Oyalandım ve terk edildim

Bel altı da vurulmuş.:olamaz:
Size şimdi eğitim seceremi mi sunmam gerek?

Ben toplumun genelinden bahsettim zaten.
İstisnalardan değil.
Üniversitede okuyan ve beraber yaşayan birkaç kişi tüm toplum olmuyor.
İstediğiniz kadar inkar edin bu ülkede cinsellik bir tabu..

Erkek arkadaşımla sırf evlenmek için ilişki yaşamadığım nereden çıktı?
Bunu hiçbir yerde demedim.
Ben evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum o da bana saygısından değerlerime saygılı.
İlla evlenmeden cinsel ilişki yaşamak zorunda mıyım?!
Bana yaşamamak doğru geliyor ve bu doğrultuda yaşamamayı seçiyorum.
Ben cinsel ilişki yaşasam, sonrasında çok pişmanlık duyarım. Buna göre yetişmedim. Değerlerim farklı. Kendim için yaşamamayı seçiyorum.

Beni lütfen daha alıntılamayın.

Sizinle farklı bambaşka fikirlerdeyiz.
Bir kaç kişi değil diyorum bende
Bana diyorsunuz ki sen kendi çevreni söylüyorsun ok
E sizde kendi çevrenizi söylüyorsunuz
Yaşa yaşama banane illa yaşamak zorunda değilsin o saygı duyuyor dediğin sevgilinle ne zamandır birliktesin ayrıca?bel altı falan vurmadım !Sadece birşeyleri kesin biliyormuş gibi konuştun bende öyle değil aslında dedim
Tabu tabu tutturmuşsunuz çünkü bu hoşunuza gidiyor içten içe
Kısıtlı çevrenizde gözlemlediğiniz şeyleri tek doğru oymuş gibi konuşuyorsunuz
Neyse bu son yazışım sana

İki bekar insanın sevişmesi toplum ahlakına aykırı hareketmiş üniversite okuyan Avrupai üniversitelerde hemde çocuklar sevişmeden evleniyormuş hmmm
Bayağı birşey öğrendim bugün
Neyse herkese iyi akşamlar

Bekar ve meslek sahibi olan bir insanın yapacağı o kadar çok özgür alanı var ki gelip burada sormanıza şaşırdım, ilk önce
Termal tesisler var oraya randevu verip 1 haftalığına
Tatil yapardım uygun bir zamanda ki bununla zihinsel stres atmış olup yenilenirsin enerjin geri gelir, tabi ki bir spor dalona yazılıp her gün spora giderdim, yaz tatilinde bodrumda olurdum, kesinlikle evde oturup kars kara düşüncelere dalmazdım önüme bakıp,her yeni güne şükredip merhaba derdim, önümüzdeki günler de yapılması gereken diye uzun liste hazırlardım ve kimi seviyorsam arkadaş olarak bir cafe içmek için, buluşur sohbete dalardım yeni çiçek siparişi verir salonumu çiçeklere boğardım, ruha iyi geldiği için, yeni yemek ve pasta tarifi denerdim arkadaşımı davet edip paylaşırdım,
Yapacak çok ayrıntı var hayat kısa gençlikte geçici 👍😜

Bence siz evlenmişsiniz yıllarca da evli kalmışsınız ama ilişkiniz olmamış bir nevi boşanmışsınız. Bu bağlamda kişisel/kanuni haklar bakımından nikah önemli işte insanlara duyurmak ilan etmek hepsi çok anlamlı aslında. O zaman bu kadar kolay bitemezdi belki.

Sevişme kısmına gelince denemeden almam/almadım diyorum 😃 İşi şansa bırakamazdım cinsellik möhüm 🤓

12 yıl çok uzun süre iyi dayanmışsınız bence daha da şans vermeyin o adama yolunuza bakın arkadaş çevreniz varsa onlarla vakit geçirin virus bitmek üzere zaten normallesiyor hersey yaz geldi hava güzel böyle düşünün

34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.

2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.

2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.

Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti

Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?
Adamın seni bırakacağı evliliği errelemesinden belliymiş canm. Bırakmayacak adam evlenirdi zaten daha iyisini bulana kadar senınle vakıt geçirmiş orda birine kapılmış gidiyor belli ki ama hevesi geçince döner takılma yoluna bak onu d abır daha hayatına alma kapıyı açık bırakırsan girer hayatına tekrar yüzsüzler.

• Beğen
Reactions: 000
Bu kaçıncı Ukrayna içerikli konu? Niyeyse hiç inandırıcı gelmiyor bana bu içerikte ki konular artık.

12 yıl önce ki terkedilen, şuan evli çocuklu olan sevgiliden helallik almak gibi saçma bir düşünce de konuya tüy dikmiş ayrıca.

Gerçek olduğunu bile düşünsem, madem evlilik istiyordunuz 12 yıl gibi uzun bir süre isteğinizin geçiştirilmesine izin vermeyecektiniz.

Genel toplum yapısına aykırı hareket mi?
Pardon kim belirliyor bunu siz ve sizin gibiler dimi?
Üniversite okuyan kızlar şöyleymiş demiyorum ki öyle zaten Kahveci amca muhabetti mi ?
Hangi Avrupai üniversite de okudun çok merak ettim
Avrupai Üniversite ne ayrıca?
Böyle birşeyi de ilk defa duydum
Şu devirde hala bekaret tartışılıyor şaka gibi
Tamam kızlar siz bakire kalın belki ilerde evlenip mutlu olursunuz

Genel toplum yapisina uygun/uygun olmayanı anlamak cok zor degildir. Kimse belirlemiyor, belirli birseyin adini soyluyorm ben. Dogru yanlis iyi kotu begendim begenmedim demiyorum.

Afrika kitasinda insan teni siyahtir, bunu soylemekle, beyaz afrikaliların varligi bu genelgecer'i degistirmez.

Konu icinde "Avrupada Batida bu yasam sekli normal orda olsa farkli degerlendirilir ama burada degil " seklindeki yorumlara istinaden Avrupai kelimesini kullandim. Ne demek istedigimi anlamanız zor degildi.

Bekaretle ilgli tek bir cümlem yok.

Bekareti savunduğum tek bir cumlem yok.

Evlilik öncesi cinselligi övdüğüm veya yerdiğim tek bir cümlem yok.

Sen de biraz sakin ol lütfen, herkesin hayatına kimse karışamaz, sen şu şekil ben bu şekil...

Genel toplum yapisina uygun/uygun olmayanı anlamak cok zor degildir. Kimse belirlemiyor, belirli birseyin adini soyluyorm ben. Dogru yanlis iyi kotu begendim begenmedim demiyorum.

Afrika kitasinda insan teni siyahtir, bunu soylemekle, beyaz afrikaliların varligi bu genelgecer'i degistirmez.

Konu icinde "Avrupada Batida bu yasam sekli normal orda olsa farkli degerlendirilir ama burada degil " seklindeki yorumlara istinaden Avrupai kelimesini kullandim. Ne demek istedigimi anlamanız zor degildi.

Bekaretle ilgli tek bir cümlem yok.

Bekareti savunduğum tek bir cumlem yok.

Evlilik öncesi cinselligi övdüğüm veya yerdiğim tek bir cümlem yok.

Sen de biraz sakin ol lütfen, herkesin hayatına kimse karışamaz, sen şu şekil ben bu şekil...
Ben sakinim Avrupai üniversiteli !
Ben sana sordum kim belirler toplum yapısını?
O toplumda yaşayan insanlar değil mi?
İllegal mı kanunlara aykırı mu birlikte yaşamak ?
Demek ki yasadışı değil dimi?
O zaman geriye ne kalıyor toplum tarafından kabul görme?
Peki size bu hakkı kim veriyor ?kabul etseniz banane etmeseniz banane
Afrika örneği çok komik ve saçma yalnız
Alakasız durumlar
Ten rengi görülebilen birşeyken ahlak ,vicdan ,sevgi gibi kavramlar 5 duyu organımız tarafından algılayamıyor öyle değil mi?
Bekaretle çok da ilgisi var söylediğinin
Sen toplum yapısına aykırı genel ahlak kuralları dışında diyorsun evlilik öncesi cinsellik için
neyse herkes bildiğini yaşasın
Bu benim fikrimdi
Zamanla ne demek istediğimi anlarsınız

Herşey bir imza mıydı? Zaten ayrılmaktan çok boşanmışsınız gibi, kocaman 10 yıldan bahsediyorsun, ilişkiler bitebilir hiç bir şeyin garantisi yok. İmzayı atıp 6 ay sonra boşansanda aynı olacaktı, mahkemelerde uğraşacaktın ekstradan.

