- 19 Haziran 2022
- 123
- 193
- 25
-
- Konu Sahibi perfect libra
merak etmeyin dışarda gördüğünüz güzel kızların yarısı estetiklidir ben de kendimi çirkin hissediyordum nefret ediyordum her şeyimden estetik yapıp kilomu ideal kiloya çektim şimdi herkes gibi bir hayatım var size kendinizi olduğunuz gibi sevin kendinize güvenin desem bile bu hislerinizi değiştirmeyecek ama şunu unutmayın para her şeyi çözer çirkin değiliz sadece fakiriz.Merhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.
Düşünce yapını degiştirmeyi dene o zaman, kendin için olumsuz hiç bir düşünce kabul etme, iyi düşün iyi olsun :)31 yaşındayım aslında her konuda ılımlı ve pozitifimdir güzellik haricinde özgüven eksikliğim yok. Kısmetim olduğu zamanlarda bak bu adam seni işin gücün var ve hanım hanımcık olduğun için istiyor ama hevesi geçecek ve senin gibi biriyle olduğu için pişman olacak ve sen bunu kaldıramayacaksın diye kendimi hemen geri çekiyorum.ve bu yıllardır böyleçıldırıciğim
Kadıncağız çikrinim diyor bizim millet en uç noktalardaki güzel kadınların hikayesini anlatiyor.şaka gibisiniz ya.kadıncagızın üzerinden ego tatmin sayfasına dönmüş burası? Allah aşkına kadınların bile yanında gezdirmekten çekineceği kaç kadın vardır dünyada.ben kalp krizi geçireceğim yazdıklarınıza dertli konu sahibi ne yapsin.cidden şaka falan olmalı bugüzel olmak öyle cokta avantaj sağlamıyor inanın daha zor durumda kalıyorsunuz,bi kere hic arkadaşınız olmuyor yanınizda gezmek istemiyorlar çünki yanınizda dikkat çekemiyorlar,eslerinden kıskanıyorlar,sürekli alaycı bir tavirla yaklaşıp aşağı cekmeye calışiyorlar,bakıyorlarki fiziksel olarak yarisamayacaklar zekanızla,aklınızla vs bi sürü şeyinizle sizi küçük düşürmeye çalışıyorlar,mesela iş yerinde ayrıcalıklı birsey olsun hemen yanlış tarafa çekiyorlar,esleri kıskanç oluyor millet ilgi gösterince sürekli kavga tartışma cıkiyor,rahat rahat dışarı çıkamıyorlar bu yüzden,yani guzel kadınlar hep yalnız hep mutsuz,eminim siz çirkin fln değilsiniz yani zaten çirkin ne kadarda hoş olmayan bir kelime,herkesin kendine gore bir guzelliği var siz sadece onu öne cıkartamamışsınız,cesaret edememişsiniz
Ozguven lazım size . Sizden daha kötü durumda olanlarin ozguvenleri tavandir . Siz kendinizi sevin ,değer verin öncelikle. Kendinize yaptiginiz degersizlik hissi nedir yahu, şükredin elin ayağınız tutuyor , eksik bi uzvunuz yok ,işiniz var, sagliginizda yerindeyse yatın kalkın şükredinMerhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.
Yorumlara baksana, benim moralim bozuldu, özgüvenim düştü vallaOzguven lazım size . Sizden daha kötü durumda olanlarin ozguvenleri tavandir . Siz kendinizi sevin ,değer verin öncelikle. Kendinize yaptiginiz degersizlik hissi nedir yahu, şükredin elin ayağınız tutuyor , eksik bi uzvunuz yok ,işiniz var, sagliginizda yerindeyse yatın kalkın şükredin
Çok güzel olduğunuza bu kadar emin misiniz ? Maşallah ne diyeyim.ayy deli oldum ben bu konuda.gidiyorum valla.maşallah bu konu güzellerden geçilmiyorGüzellik asla sağlam bir mutluluk ve garanti getirmiyor maalesef
avantajları olduğu doğrudur evet ama dezavantajları da öyle fazla ki, anlatsam hadii canım dersin.
senin çevrene yaydığın enerji önemli . kendini seversen ve öz değerinin farkında olup frekansını yükseltirsen hayatına öyle insanları da çekersin. çünkü insanların seni algılayış biçimleri de bu şekilde olacak.
zamanla yaş aldıkça hayatta bunu tecrübe ediyorsun..
ayrıca eminim ki çirkin de değilsin. üzme kendini böyle düşüncelerle hayat kısa
belliki bu konuda cok dertlisin git estetik fln ol sende rahatla millette bu kadar kompleksli olma yazık sanaKadıncağız çikrinim diyor bizim millet en uç noktalardaki güzel kadınların hikayesini anlatiyor.şaka gibisiniz ya.kadıncagızın üzerinden ego tatmin sayfasına dönmüş burası? Allah aşkına kadınların bile yanında gezdirmekten çekineceği kaç kadın vardır dünyada.ben kalp krizi geçireceğim yazdıklarınıza dertli konu sahibi ne yapsin.cidden şaka falan olmalı bugözlerim pörtledi yorumlara.ben hayatımda sizin anlattigız kadar ortalıgı birbirne katacak kadar güzel kadın görmedim valla.bari güzellik yarişmasına falan katilip ünlü olsaydıniz.bu ne yaaa.bravo yani.konu sahibi dertliydi artık moral vermeye çalışanlar olarak biz daha dertliyiz. Yuhh yani dayanamayacağım valla.kadına moral olsun diye bunu yazmiş.küfür etseydiniz daha çok moral verirdiniz.gidin gidin bir mankenlik ajansına kaydolun burada bizi de tarat bırakin.allahın egoisti.yavrucuğum şu kafanı bir temizle her insan kiskanç değil ki. Sanki herkes sokakta, orada burada dikakat çekmek icin yaşıyor.yanına rihannayı koysan nile kıskanmayacak insanlar var.kim olursa ol yani.güzel falan da değilsin, belli ki için kötü olduğu için kaçiyor millet senden
Abuk sabuk şeylerden de çıkarım yapacak kadar özgüvensiz bir egoistsiz.içinin cirkinliği yeter.
