• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

Aşkım ben sen değilim ki açtıgım konuya istinaden DEFALARCA kısmını es geçip yalan söyleyeyim o sana mahsus.
Bir işe yaramayan diplomalarını ortaya sallayan sensin.
Benim hiç elimden diplomalarım dizi dizi, biri beyaz biri iri diye kariyer zehirlenmesi yaşadıgımı gördün mü ?
2004 mezunuyum 2010 yılında da tamamlayıp mezun oldum ee sorun ne ?
İşletme mezunuyum işte :)
HafizanALLAH sanırsın kendi degil de ben aöf'den mezun olup ortaya diplomalarımla sizi döverim diyen benim :D
2004 te myodan mezun olup, 2012 gibi açıktan işletmeye tamamlamışsın o da zaaarr zorrrr :-D gel bakalım benim okudugum 2 bölümü de örgünden oku açık öğretim gibi salmıyolar orda hemen 🙃

Tartışamazsın ki aşkım ?
Avukat yalanın bile toylugundan belli.
Hakaretin bini bin para iken etmedigin şikayet ile attıgı taş ile ürküttügü kuşu karıştıran toyun tekisin.
Neyi tartışacaksın benimle.
Kocasına maaşını sayan sensin, parasız kaldığı için sızlanan sensin, pastasına ortak çıktılar diye üzülen sensin, yemek yaptırılan da sensin.
Ama sen çok egoyu da sen kesiyorsun a benim toy aşkım ya :)
gidip kaynananın yuzunun muıç mıç öpüp terslenince ağlayan kadına bak sen ay teyze olunca mı cesaret geldi sana 🙃

kayınvalidenle yaşadığın sorunları ne çabuk unutup buraya yazar olmuşsun. sanki evlenir evlenmez hç sorun yaşamadan pat diye bugunlere gelmişsin gibi. 7 aylık evliyim 7 otur yorumlarına bak ne acımasız ve cürretkar bi şekilde yorum yapmışsın. yaşamadıgın şey kalmamış kaynananın yuzunu mıç mıç öperken azar bile yemişsin de susmuşsun ben öpmem de o beni öper, öpsem böyle bi şey dese daha yüzüne bakmam sen eşinin borcundan o eve taşınmayı bile düşünmüşsün :) komik bi insansın pat diye bugunlere gelmiş gibi insan nerden nasıl geldiğini ne cabuk unutmus.. yaşına veriyorum demiycem cünkü cok densizce yorumlar yaptın. hadi cidden bu sana son yazışım :) kağıt geldiğinde avuykat aracaılıgı ile görüşürüz by :)
Aşkım benim sakladıgım bir konum ya da senin gibi yaşadıgım ve inkar ettigim bir durumum olabilir mi ALLAH aşkına
Bu sitede 2009'dan beridir varım :)
Senin aaaaa diye okuduklarını millet ezbere biliyor :)
Avukatın kagıdını bekliyorum bak eger gelmezse yedi düvele yazarım ama ;)

Herkese tek tek laf yetiştiriyorsun, başkası olsa çoktan üyelik iptali yapmıştı.valla ben takdir ettim 😅
kaynanasından bi dayak yemediği kalmış gelmiş bana sallamış :) bana şunu alır mısn derken 85 kere dusunur kaynanam, buna evini temizletmiişşş

Aşkım benim sakladıgım bir konum ya da senin gibi yaşadıgım ve inkar ettigim bir durumum olabilir mi ALLAH aşkına
Bu sitede 2009'dan beridir varım :)
Senin aaaaa diye okuduklarını millet ezbere biliyor :)
Avukatın kagıdını bekliyorum bak eger gelmezse yedi düvele yazarım ama ;)
yok yok yazacagın tek şey uzlaşmaya gitmek olacak ama kabul etmeyeceğiz :)

kaynanasından bi dayak yemediği kalmış gelmiş bana sallamış :) bana şunu alır mısn derken 85 kere dusunur kaynanam, buna evini temizletmiişşş
Yoo ben kayınvalidemden dayak yemem.
Ama sen yer misin bilmem koloni içinde durdugun için bir alev tartışma içinde yer misin onu da ben bilmem :)