Ben sakinim Avrupai üniversiteli !
Ben sana sordum kim belirler toplum yapısını?
O toplumda yaşayan insanlar değil mi?
İllegal mı kanunlara aykırı mu birlikte yaşamak ?
Demek ki yasadışı değil dimi?
O zaman geriye ne kalıyor toplum tarafından kabul görme?
Peki size bu hakkı kim veriyor ?kabul etseniz banane etmeseniz banane
Afrika örneği çok komik ve saçma yalnız
Alakasız durumlar
Ten rengi görülebilen birşeyken ahlak ,vicdan ,sevgi gibi kavramlar 5 duyu organımız tarafından algılayamıyor öyle değil mi?
Bekaretle çok da ilgisi var söylediğinin
Sen toplum yapısına aykırı genel ahlak kuralları dışında diyorsun evlilik öncesi cinsellik için
neyse herkes bildiğini yaşasın
Bu benim fikrimdi
Zamanla ne demek istediğimi anlarsınız
Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayan insan topluluklarının büyüüuk bir yüzdesinin takip ettiği değerler sisteminde evlilik öncesi cinselliğin normal karşilanmadığını görmek, Afrikalıları siyah olarak görmekle ayni derecede kolay.

Ben size sizin gözleminiz olan " universite okuyanların çoğunluğu bu sekilde yasar" kanısının dogru olmadiğini anlatmaya calistim.

Iyidir kötüdür filan demedim, boyle bir genel kabul görülme yok dedim.

Spontan gelisen bir kavram olarak Avrupai Üniversiteli lafını da literatüre armağan ediyorum..😝

Bir ülkenin erkeklerinin cinselliğe bakışını, erkeklerin kız arkadaşlarına değil kız kardeşlerine nasıl davrandıklarına ne kadar anlayışlı olduklarına, neler söylediklerine bakarak anlarsın. Türkiye bu konuda tam bir orta doğu ülkesi, kendisi özgür cinsellik, ten uyumu diye ahkam kesen sözde modern türk erkekleri, iş kız kardeşe gelince onların erkek arkadaşları olunca, hele cinsellik yaşayınca kurt adam oluyorlar. Tamam üniversite ortamında birlikte yaşayanlar oluyor ama hepsi el altından, aileye yalan söyleyerek ,bu birlikteliklerden ailenin haberi dahilinde olan %5 i geçmez, bırakın kızları erkekler bile ailelerine sevgilileri hakkında yalan söylüyorlar, aynı evde yaşadığını gizliyor,doğru söylerse kız arkadaşının ailesinin gözünde itibar kaybedeceğini düşünüyorlar. Evlenmeden cinsellik yaşarsın yaşamazsın bu senin tercihindir, yaşayan modern, yaşamayan bağnaz değildir. Benim tek tavsiyem evlenmeden cinsellik yaşayan kadının bunun sorumluluğunu alabilecek olgunlukta ve olası bir hamilelik durumunda başının çaresine bakacak maddi özgürlükte olmasıdır. Çünkü genel totale baktığında türk erkeklerinin %70'ihala evlenmeden cinselliği kadını kulanmak olarak görüyor. Biz toplu olarak slav memleketlere erkek turları düzenlenen bir ülkede yaşıyoruz bunu kabul etmek lazım.. Sen öyle görürsün görmezsin, erkek arkadaşın öyle görür ya da görmez bu da önemli değil, önemli olan sen ayrılma ihtimale rağmen bunu yaşarsan, sonuçlarını kabullenecekmisin asıl önemli soru bu? Konu sahibi gibi aslında evlenmek isteyip 12 sene boyunca adamın her dediğine eyvallah ettikten sonra , aldatıldım, bekletildim, güvendim, kandırıldım diyecekse bir kadın o işlere hiç kalkışmamalı mesela.

