- 20 Ocak 2010
- 45.724
- 160.275
- 43
- Konu Sahibi perfect libra
Yüzüm gayet kemikli ama ben beğeniyorum herkesin yuvarlak bi tek tip yüzü var öyle mi olmak istiyorsunuz eminim karakteristlik bir yüzünüz vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarisma duzenliyelim kiz benceEn iyisi Bi daha güzellik ile ilgili konulara yorum yapmamak. Bi saatten sonra sidik yarışına dönüşüyor.
Olay kısalıga uzunluga nasıl baglandı anlamadm ama arkadas kısalar böyle diyincd belirtmek istedimEn iyisi Bi daha güzellik ile ilgili konulara yorum yapmamak. Bi saatten sonra sidik yarışına dönüşüyor.
Ferhans'in suratına tükürsen,yarabbi şükür der.Bu çok agresifti,o değil gibi geldi bana ama yine de olabilir.Aman ne bileyim ya.Aynen, kendini savunur gibi konu sahibini savundu (!) cesurca dovustu ve banlandi
Konu boya gelmiş ben gidiyorumNapim kız öyle Bi anlattın ki dünyanın 9. Harikası sensin sanırım. Merak ettim suç mu
8. Kim?Napim kız öyle Bi anlattın ki dünyanın 9. Harikası sensin sanırım. Merak ettim suç mu
Ferhans o :))) hakkımdaki kısmı aynı klavyeler aynı her cümleye yooo diye başlaması her sey aynı. Alırım onun kokusunu :) ama bir fark var bu yeni hesabında çok üslup bozmuş.Ferhans'in suratına tükürsen,yarabbi şükür der.Bu çok agresifti,o değil gibi geldi bana ama yine de olabilir.Aman ne bileyim ya.
İlacini almadi belki, kiskancliktan cildirdi, bu konuyu kapatin yazdiFerhans'in suratına tükürsen,yarabbi şükür der.Bu çok agresifti,o değil gibi geldi bana ama yine de olabilir.Aman ne bileyim ya.
Diğer üyeliğide hala açık halbuki şikayet edeyim ben.İlacini almadi belki, kiskancliktan cildirdi, bu konuyu kapatin yazdi
Ayseniminin ilk mesajlarindan tanimistim, bi konuya atlayip soyle islaniyorum boyle sular seller oluyorum deyisinden. Kendi de soyledi zaten sonra ferhansim diye
Eki Görüntüle 3231772
10 tane hesap acsa 10unda da tanir insanlar onu. Farkli sekilde davranmadigi ve konusmadigi surece.Diğer üyeliğide hala açık halbuki şikayet edeyim ben.
Artık nasıl koku yaydıysa10 tane hesap acsa 10unda da tanir insanlar onu. Farkli sekilde davranmadigi ve konusmadigi surece.
Birkaç mesajı sonrası çözdüm ferhan olduğunu. Ay durun ben de zekamla övüneyim o zamanBiliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.
Herkes anlıyor o oldugunu.Ama bir tarzı duruşu var yine tebrik ettim kendisini.10 tane hesap acsa 10unda da tanir insanlar onu. Farkli sekilde davranmadigi ve konusmadigi surece.
Birinci olurum. Sondan birinci.Yarisma duzenliyelim kiz bence
Aşkolsun ben tabi ki.8. Kim?
10 yıldır bugünü bekliyodunuz sanırım. Biri çirkin olduğunu söylese de kendimi uzun uzun övsem diye sonlara doğru sanki dezavantajlı özelliklerinizi söyler gibi yine kendinizi övmenize bayıldım.Kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve gerçekten zamane güzellik algısına uygun bir tipim var. Uzun boyluyum manken gibi. Kum saati vücut. Yüzümde çekicidir. Özgüvenim tavan ama iş yerinde kişiliğimden dolayı sevilmiyorum. Despotum ve kuralcıyım. Sürekli adaleti savunuyorum. Sevgilim toplumun ve ailemin çok onaylamadığı bir kişi o bile evlenmemek için kırk takla attı üslubumdan dolayı genelde sevilmem ilk görünüş önemli ama kişiliğin ve tarzın daha önemli. Evet insanlar ilk karşılaştığında bana hitap ederken daha dikkatli oluyorlar, yeni tanıştığım erkekler çok beğeniyorlar ama korkuyorlar çok görüşmek istemiyorlar.
Gizlemedi ki zaten ben hep Ferhan dedim o kim demediHerkes anlıyor o oldugunu.Ama bir tarzı duruşu var yine tebrik ettim kendisini.
Ahahah ben katılamam bileBirinci olurum. Sondan birinci.