Kadıncağız çikrinim diyor bizim millet en uç noktalardaki güzel kadınların hikayesini anlatiyor.şaka gibisiniz ya.kadıncagızın üzerinden ego tatmin sayfasına dönmüş burası? Allah aşkına kadınların bile yanında gezdirmekten çekineceği kaç kadın vardır dünyada.ben kalp krizi geçireceğim yazdıklarınıza dertli konu sahibi ne yapsin.cidden şaka falan olmalı bu
gözlerim pörtledi yorumlara.ben hayatımda sizin anlattigız kadar ortalıgı birbirne katacak kadar güzel kadın görmedim valla.bari güzellik yarişmasına falan katilip ünlü olsaydıniz.bu ne yaaa.bravo yani.konu sahibi dertliydi artık moral vermeye çalışanlar olarak biz daha dertliyiz. Yuhh yani dayanamayacağım valla.kadına moral olsun diye bunu yazmiş.küfür etseydiniz daha çok moral verirdiniz.gidin gidin bir mankenlik ajansına kaydolun burada bizi de tarat bırakin.allahın egoisti.yavrucuğum şu kafanı bir temizle her insan kiskanç değil ki. Sanki herkes sokakta, orada burada dikakat çekmek icin yaşıyor.yanına rihannayı koysan nile kıskanmayacak insanlar var.kim olursa ol yani.güzel falan da değilsin, belli ki için kötü olduğu için kaçiyor millet senden
Abuk sabuk şeylerden de çıkarım yapacak kadar özgüvensiz bir egoistsiz.içinin cirkinliği yeter.
Bu konuyu kapatsıznlar ya.belli ki konu sahibine yarardan çok zararı olacak yorumların.yazık valla.