öyle çirkin hissediyorum ki...

off size ne bundan , benim görüşüm, benim bakış açım.
git bi tedavi ol. A Aysenimi
Lan salak ben onu mu anlatmaya çalişiyorum.çirkin olduğun gibi salaksın da.millet sana destek vereceği yerde söyle güzelim boyle güzelim diye senin üzerinden ego tatmini yapıyor.swn de sana empati yapana saldırıyorsun.seni düşünüp tepki veriyorum.sen bana öfke dolusun diyorsun.neyse banlanacağım ama gerçekten çirkin olmasan bile okuduğunu bile anlamayan bir salaksın....

Kadin seni gormedi bile niye cirkin desin, senin yazdigini yazmis jcjvujvjvjburalar karisir gidip çekirdeğimi bulayim

Valla siz çok değerlisiniz, kendinizi sevin ve değer verin

Güzel olsan ne oluuurrr çirkin olsan ne oluuurrr
Hepsi geçici
Bak yaş 46, nerde kaldı güzellikler..
İnsan zamana yeniktir buna göre yaşayın, ruhsal ve kültürel donanımınız olsun , temiz ve bakımlı olun kafidir. Kendinize güvenin zehir ettiğiniz yaşlar bir daha gelmeyecek maalesef

Sizde arkadaşlarında söylediği gibi özgüven eksikliği var sadece. Güzellik, estetik olayına girdiğinde emin olun kimse işin içinden çıkamaz kusur buldukça bulursun. Ona kalırsa benimde üst dudağım hiç yok, gözlerim küçük, kafam yuvarlak :))) Ama yinede bu kusurlarımı seviyorum. Aslında karakterini sevmekle başlamak kendini sevmen için güzel bir adım oluyor. Zaten kendi içinizde kendinizi gömüyorsunuz. Eğer ki sürekli çirkinim derseniz moralinizi daha çok bozarsınız. Size uygun hafif makyajlar, tarz değişikliği yapabilirsiniz. Ben pinterestten kopyalarım bazen :) Ben her kadının kendine has bir güzelliği, çekiciliği olduğuna inanıyorum.

Çirkin hissediyorum neden ilgi odağı değilim durumları moda oldu şimdi. Siz sosyal medyadaki kızların yüzlerindeki efektleri, hayatlarının perde arkasını biliyor musunuz?
Çirkin kadın yoktur özgüvensiz kadın vardır. Bakımlarınızı yapın şıkır şıkır giyinin gezin ve pozitif düşünün. Enerjiniz aynaya da yansıyacaktır

Siz niçin ali kıran baş kesen gibi davranıyorsunuz?

A Aysenimi Ferhans sen konu sahibine destek olmuyorsun ki, kendi kiskancligini kusuyorsun. Seni bilmesek yerdik.. Mune

Olay sadece özgüven. Bakıyorum geçmişte özgüvenli olduğum zamanlar çevremde beğenen birileri oluyordu ama özgüvensiz dönemlerimde beğenen olmuyordu. Kendimi çirkin bulurdum ben de genelde.

Biraz sert bulsam da sana hak veriyorum.bu başka konularda da oluyor. Gelip derdini anlatana kendi kocasını çocuğunu ıvırı zıvırını övüyor. Ben de görünce kızıyorum şimdi bunu anlatmanın yeri mi diye.

Hep guzelligi belli bir kalıba dayatmalarindan ötürü bu dusunceler. Herkes farkli guzeldir, bize dayatilan guzellik formlarina uymak zorunda değiliz.
Hokka burun, sisik dudaklar, yapay disler bana igrenc geliyor mesela.
Benim de burnum buyuk ve azicik kemerlidir, hayatta duzelttirmem cunku bana boyle yakisiyor, dudaklarim orta kalinliktadir neden gidip balon gibi sisirteyim? Kendimizi oldugumuz gibi sevmeliyiz. Ha cok cok psikolojinizi bozan bir durumsa da yaptirin, kotu hissetmekten daha iyi.

Bir uzmandan acil şekilde özgüven için destek almanız gerekli diye düşünüyorum. Siz kendinizi sevmezseniz kimsenin sizi sevmesini bekleyemezsiniz zaten... 'Güzel kadınlar mutlu olur ve sevilir' tamamen yanlış bir algı bence Marline Monroe hiç mutlu olamamış ve mutsuz ölmüş. Ama bu sizin suçunuz değil tabii bu tamamen toplumun aptal dayatmalarının sonucu.

Asdkkflgf be bu şimdi teselli mi ettiniz kendinizi mi övdünüz?
Ah kıyamam kıskanıyorlardır da şimdi sizi

Biliyo muyuz? Ben yedim valla bfbhfffhhf
Biliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…