öyle çirkin hissediyorum ki...

Ferhans'in suratına tükürsen,yarabbi şükür der.Bu çok agresifti,o değil gibi geldi bana ama yine de olabilir.Aman ne bileyim ya😅.
Ferhans o :))) hakkımdaki kısmı aynı klavyeler aynı her cümleye yooo diye başlaması her sey aynı. Alırım onun kokusunu :) ama bir fark var bu yeni hesabında çok üslup bozmuş.

Siz kendinizi nasıl görüyorsanız öyle oluyorsunuz..
Lisede bir arkadaşim vardı Oda sizin gibiydi.Sifir özgüven.Erkek saçlı yüzü sivilce doluydu.Sivilcelerinden dolayı çok mutsuzdu.Birazda kiloluydu.
lise bitti uzun süre görüşmedik.Sonra bir gördüm tanıyamadım yıllar sonra.
incecik beden,uzun bakımlı saçlar,lensli gözler,bakımlı giyim,yapılmış dudaklar falan baya baya güzel olmuştu.
Çok iyi bir evlilik yaptı.Maddi durumu oldukça iyi.3 tane çocuğu var.
Lisede ondan daha güzel olan arkadaşlarım maddi manevi olarak şuan malesef daha iyi durumda değiller.
Biri hala mutluluğu yakalayamadı.
Biraz şans,biraz özgüven diyorum

Ferhans'in suratına tükürsen,yarabbi şükür der.Bu çok agresifti,o değil gibi geldi bana ama yine de olabilir.Aman ne bileyim ya😅.
İlacini almadi belki, kiskancliktan cildirdi, bu konuyu kapatin yazdi 🤦‍♀️

Ayseniminin ilk mesajlarindan tanimistim, bi konuya atlayip soyle islaniyorum boyle sular seller oluyorum deyisinden. Kendi de soyledi zaten sonra ferhansim diye 👇
Screenshot_20230411-210123_Chrome.jpg

Biliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.
Birkaç mesajı sonrası çözdüm ferhan olduğunu. Ay durun ben de zekamla övüneyim o zaman😂
Ayrica o hastanede bir yürüsem herkes bakar olayını başka bir kadın için anlatmamış mıydı. Kadın içine nasıl oturmuşsa aşamıyor kendini o sanıyor😄

Kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve gerçekten zamane güzellik algısına uygun bir tipim var. Uzun boyluyum manken gibi. Kum saati vücut. Yüzümde çekicidir. Özgüvenim tavan ama iş yerinde kişiliğimden dolayı sevilmiyorum. Despotum ve kuralcıyım. Sürekli adaleti savunuyorum. Sevgilim toplumun ve ailemin çok onaylamadığı bir kişi o bile evlenmemek için kırk takla attı :işsiz: üslubumdan dolayı genelde sevilmem 😂 ilk görünüş önemli ama kişiliğin ve tarzın daha önemli. Evet insanlar ilk karşılaştığında bana hitap ederken daha dikkatli oluyorlar, yeni tanıştığım erkekler çok beğeniyorlar ama korkuyorlar çok görüşmek istemiyorlar.
10 yıldır bugünü bekliyodunuz sanırım. Biri çirkin olduğunu söylese de kendimi uzun uzun övsem diye 🤣 sonlara doğru sanki dezavantajlı özelliklerinizi söyler gibi yine kendinizi övmenize bayıldım.

X