öyle çirkin hissediyorum ki...

Biliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konusu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.
Oha ferhans miydi o, cok pis tongaya geldik 🤔

Kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve gerçekten zamane güzellik algısına uygun bir tipim var. Uzun boyluyum manken gibi. Kum saati vücut. Yüzümde çekicidir. Özgüvenim tavan ama iş yerinde kişiliğimden dolayı sevilmiyorum. Despotum ve kuralcıyım. Sürekli adaleti savunuyorum. Sevgilim toplumun ve ailemin çok onaylamadığı bir kişi o bile evlenmemek için kırk takla attı :işsiz: üslubumdan dolayı genelde sevilmem 😂 ilk görünüş önemli ama kişiliğin ve tarzın daha önemli. Evet insanlar ilk karşılaştığında bana hitap ederken daha dikkatli oluyorlar, yeni tanıştığım erkekler çok beğeniyorlar ama korkuyorlar çok görüşmek istemiyorlar.
Kiyamam cok üzüldüm su an bfbfbfb😐

Valla bence de kendimi çirkin hissediyorum konusunun karşılığı güzellerin düşmanı çoktur değildir. Güzel olduğum için uğraşılıyor, yani kimse seninle uğraşmaya tenezzül etmez gibi oluyor biraz sanki :ıslık:
Hakli olabilirsiniz, ama sanalda bile birilerini kiskanan gercekte gorse parcalayacak gibi davranan insanlar var.

Biliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.
Valla Ferhan ne niyetle yazdı bilemem ama ben gerçekten tüm konularda Bi sıkıntısı olana kendini överek teselli(?!) verenlerden rahatsız oluyorum. Farazi Bi örnek biri yazıyor çocuğum konuşamadı Bi sıkıntısı mı var diğeri ordan atlıyor ay benimki 5 aylıktan beri konuşuyor sürekli konuşuyor bu daha kötü bilmem ne. O yüzden niyetini bilemem ama yazdıkları doğru.

Valla Ferhan ne niyetle yazdı bilemem ama ben gerçekten tüm konularda Bi sıkıntısı olana kendini överek teselli(?!) verenlerden rahatsız oluyorum. Farazi Bi örnek biri yazıyor çocuğum konuşamadı Bi sıkıntısı mı var diğeri ordan atlıyor ay benimki 5 aylıktan beri konuşuyor sürekli konuşuyor bu daha kötü bilmem ne. O yüzden niyetini bilemem ama yazdıkları doğru.
Kendi adina sinirlendi, ilk mesajda yazmisti zaten kendinizi overek mi teselli ediyorsunuz diye. Ordan sonra duramadi, kendi adina savunmaya gecti ve kapanis.

Yok vardır zaten ama bunun avuntu gibi verilmesi tuhaf, dua et çirkinsin yoksa şöyle böyle olurdu gibi
Aslinda ben konu sahibinin cirkin oldugunu da dusunmuyorum. Psikolojik olabilir, guzellik cok boyutlu bi kavram. Bu arada buraya her guzelim yazanin da guzel olup olmadigini bilmiyoruz. Konu sahibi istedigi yorumu alip istedigini atabilir. "Lan sen salak misin ben seni savunuyorum" diye cikis yapmayi gerektirmiyor bence.

Güzellik göreceli bir kavram bence, belki mutlu hussettiginiz bir ilişki içinde bulunmadiniz şimdiye kadar bunu da, çirkinim o yüzden diye kodladiniz kafanizda. Belki çok klişe olacak ama yüzü güzele doyulurda gönlü güzele doyulmaz derler. Birde aklıma Leyla ile Mecnun geldi, Leylayi görenler bumu mecnunun anlattığı dillere destan güzellik demişler, mecnun da keske Leyla yi birde benim gözümden görebilseniz demiş.

Lan salak ben onu mu anlatmaya çalişiyorum.çirkin olduğun gibi salaksın da.millet sana destek vereceği yerde söyle güzelim boyle güzelim diye senin üzerinden ego tatmini yapıyor.swn de sana empati yapana saldırıyorsun.seni düşünüp tepki veriyorum.sen bana öfke dolusun diyorsun.neyse banlanacağım ama gerçekten çirkin olmasan bile okuduğunu bile anlamayan bir salaksın....
ay yemin ederim keyfimi yerine getirdiniz :KK70: kendine güzel diyenlere maş. ne kadar şanslılar dedim sizin gibi çirkefleşmeye gerek yok. çok saygısızsınız sizinle muhatap olmak istemiyorum konumu terk edin lütfen.

ay yemin ederim keyfimi yerine getirdiniz :KK70: kendine güzel diyenlere maş. ne kadar şanslılar dedim sizin gibi çirkefleşmeye gerek yok. çok saygısızsınız sizinle muhatap olmak istemiyorum konumu terk edin lütfen.
Ben şöyle bir kenarda durayim mi? Valla anlamadim ferhans oldugunu bxbxbbxh lusura bakma da ben de normal bulmuyorum soyle böyle guzelim o yuzden hayat bana cok zor, sen iyi ki cirkinsin, aslinda ne kadar şanslisin zirvalarini

Ben şöyle bir kenarda durayim mi? Valla anlamadim ferhans oldugunu bxbxbbxh lusura bakma da ben de normal bulmuyorum soyle böyle guzelim o yuzden hayat bana cok zor, sen iyi ki cirkinsin, aslinda ne kadar şanslisin zirvalarini
Yorumları genelde aykırı oluyor ama bence bugün hem doğru bir şey yazdı hem de samimiydi. Belki kendi de Kıskanmış olabilir ama konu sahibine de empati yaptı gerçekten samimiydi o yüzden konu sahibine sinirlendi normalde böyle hakaret falan etmez. Haksızlığa uğramanın verdiği öfkeyle yazdı. 👍

X