• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyle bir patladi ki...

Eslerinize ailelerini kotulemeyin lütfen adam bir susar iki susar sonunda böyle patlar ben kaynanam la kavgada ederim sarılır operimde hepsi bizim aramızda kalır ne o oğluna nede ben eşime anlatmam ne gerek var adamı iki arada derede bırakmaya
+100000

Herkes hemen kizi suclamis hepinizin erkek tarafi mukemmel sanirim. Biz sadece su an okudugumuzu biliriz bunun haricinde bilemeyiz belki anlatamadi ya da yazdiklarinin alti dolu sonucta konusulan yazilandan haric insanlarin mimigi var el kol hareketi var bu insanlar boyle davranirken sozsuz olaran nasil mesaj veriyorlar onu bile bilmiyorsunuz. Valla ben daha yeni evliyim dugunumda o kadar seyler yasattilar ki nefret ettim haram ediyorum hakkimi en mutlu gunum hayatimin en kotu travmalarini yasadigim gun oldu buna ragmen samimi davranmami canim cicim dememi istiyor utanmadan simdi bile kv her aramasinda arastirmaya giriyor nerdesin evde misin kim var su bu. Halbuki kendi kizi yan binasinda her gun beraberler. Insanlar kendi kizi yaparken iyi gelin yapinca kotu sonucta o da baskasinin kizi. Oglu evlenince kv gorumce vs moduna girip ego tatmin etmeye calisanlardan nefret ediyorum. Bizi uzeni Allah uzsun...
Bende Allaha havale ediyorum. InsaAllah Rabbim doktugum gozyaslarimi goruyor. Harekerlerini bir gorsen sanki nefretle bakiyor kayinvalide, gorumceler ayni annesinin huyu zaten. Eltimde evlendi evleneli benimle ugrasiyor laf sokuyor cvp verince ben hatali sorunlu oluyorum. Biktim usandim. Kizim haric hicbirsryde gozumyok.

Eğer eşini kaybetmemek istiyorsan ikili oynayacaksın. Keza aynı şekilde o da öyle.
Ailesini kotulemeyeceksin eğer zaten hakliysan Allah bi yerde eşine gösterir emin ol, o kendisi gördüğü zaman da senin olgunluğunu takdir eder onlara karşı tavır alır. Eğer gerçekten hakliysan ödün vermeyeceksin, saygı çerçevesinde hakkını koruyacaksin, zaten onlar da haklı olduğunu bilince eşine yansıtmazlar haksız çıkacakları için.
Sen melek olacaksın, sanki yanlışlarının sana yaptıklarının üstünü kapatıyormuş gibi goruneceksin. Ama alttan alttan bu yanlışları "yanlışlıkla" Esine duyuruvereceksin.
Nazı tuzu birakacaksin.
Sinsi olursan kazaniyorsun, yapılması gerekeni çok iyi bilirim ama yapamam o ayrı, yaparsan kazanırsın, çevremde bu konuda master yapmış kadınlar gördüm kocalarının deliler gibi etrafında döndüğü.

Başarılar.

Tabi canım en kötü aile içindeki bireyler(elti, kaynana, görümce, kayınpeder, kayın, diğer aile bireyleri) iyi olan bir tek sensin
Ben kotu demiyorum. Kaynanam kayinbabm cok dengesiz konuşuyor. Eltim ve gorumcem cok hatali bende cvp verip kusunce . Sorunlu ben oluyorum

Eğer eşini kaybetmemek istiyorsan ikili oynayacaksın. Keza aynı şekilde o da öyle.
Ailesini kotulemeyeceksin eğer zaten hakliysan Allah bi yerde eşine gösterir emin ol, o kendisi gördüğü zaman da senin olgunluğunu takdir eder onlara karşı tavır alır. Eğer gerçekten hakliysan ödün vermeyeceksin, saygı çerçevesinde hakkını koruyacaksin, zaten onlar da haklı olduğunu bilince eşine yansıtmazlar haksız çıkacakları için.
Sen melek olacaksın, sanki yanlışlarının sana yaptıklarının üstünü kapatıyormuş gibi goruneceksin. Ama alttan alttan bu yanlışları "yanlışlıkla" Esine duyuruvereceksin.
Nazı tuzu birakacaksin.
Sinsi olursan kazaniyorsun, yapılması gerekeni çok iyi bilirim ama yapamam o ayrı, yaparsan kazanırsın, çevremde bu konuda master yapmış kadınlar gördüm kocalarının deliler gibi etrafında döndüğü.

Başarılar.
Tesekkur ederim.

Meger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok :KK42::KK42:
bizde de var sizin gibi gelinler surekli hizmet surekli ilgi beklerler kuserler yaranilmaz

Va
Bende Allaha havale ediyorum. InsaAllah Rabbim doktugum gozyaslarimi goruyor. Harekerlerini bir gorsen sanki nefretle bakiyor kayinvalide, gorumceler ayni annesinin huyu zaten. Eltimde evlendi evleneli benimle ugrasiyor laf sokuyor cvp verince ben hatali sorunlu oluyorum. Biktim usandim. Kizim haric hicbirsryde gozumyok.

