. Korunuyorduk ama her korunma kesin çözüm değilmiş bebeğimiz gelme zamanı buymuş diyorum kendi kendime. Zaten cocugumuzun oluyor olmasından pişman da değilim.
biz eşimle 2,5yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık. akabinde evlendik. ailesine düşkünlüğünü zaten biliyorum ama aman aman bi düşkünlük değil mesela en ufak bi şeyde diş gösterip beni savunur biri bana şaka bile yapsa.altlı üstlü oturuyoruz ailesiyle. ben calıstıgım için geç dönüyrum annesi yemek hazır yapma diyor bu konuda söylenemem nankörlük olur ama mutfağımı ayırmak istiyorum makarna da yetişse o gün makarna yensin istiyorum söyleyemiyorum tabi. eşime söylüyorum tamam diyor eksikleri alıp eve geliyorum kayınvalidem yemek hazır kızım gel diyince kıramıyorum. ama mutfagı acilen ayırmak istiyorum. ağır bi hamilelik geçiriyorum o yüzden cok yoruluyorum ama yemek olayını yavaş yavaş halletsem de sorun yok benim için. tek sorun bu da değil. bebeğimin cinsiyeti kız kayınbabam tutturdu kayınvalıdemin adını koymak için baskı yapmaya, başlarda eşim yok merak etme halledicem dedi 5 gün önce de 2. bi isim seçer misin 2 isim koyalım dedi kabul etmedim. ama ailesi sanıyor ki 2 isimli olacak. benden habersiz kimlik cıkarılırsa ne olur bilmiyorum. ben eski isim koymak istemiyorum kızıma. mesela dün dogum guınuydu eşimin. yemekten sonra pastayı hazırladım üflemesi için görümcem iki cocugunu kucagına verdi eltim kendş cocugunu verdi ben de karnımda kızımla foto cektim onları. oysa her dogum gunlerinde herkesi ailesiyle bırakır fotoğraf cekerim. sonra pastayı kesti karsısında babası vardı babasına yedirdi. eve cıkınca söyledim sen kıymet veremiyosan evlenmeyecektin ailenle evli kalsaydın diye. bi kaç ay sonra benim dogum gunum kızım da dogmus olacak bizi cekeceksin o kare de sen olmayacaksın dedim. artık en ufak şeyler bile bana batmaya başladı fazlasıyla. yoruldum eğer evlenmek ağırsa hala evli oldugunu hissedemiyosa once olgun tavırlarla nasıl oldu da kandım bilmiyorum . iyi huyları bu huylarının önüne geçmese ne yapardım onu da bilmiyorum. çalışıyorum ve maaşım geldiği gibi tek kişi de birikmesi için eşime atıyorum. kendime ve ya eve bişey alacaksam ondan istiyorum. bu durmdan da sıkıldım alısık değilim hep ekonomi özgürlüğüm vardı ailemin kredi kartlarını ben yönetirdim şimdi elimde hiç paranın olmaması canımı sıkmaya başladı. bi yere gidemedik 7 aylık evliyiz baş başa gittiğimiz bi yer yok. gitsek bile muhakkak birileri dahil oluyor. ailesine hayır eşimle gidicem diyemiyor. bi plan yapıyorum ya biri hastalanıyor ya araba arızalanıyor lanetlenmiş gibi asla özgürce kapımı cekip cıkamıyorum. siz olsaydınız ne yapardınız ?
Onu da midem bulanıyor nasıl gezeyim zatene çevirdi sonra. Başta 7 aydır gezemiyorum diye şikayet eden başkasıysa demek.İkisi birden aynı anda arızalanıyo belki, hemen de kurun. 🌫