34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.

2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.

2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.

Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti

Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?
Her sey insan icin.Bakin o yeni hayata başlayabiliyor.12 yili yaşanmışlıgi geriye atabiliyor size en iyi örnek sizde yaparsınız.Bir deneyin

Konu sahibi toparlanma için ne yapabilirim diye soru sormuş. Kk nin muhterem üyeleri Ortadoğu'dan girmiş, erkeklerin evlilik öncesi cinselliğe bakış açısından yüzdesine kadar garip garip her şeyle bağlantı kurmuş. Cidden ataerkilligi kk kadınlarinda gördüğüm kadar hiçbir erkekte görmedim 😂😂

Konu sahibi üzgün olman doğal bir süreç zaten. Dönem olarak kötü olmuş . Evde spor vs yapabilirsin. Her açıdan güzel hem vücuduna hem depresyona net iyi geliyor

Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayan insan topluluklarının büyüüuk bir yüzdesinin takip ettiği değerler sisteminde evlilik öncesi cinselliğin normal karşilanmadığını görmek, Afrikalıları siyah olarak görmekle ayni derecede kolay.

Ben size sizin gözleminiz olan " universite okuyanların çoğunluğu bu sekilde yasar" kanısının dogru olmadiğini anlatmaya calistim.

Iyidir kötüdür filan demedim, boyle bir genel kabul görülme yok dedim.

Spontan gelisen bir kavram olarak Avrupai Üniversiteli lafını da literatüre armağan ediyorum..😝
Hangi üniversite ymiş merak ettim doğrusu
Her üniversiteye giden demedim
Ama çok var dedim
Söylediğimin arkasındayım
Genel kabul görme yoksa işte sizin gibiler yüzünden yok zaten
Ayrıca çok da umrumda o kabul görme
İyi yada kötü demene gerek yok burdan anlıyorum zaten ne demek istediğini

Konu sahibi toparlanma için ne yapabilirim diye soru sormuş. Kk nin muhterem üyeleri Ortadoğu'dan girmiş, erkeklerin evlilik öncesi cinselliğe bakış açısından yüzdesine kadar garip garip her şeyle bağlantı kurmuş. Cidden ataerkilligi kk kadınlarinda gördüğüm kadar hiçbir erkekte görmedim 😂😂

Konu sahibi üzgün olman doğal bir süreç zaten. Dönem olarak kötü olmuş . Evde spor vs yapabilirsin. Her açıdan güzel hem vücuduna hem depresyona net iyi geliyor
Yüzde yetmiş falan sayı veriyorlar bide :)
Ataerkil toplum yapısı kadınlarun eseri zaten
Kadın güçlü durmazsa ataerkil toplum düzeninde ezilmeye mahkûmdur:(

Yüzde yetmiş falan sayı veriyorlar bide :)
Ataerkil toplum yapısı kadınlarun eseri zaten
Kadın güçlü durmazsa ataerkil toplum düzeninde ezilmeye mahkûmdur:KK43:

Çevremdeki insanlar sekuler yaşama sahip değil. Annem namaz kılan bir kadın sevgilimin ailesi de muhafazakar. Normal erkek arkadaşlarımda var onlarında az çok bakış açısını biliyorum. Ama cevremde bu tarz bakış açısına sahip insan yok. Buradaki ataerkil kafa yapısına sıkı sıkıya bağlı kadınlar kadar cidden çevremde hiç denk gelmedim boyle erkeklere umarım denk gelmemde.

Aynı adam bunu evliyken de yapıyor sorun imzaysa bunu herkes de bilir

Kadınlar bu olayda kadının sorusunu görmemişler bile. Varsa yoksa kullanılma olayına girmisler. Cinsellik etrafında dolaşmış. Sosyolojik inceleme konusu gibi bir konu resmen.

Back
X