Valla seni cok iyi anliyorum Allah oyunlarini kendilerine cevirsin insallah pisliklerin

Hickimse vazgeçilmez değildir. Sen de vazgeçilmez değilsin. Sorunlarını küsmeden çözmeyi öğrenmelisin. Yoksa bu evlilik gerçekten bittiğinde, bütün sucu eşinde değil kendinde aramaya başlayacaksın.

Küsmek kolay olan. Emek verip fedakarlık yapmak zor olan. Umarım anlamışsındır beni.

İmkansız koc olamazsın :63:
Burcu mu yedirmem sana
Balık yada akrepsin :p
Çünkü koc o an parlar ve söner ne küsmesi
Totoşu na bile takmaz
Koç hür dur boş işler peşinde kosmaz yapılacak çok daha iyi şeyleri vardır her zaman
İnsanı sever carta curta mizmizlanmaz

Hakli olma ihtimali var mi sizce...
Tamam bunda abarttim . Ama inanin bana okadar doluyumki herseyleri batar oldu su son zamanlarda. Ama diger konularda cok hakliyim. Esimde hak veriyordu. Kaynanam ise hakli oldugumu bildigi icin gelip kendi konuduyordu. Kaynanamgille aram suan normal kus degiliz.

Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.
Dayanamadım... nasıl eşinizin babasını annesine şikayet edecek kadar yüz buldunuz ki kendi babanız olsa anlarım ama bunu birde ben ne yaptım ki gibi anlatıyorsunuz kusura bakmayın ama tabi sert çıkarlar binin taksiye gidin 10 yaşında mısınız anlamadım..!

Yahu bu adamlardan ne istiyorsunuz.. 2 gündür okuduğum konularda hep suçlu bayanlar.. Adamın kendi aklı yok mu niye dolduruşa gelsin. Madem ailesinin dolduruşa getirdiği konusunda düşünceniz vardı,en başından deseydiniz kayınpeder ile ortak iş yapmasaydı eşiniz. Gelinler bir türlü sindiremiyor erkek ailelerini ve erkek aileleri bazen iyi bile olsa gelinleri inandıramıyorlar. Çünkü bu nankörlüğü bende yaptım zamanında. haklı sebeplerim de vardı onları sevmemekte ama yine de baktığımda haksızlık yaptığım zamanlarda olmuş. ya da en azından keşke Nişanlımın hatrı deyip yutsaydım bazı şeyleri. ama biz gelinler maşallah 1 lafa 10 cevap vermeye hazırız. birde kendi ailemizi yere göge koyamayıp,adamın ailesini ayak altına alıp sanki adam ağaç kovuğundan çıkmış gibi muamele ederiz..

Valla biraz kıymet bilin ya. En kötü adam;gönül almayı bilmeyen adamdır. Eşiniz o kadar uğraşmış,bize üstüne naz yapmışsınız,ağlamaktan heder olmuşsunuz da falan filan.. Bunlara gerek olmadan,insanları olduğu gibi kabul etmeyi,hatalarını nazikçe dile getirmeyi ve onlara iyilik ile yaklaşmayı bilsek ne güzel olur. Çocuk gibi üşüdüm,karnım da açtı vs demişsiniz. Bence de olgunlaşın biraz. Bu hayat öyle gitmez çünkü.

Hickimse vazgeçilmez değildir. Sen de vazgeçilmez değilsin. Sorunlarını küsmeden çözmeyi öğrenmelisin. Yoksa bu evlilik gerçekten bittiğinde, bütün sucu eşinde değil kendinde aramaya başlayacaksın.

Küsmek kolay olan. Emek verip fedakarlık yapmak zor olan. Umarım anlamışsındır beni.
Evet tesekkur ederim

Tamam bunda abarttim . Ama inanin bana okadar doluyumki herseyleri batar oldu su son zamanlarda. Ama diger konularda cok hakliyim. Esimde hak veriyordu. Kaynanam ise hakli oldugumu bildigi icin gelip kendi konuduyordu. Kaynanamgille aram suan normal kus degiliz.

Insanlar genelde haksiz bulsada ailelerini savunma eğilimimde olabiliyorlar. Esimle ailelerimiz hakkinda yorum yapmamya calisiriz. Ama bazen haksiz da olunsa herkes kendi ailesini savunur.

İmkansız koc olamazsın :63:
Burcu mu yedirmem sana
Balık yada akrepsin :p
Çünkü koc o an parlar ve söner ne küsmesi
Totoşu na bile takmaz
Koç hür dur boş işler peşinde kosmaz yapılacak çok daha iyi şeyleri vardır her zaman
İnsanı sever carta curta mizmizlanmaz
Inan bana tamda boyleydim. Insanlar okadar cok degistiriyorki . Suanki halime ben bile inanamiyorum

Back
X