Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar ben geçen ay soğan suyu bu ayda incir suyu kürü ve sade çörekotu çiğneyip yuttum inşallah faydasını görürüm birde çörek otunu bir çay kaşıgı alın ve çiğneyip yutun her derde devaymış hatta çörekotu. Net sitesinde kullananların yorumlarına bakımca hayret ettim ilaç niyetine yapın bence

Yaşım 38 ama progestan geçen ay 14.79 çıktı çok iyi kaliteli yumurta olmuş benim sadece tsh sorunum var ilaçla düşürmeye çalışıyorum bu arada doğal olarak kürlerin etkisini okuyunca ilaçtan iyidir deyip başladım daha önce 2 ay klomen kullanmıştım faydasını görmemiştim burdan birbirimize deneyimlerimizi paylaşarak yardımcı olalım tez zamanda hayırlı bebişler inşallah hepimize

canım adete 3 yada 4 gün kala belli olurmu gebelik gerçekten ovulasyon testi ile

Bu klomen ne progestan ne hiç anlamıyorum:) daha ilk denemem die doktorada gitmedim sanırım hemende bakmıyolarmış bura sayesinde biçok şey öğrendim valla:) ama bitkisel şeylerin bi çocuğu yan etkisi yok o yüzden kullanılması gerçekten çok faydalı

canım adete 3 yada 4 gün kala belli olurmu gebelik gerçekten ovulasyon testi ile
Belli oldığunu bende kadınlar kulübünden ögrendim hatta bi arkadaş yapmış belirtileri üzerine 5 gün kala 4 gün 3-2-1 hepside belirgin hatta bat günü t çok koyu ovulasyon günü gibi ben çok gördüm böyle yapanları o yuzden inanıyorum gebeliği gösterdiğine

Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim. Doktor kontrolünde ilaç ve yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bir kaç aydır da ara verdim ve ovülasyon testleriyle yumurtalama günümü yakalamaya çalışıyorum. Adet döngüm genelde 30-35 gün arasıdır bazen 40 güne bile çıkar bazen de tam 28 günde olur düzensiz bir döngü var yani. bugün adetimin 7. günü normalde ilaçla bile en erken 12. gün yumurtalamam olurdu. Genelde adetimin 18. günü yumurtam büyür ve çift çizgiyi yakalardım. Bu ay adet olmamla beraber bal çörekotu tarçın kullandım ve sabahları hayıt suyu içtim ve bol bol süt ve süt ürünleri tükettim ayrıca günde 2-3 tane incir yedim. Bir ay öncesinden de arı sütü bal polen karışımını kullanmaya başlamıştım. Bugün adetimin 7. günü ve benim ovülasyon testim erken olmasına rağmen baya belirgin çıktı. Sanırım erken yumurtalıyorum bu kullandıklarımın etkisinden galiba. Benim gibi adet bitiminden hemen sonra bu kadar koyu çıkan var mı?

Eklentiler

• IMG_8681.JPG
    109,1 KB · Görüntüleme: 295
sırt ağrım var baş ağrım var stresim var belirtiden sayılır mı ? ( hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok )

O dediklerinden bendede var:) acayip bel ağrısı karın ağrısı var bunları hamilelik belirtisinden sayan olmamış :) nereye baktıysam ilk belirti göğüs diyo. yok arkadaş acımıyo şişmiyo işte:)

Klomen yumurtayı geliştirip birden çok yumurta bile yaptıran uyarıcı hormon içerikli iğrenç bir ilaç progesteronda rahmi kalınlastırıp gebeliğe hazırlıyo ve bazende düşük tehlikesi olanlara beriliyo bebek tutunsun diye ama doğal yollar daha iyi bence doğal bitkiler işe yaramazsa son çare ilaç olmalı biton yan etkisi var çünkü

canın düzensizse en iyisi ovu. zaten hemen başlamışssın. en geç 2 güne koyu olur.

Bitk
bitkisel kürler özellikle ballı çörekotu yumurtayı çabuk olgunlastırıyor ben bu ay incir kürüyle 2 gün önce yumurtladım hiç şaşmazdı 13. Gün olurdu bu ay 11. Gün oldu sende teste devam et ama 1-2 gün içinde koyu çizgi görünür gibime geldi

Hmm saol canım verdiğin bilgiler için sayende bişeyler dHa öğrendim. Aslında biz derdimiz olunca eczaneye koşuyorz ilaç die aktarlarda neler var her derde deva. Ama işte biçok şeyin kıymetini bilmiyoruz. Kekik ve nane duymuştum bende çiğnemeden yutuyomuşsun galiba buda içeriyi temizliyomuş kist falan olmasın die. Tarçın spermler için iyi geliyomuş hareket artırıyomuş falan. Araştırsak daha neler neler vardr

O dediklerinden bendede var:) acayip bel ağrısı karın ağrısı var bunları hamilelik belirtisinden sayan olmamış :) nereye baktıysam ilk belirti göğüs diyo. yok arkadaş acımıyo şişmiyo işte:)

Ben artık işi şakaya vuruyorum napıyım göğüslerimde hiiiç bişiy yok sızlama filan yok yani kasıklarımda da batma filan yok bi dün akşam biraz ağrıdı ama oda adet sancısı gibi 1-2 sn fln okadar bu ay umutsuz tavşanım

Evet canım ben geçen aydan beri bütün bitkisel kürleri uyguluyorum nerdeyse :) Ve eşimle benim beslenme şeklimizi tamamen değiştirdim. Ben 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum bir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Ama ben yinede eşime keçiboynuzu özü aldım her gün 1 kaşık yediriyorum ve akşamları taze sıkılmış havuç suyu içiriyorum bol bol kuruyemiş yediriyorum ve ayrıca e vitamini aldım eczaneden onu kullanıyor. Rabbim herşeyin şifasını bitkilerden, meyvelerden vermiş, inşallah bizde doğru bir şekilde faydalanırız.

Evet canım bende aylardır araştırmaktan bilgi sahibi oldum burdan eşimize en iyi gelen keçiboynuzu pekmezi sabah akşam yedirin spermlere yüzde yüz faydalı yapanların test sonuçlarını gördüm gene araştırırken mesela bu çörekotu resmen bir mucizevi bir bitki düzenli kullanınca hormonları demgeliyo tepeden tırnaga faydası var ben inanıyorum yapıyorumda gerisi Allaha kalmış

Kızlar bu topik herkeze uğurlu gelir inşlh kk da hayıt tohumunun adet düzensizliğine yumurtlamanın zamanında olmasına kadın hormonlarının iyi çalışması gibi bi çok özelliğini okudum ve dün aldım. içmeye başladım. sizlerede tavsiye ederim.

Bende burda okumuştum 8 yıl bebeği olmayan bir kadın hayıt suyu içerek hamile kalmıştı. Bende suyunu aldım ve içiyorum. Birde preseed jel var yumurtalama günleri ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun spremlerin uzun süre canlı kalmasını ve rahime ulaşmasını sağlıyor. Bu jelle gebe kalanda çok fazla internetten almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…