Aşkım ben sana diploma güzellemesi yaptım mı ?
İşletme mezunu oldugumu bile demem burada ne kariyerli kadınlar var yavaş gel diyorum kız bana ne diyor hshs
teyzecim aşkımlı konuşmasan mı? sen gidip dayak yesene kaynanandan :) senin yaşadıgından daha az şey yaşayn insana giydirmişsin kendi yaşadıklarına mı kustun ne yaptın :)

Yoo ben kayınvalidemden dayak yemem.
Ama sen yer misin bilmem koloni içinde durdugun için bir alev tartışma içinde yer misin onu da ben bilmem :)
işte bana emir kipiyle bil ekonusmaz ama sana neler yapmış da ağlamışsın burda ay kıyamam sana :) üzülme geçti yaşlandın artık huzura erdin

işte bana emir kipiyle bil ekonusmaz ama sana neler yapmış da ağlamışsın burda ay kıyamam sana :) üzülme geçti yaşlandın artık huzura erdin
Niye konuşamasın aşkım
Makineyi eline vermişler sana foto çektirmişler işte :)
Bir de sürekli beraber yemek yedirmişler.
Başbaşa bile gezdirmemişler.
Hani neyin egosunu salladın sabah beridir diploma da diploma deyü ;)
Tabiki huzura erdim.
ALLAH sana da 40 yasına kadar huzura ermeyi nasip eder umarım ;)

Niye konuşamasın aşkım
Makineyi eline vermişler sana foto çektirmişler işte :)
Bir de sürekli beraber yemek yedirmişler.
Başbaşa bile gezdirmemişler.
Hani neyin egosunu salladın sabah beridir diploma da diploma deyü ;)
Tabiki huzura erdim.
ALLAH sana da 40 yasına kadar huzura ermeyi nasip eder umarım ;)
asfgh eşimi ben hep cekiyorum kimse demeden telefonum hepsinden üst marka oldugundan ben cekıyorum eşimi. acaba sen gibi borcum var ananlarda kal deseydi eşim buraya yazsaydım ne yazardın bana :D sonra borçtan ailem laf ediyo diyip kaynanama taşınsaydım neler derdin acaba aggadadgshjafbaajbfjhagfb :D:D dedim işte ne hayatlar var diye kıyamam sen kendi hayatına kızdın da bana mı yazdın oouuyyy canım benimmm üzüldüm :)

Vururum tabiki hele sen gönder de :D
ALLAH'ım gerçekten sanal suçlar üzerinden kimseyi bilgisiz yapma.
Amin.
fazlasıyla bilgiliyim çok dava oldu ama instagramdan böyle sen gibi hayatsız hesaplardı :) bu sitede ilk sen :) hadi yine iyisin

asfgh eşimi ben hep cekiyorum kimse demeden telefonum hepsinden üst marka oldugundan ben cekıyorum eşimi. acaba sen gibi borcum var ananlarda kal deseydi eşim buraya yazsaydım ne yazardın bana :D sonra borçtan ailem laf ediyo diyip kaynanama taşınsaydım neler derdin acaba aggadadgshjafbaajbfjhagfb :D:D dedim işte ne hayatlar var diye kıyamam sen kendi hayatına kızdın da bana mı yazdın oouuyyy canım benimmm üzüldüm :)
Yooo hiç bir şey demezdim.
Senin gibi bana burada adam akıllı yol gösterenlere ''SAÇMA SALAK'' ortada olmayan kariyeri ile ''SİZİ DİPLOMAMLA DÖVERİM'' temalı atar gider yapanları haşlıyorlar genelde.
Bak şekil A mesela.
Konu açtıgının sabahı kötü olan aile hayatı akşamına düzeliyor ve işine gelmeyen yorumlara hepiniz saçmasınız diyorsan ee bu deveyi güdeceksin.
Olmayan kariyerinin diplomalarını saçman burada kimseyi kem küm ettirmez, bilakis önüne öyle diplomalar sererler ki apışıp kalırsın.

Back