öyle çirkin hissediyorum ki...

Yoo ben yapmam hiç Bi kadın için o çirkin ya da giyimine zevksiz vs gibi yorumlar yapmam. Güzele güzel derim ama. Genelde karaktere yorum yaparım. Dedikodu ihtiyacımı karakteri hakkında konuşarak karşılarım.

Hatta burda da biri konusunda güzelliğinden bahsetse onu aşağıya çekmeye calisan bahsettiğinin aksine çirkin olduğunu söyleyenler çıkıyor. Ksikanclik giriyor yani işin içine
Bu kısıma hic katılmıyorum. Neden olumsuz bir yorumu kıskançlığa vuralım? En ufak bir seyde eleştiriyi kaldıramayıp onu kıskanclıga vuran insan benim gözümde en cirkini ve öz güvensizidir bence.

Tabiki bir maçla aydınlanmadım.ondan o özgüvensizliğide yendim. ondan sonraki süreçte ztn evliliğimde olan özgüvensizliğide anlattım.. Aynen hayatımızın her döneminde karşımıza çıkıyor. Ama dışarıdan çok özgüvenli görünüyorum. Hemde aşırı derece de.. Ama içimden içime takılıyorum.. Ama artık günlük yaşamımı etkilemiyor.

Umarım bir gün her şeyin güzellik olmadıgını anlarsınız konu sahibi. Küçük bir anımı anlatayım. Son erkek arkadaşım beni yerlere göklere sığdıramıyordu, deli divane oluyordu hayallerimdeki kadınsın, öleceğim güzelliğinden diye abartıyordu. Kendisi yalı capkınındaki feride benziyor aynı. Bu ilişkimiz boyunca hep böyle abarttı. Ben diyordum kendisine bak ruh hastasıyım kafamı attırırsan yapacaklarımın haddi hesabı yok diye öyle de oldu. Sonra ayrıldık twitterda "allahım ne güzel kızlar var bir içim suuu" diye twitler atıyordu takip ettiklerine baktım. Çevremdeki arkadaşlarıma gösterdim. Bırak vizyon, prestij, görsellik yanlarımdan bile geçemeyecek figürlerdi hepsi. Belki bunları egoistlik olarak algılayacaksınız ama degil.

Herkese sevdigi guzel gelir yani oyle degil mi ? Ben esimi, sevgiliyken annemle tanistirdigimda annem begenmedi. Ben 50 kusur yasindayim neredeyse, ben buna bakmam dedi bana gore en yakisiklisi oydu Erkekte tip cok önemsiz ya benim onceligim vucut ve güçtür. Esim, Bill Goldberg gibi adam be bayiliyorum

Ya aslında bunun örneğini vermem böyle çirkef bir durumla ilk defa karşı karşıya kalmamdı. Bundan milattan önceki eski erkek arkadaslarımlada görüşürüm hala güzel olmamdan dem vururlar. Üstelik bir flörtüm bir başkasıyla nişanlanmış olmasına rağmen dedi ki (afedersiniz dedigi gibi yansıtacagım) "ananı avradını 7 sülaleni genlerini s...yim. S...r g...t bu dünyadan o.... cok güzelsin zararsın ziyansın" demisti. En sonunda eline yüzüne kezzap atacam dayanamıyorum diyen bile oldu tanımadığım bilmediğim.
Ve üstelik bu anlattığım olaydaki erkek arkadaşım sonra aylarca hala da yazar durur aramaya calısır. Burda anlatmak istediğim erkeklerin bir çıtadan sonra insanı şok edecek bir çıtaya inmesi. Bu aslında güzellik çirkinlik değilde güç oyununa, bu kız beni dinler eder, sözümden çıkmaz olayına dönüyor.
Sizin bahsettiğiniz durumda tam benim kaderim iste kimsenin burnunun sümüğünü silmeyecek erkeklerin hayatıma alıyorum farklı geliyor gözüme:) sonra bir yerleri öyle kalkıyor ki güzel kızla beraber oldukları için herkesi elde edebilirim kafasına giriyorlar.

Ben hala banlanmadim mı lan.neyse 2,3 hafta sonra görüşüruz eyvallah.
Lan kelimesini ergenlikte kullanıyordum ben. Çok havalı olduğunu zannediyordum ama asla öyle değil. Hiç hoş durmuyor. Şükür ki dilime takılmadı artık hiç kullanmıyorum size de kullanmamanızı tavsiye ederim

Siz onu çok aldırmayın okuyun geçin. Saçmalamayı çok sever kendisi tecavüz edilen kadınları kıskanmış birisi. Bunun yanında "lan" kısmı hafif kalıyor görmemezlikten gelelim.

Korkunç, benimki tipsiz degil bu arada eski hizlilardan:) Annem fazla mükemmelliyetçi, annem yasina gore epey genc gosterir Masallah :) kg vs takiktir, dikkatlidir.Sevgi,tutku vb. bunlara bakmiyor, ismarlama isler degil. Gorsel onemlidir ama tek kistas değildir.

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır düşüncesindeyim. Mesela spora git, düzenli cilt bakımları yap, yüz yogası yap bunlar sana iyi gelecek olan şeylerdir benliğini bulursun ama her şeyin başı kendini sevmekle geçer.

Diyelim ki çirkinsin(bunu söylemek asla haddime değil kimse çirkin değildir sen kendini öyle lanse ettiğin için söylüyorum) özgüvenli bir insan ol emin ol özgüvenin ve dişil enerjin yüksek olduktan sonra birçok şeyi kapatır sana iyi gelir.
Bir zamanlar ben de senin gibi düşünüyordum düzenli olarak spora giderek olsun kitap okuyarak olsun ve cildime/vucuduma bakarak olsun özgüven sahibi oldum bunun yanı sıra sosyal çevrede aktif olmalısın. Kendin için parılda baby

Ek olarak; 22 yaşındayım ve sağ gözüm şaşı olduğu için zamanında gerek okul çevremde gerek arkadaş çevremde çok zorbalığa uğradım ''bir gözün allaha bir gözün toprağa bakıyor'' sözlerini çok duydum hatta daha kötülerini.. Psikolojik travmam oldu ailemle dahi göz göze gelmekten korkardım bir gözüm şaşı olduğu için çünkü çok dalga geçildi ama büyüdükçe kendimi tanıdıkça her sorunu aştım kendimle barışık olmayı ve kendimi sevmeyi öğrendim.

Sen de kendinle barışık ol eminim çok güzelsindir... P perfect libra

Çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…