Bu konuyu kapatsıznlar ya.belli ki konu sahibine yarardan çok zararı olacak yorumların.yazık valla.
sizde ki bu hırçınlık , bu öfke niye ?Çok güzel olduğunuza bu kadar emin misiniz ? Maşallah ne diyeyim.ayy deli oldum ben bu konuda.gidiyorum valla.maşallah bu konu güzellerden geçilmiyor. Ben de çok güzelim lan
Neler neler yaşıyorum bacılar bir bilseniz, sokağa çıkamıyorum valla.kaç kişiyi boşattım.çok zor valla çok zor.olsun ama siz yine de çirkinim diye üzülmeyin, ama ben çok güzelim, olsun siz üzülmeyin, ne güzel kimse sizi fark etmiyor, rahatsız etmiyor, ezik ezik takılıyorsunuz ortamlarda, bundan daha güzel şey mi var? Ben bir hastanede yürüyorum herkes peşimden bağırıyor valla.hoş birşey mi bu.çirkinlik gibisi var mı be ? Yüzünüze yapmacık elit bir maske geçirerek aynen bunu yazmişsınız.mune bu konuyu kapatsın ya.çok sinir bozucu.bence bu tarz konular da yasaklanmalı.
Valla bizim üniversitede bi kız vardı. Kızın saçları çok azdı mesela. Fazla kilosu vardı yüzü büyüktü gözleri dudakları küçüktü. Kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kızın bir özgüveni vardı kampüsteki avm de yürürken herkes ona bakardı üniversite ortamında tanınan bilinen en iyi çocuklarla sevgili olurdu takılırdı gezer tozardı valla hiçbirimiz onun gibi olamazdık. Yani diyeceğim o ki her şey tamamen özgüvenle alakalıMerhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.
Beni seviyorlar hem de çok seviyorlar ama bir kişinin kendine çok güzel demesi ve bu durumdan emin olduğunu ifade etmesi tam cinnetlik bir durum.güzellik kraliçesi gelip bu yorumu yapsa yine dellenirim.bu nasıl bir egoistliktir.kendinizi direkt çok güzel varsaymışsınız.hem de boyle bir konuda utanmadan yazmışsınız.hiç mi empati yeteneğiniz yok.yaa bir düşünün mesela aiz kisa boylu olsanız ve konu açsanız.bizi de çıkıp ben manken gibiyim, 1.78 boyum var ama olsun kendinizi sevin dese ne kadar mantıklı olacak bu ? Biraz empati ya.senin uzun boyundan banane, sen tesellini ver.sizde ki bu hırçınlık , bu öfke niye ?
hiç mi kimse sevmedi sizi de böyle saldırıyorsunuz tanımadığınız insanların yaptığı yorumlara ?
buradakilerin güzel olup olmadığı sizi hiç alakadar etmez.
iyi niyetlilikle arkadaşa yorum yaptım.
niye atlıyorsun her şeye , rahatsız mısın ?
Sen hangi victoria secret mankenisin ben çıkartamadim da.belliki bu konuda cok dertlisin git estetik fln ol sende rahatla millette bu kadar kompleksli olma yazık sana
adriana limaSen hangi victoria secret mankenisin ben çıkartamadim da.
Kadıncağız çikrinim diyor bizim millet en uç noktalardaki güzel kadınların hikayesini anlatiyor.şaka gibisiniz ya.kadıncagızın üzerinden ego tatmin sayfasına dönmüş burası? Allah aşkına kadınların bile yanında gezdirmekten çekineceği kaç kadın vardır dünyada.ben kalp krizi geçireceğim yazdıklarınıza dertli konu sahibi ne yapsin.cidden şaka falan olmalı bugözlerim pörtledi yorumlara.ben hayatımda sizin anlattigız kadar ortalıgı birbirne katacak kadar güzel kadın görmedim valla.bari güzellik yarişmasına falan katilip ünlü olsaydıniz.bu ne yaaa.bravo yani.konu sahibi dertliydi artık moral vermeye çalışanlar olarak biz daha dertliyiz. Yuhh yani dayanamayacağım valla.kadına moral olsun diye bunu yazmiş.küfür etseydiniz daha çok moral verirdiniz.gidin gidin bir mankenlik ajansına kaydolun burada bizi de tarat bırakin.allahın egoisti.yavrucuğum şu kafanı bir temizle her insan kiskanç değil ki. Sanki herkes sokakta, orada burada dikakat çekmek icin yaşıyor.yanına rihannayı koysan nile kıskanmayacak insanlar var.kim olursa ol yani.güzel falan da değilsin, belli ki için kötü olduğu için kaçiyor millet senden
Abuk sabuk şeylerden de çıkarım yapacak kadar özgüvensiz bir egoistsiz.içinin cirkinliği yeter.
Bu konuyu kapatsıznlar ya.belli ki konu sahibine yarardan çok zararı olacak yorumların.yazık valla.