Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ben artık işi şakaya vuruyorum napıyım göğüslerimde hiiiç bişiy yok sızlama filan yok yani kasıklarımda da batma filan yok bi dün akşam biraz ağrıdı ama oda adet sancısı gibi 1-2 sn fln okadar bu ay umutsuz tavşanım :KK43:
Canım bende her ay belirti arayanlardanım 2 gün önce yumurtlama günümdü bugun başladım göğüslerimi kontrol etmeye eşim diyoki göğüslerini mımcuklayıp durma yahu varsa vardır ama ben sabırsızım hemen belirti arıyorum mesela sol kasığımda ağrı var hala belimdede sanki göğsüm acıyo çok komiğim ya çok istiyorum ya sabırsızlanıp hatta bata 10 gün kala hcg testlerine başlıyorum artık gülüyorum kendi halime ne yapalım bir çok kişide benim gibi yalnız değilim herhalde umarım seninkide gebelikle alakalıdır ama bir çok kişide hiç belirti hissetmeden gebeliğini ögreniyomuş umutsuz olmayalım çalışmalara DEVAM

Ben düşükten sonra bi 25 bi 30 günde bir regl olunca yumurtlamayı tutturamadım bi türlü bu ay ovu. testi kullandım. Ayın 2sinde yaptım t ve c eşit koyulukta sonra 3ünde yaptım t c den daha koyu çıktı. Sanırım böle olunca 1-2 gün içinde yumurtlama gerçekleşiyo. Reglim şubatın 18inde bitti biz 20sinden itibaren ayın 7sine kadar 2 günde 1 çalışma yaptık. Ama sorum şu teste göre ben 5inde yumurtladım ki zaten belirtilerden de anladım bunun üzerine 14 gün eklersek reglim 19u mu olmuş oluyo? İllaki regl günü yumurtlamadan 14 gün sonra mı oluyo?

Hatta bunlar da ayın 2 ve 3ünde yaptığım testler. 5inden sonra t c den silikleşmeye başladı.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 227
Prensİnin prensesine takvim yap derken örnek gösterdim ve ben prensininkinide egc nin kinide bilmiyordum attım öylesine ama tutmuş batları bu işte bi hayır olmalı dedim ve batınızda inşallah kırmızı kartı görmezsinizde içimdeki hissi doğrularsınız

Evet canım bende aylardır araştırmaktan bilgi sahibi oldum burdan eşimize en iyi gelen keçiboynuzu pekmezi sabah akşam yedirin spermlere yüzde yüz faydalı yapanların test sonuçlarını gördüm gene araştırırken mesela bu çörekotu resmen bir mucizevi bir bitki düzenli kullanınca hormonları demgeliyo tepeden tırnaga faydası var ben inanıyorum yapıyorumda gerisi Allaha kalmış

Evet canım pekmezi duymuştum. Ben kansızlık var die içmem gerekiyodu eşimede keçiboynuzu aldım kaşık kaşık içiyoruz valla:) çörekotu ben çok severim ama hiç tek yemedim hep yaptığım poğaçalara avuç avuç atarım.

Evet canım pekmezi duymuştum. Ben kansızlık var die içmem gerekiyodu eşimede keçiboynuzu aldım kaşık kaşık içiyoruz valla:) çörekotu ben çok severim ama hiç tek yemedim hep yaptığım poğaçalara avuç avuç atarım.
Ben ilk çiğnediğimde çok acı geldi ama iki üç güne alışıyor insan bir çay kaşıgının yarısı kadar al çiğne iyice ezilsin böyle kullanmak en faydalı olanıymış hepimize şifa olsun

• Beğen
Reactions: egc
Prensİnin prensesine takvim yap derken örnek gösterdim ve ben prensininkinide egc nin kinide bilmiyordum attım öylesine ama tutmuş batları bu işte bi hayır olmalı dedim ve batınızda inşallah kırmızı kartı görmezsinizde içimdeki hissi doğrularsınız

Ayy inşallah :)

Ayy inşallah :)

selam kızlar, ben bu ay bir kaç gün yaptım ovulasyon testini ilk günler sonra boşverdim. 19. gün servikal mukus gördüm o gün ovulasyonum olduğunu düşündüm. o yüzden ne olsa geçti diye düşünerek 23. gün korunmasız ilişki yaşadık akşam yine çok az uzayan akıntı oldu, bilemiyorum şimdi ne olacak. bu ay istemiyorduk umarım bişey olmaz. Bat : 21 Mart :KK31:

Ben aktardan çekilmiş çörekotu aldım 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı tarçın ve çekilmiş 1 tatlı kaşığı karanfil koyuyorum üzerine bal ekleyip macun kıvamına getiriyorum sabah ve akşam 1 çay kaşığı alıyorum. Bittikçe tekrar hazırlıyorum.

Ben aktardan çekilmiş çörekotu aldım 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı tarçın ve çekilmiş 1 tatlı kaşığı karanfil koyuyorum üzerine bal ekleyip macun kıvamına getiriyorum sabah ve akşam 1 çay kaşığı alıyorum. Bittikçe tekrar hazırlıyorum.
Çekilmiş çörekotu almayın diyo uzmanlar ağzınızda çiğneyin ve tarcınıda öyle yapın faydası o zaman oluyo bekledikçe içindeki etken maddeler kayboluyo

• Beğen
Reactions: egc
Birde prolaktin yuksekliğiniz varsa kullanmayın diyor uzmanlar herşeyin azı kar çogu zarar demişler ya o hesap yani

X