- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
-
- Konu Sahibi perfect libra
+1Çok merak ettim
Neyi anlamadımMeraktan catlicam simdi he
Yazdigin gibi misin, bence degilsin oyle hissettim nedenseNeyi anlamadım
Kız valla corap atlet giyiyiom giymiyim miYazdigin gibi misin, bence degilsin oyle hissettim nedense
Onlari ben de giyiyorumKız valla corap atlet giyiyiom giymiyim mi
Özgüven ve dişil enerjisi kısmını diyosan valla öyleyim sıfır özgüven sıfır dişil hissetme
Sende ne meraklı cıktın skemwmddööÇok merak ettim
Offffff çok iyiiiiiiOnlari ben de giyiyorumDiger konular icin demistim.
Bu konuya son mesajim, asagiya video ekliyorum, isteyen alabilir isteyen atabilir :) Hoscakaliniz
Ahahah kız giy tabi çorap giymezsen eril enerjin yükselir sen dişil enerjin yükselsin istemiyo musun. AfsgsfsgKız valla corap atlet giyiyiom giymiyim mi
Özgüven ve dişil enerjisi kısmını diyosan valla öyleyim sıfır özgüven sıfır dişil hissetme
34 senedir giyiyom yaz kışAhahah kız giy tabi çorap giymezsen eril enerjin yükselir sen dişil enerjin yükselsin istemiyo musun. Afsgsfsg
Ne biliyim ya Ben de anlamam bi yerde okumuştum işte.34 senedir giyiyom yaz kışniye yükselmemiş bu ğottik .. bende terse mi işliyo acaba giymesem mi ama karnım agrıyo hemende giymeyincee off coh dertlendim gidiyom ben
Teselli etmem demek kadına çirkinmişsin evet ama işte idare et demek.Asdkkflgf be bu şimdi teselli mi ettiniz kendinizi mi övdünüz?
Ah kıyamam kıskanıyorlardır da şimdi sizi
Napim kız öyle Bi anlattın ki dünyanın 9. Harikası sensin sanırım. Merak ettim suç muSende ne meraklı cıktın skemwmddöö
Kısalar hep bunlar. Yerin altında da olanlar.Kiyamam cok üzüldüm su an bfbfbfb
Sana cok okkali cevabi verirdim de ban yiyesim yokKısalar hep bunlar. Yerin altında da olanlar.
Sende mi kısasın?Sana cok okkali cevabi verirdim de ban yiyesim yok
Ayy tımım sustum ne kızıyonNe biliyim ya Ben de anlamam bi yerde okumuştum işte.
Ben uzunumSende mi kısasın?
En iyisi Bi daha güzellik ile ilgili konulara yorum yapmamak. Bi saatten sonra sidik yarışına dönüşüyor.Sana cok okkali cevabi verirdim de ban yiyesim yok
Kızmam ben sana severim ben egosuz kompleksiz insanlarıAyy tımım sustum ne kızıyon