Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar bakin bunu buldum bana mantikli geldi bu ay hamile kalamazsam bunu dikkate alicam InsaAllah

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-12-12-37-54.png
    139,5 KB · Görüntüleme: 841
Kızlar bişey sorucam benim normalde bat 18 mart. Ama ovu erken oldu bu ay ovuya göre de 16 mart şimdi ben hangisinde regl olurum? Bebiş umudum yok gbi benim 1 hafta önceden belirtilerim başlar yine ağrılarım başladı

benımde oyle oldu canım ya 3 gun once yumurtlamam oldu gecen aya gore. ama ne zaman yumurtluyosan uzerıne 14 ekledıgın gun adet olunuyomus oyle okudum cogu yerde canım

benımde oyle oldu canım ya 3 gun once yumurtlamam oldu gecen aya gore. ama ne zaman yumurtluyosan uzerıne 14 ekledıgın gun adet olunuyomus oyle okudum cogu yerde canım

Ozmn 26 günde regl olmuş olcam. Bide benim gece oldu 19u gece 2 gbi bi damla oldu ertesi günde 1 damla aslında 20si olmuş oluyo bu durumdada 25.gün regl olmuş olcam . 28i hiç şaşmazdı takip ediyim dedim bütün dengem şaştı ya

kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun inşlh yeni bir ay bize bebişler getirsin benim ovulasyon tarihim 4 marttı ancak çift çizgiyi 6martta gördüm ve o akşam ilişki oldu 8marttada oldu sonra çizgi silikleşti ve ben testi bıraktım şimdi bat normalde 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geç olduğu için batta 20 marta denk gelecek az önce bir tane ovu.testi yaptım merakımdan sizde bakın silik çizgi halen var bu ne anlama geliyor

Eklentiler

• DSCN2378.JPG
    129,5 KB · Görüntüleme: 614

hosgeldın canımm amin inşallahhhh

benımde 6 mart yumurtlama günü oldu 20-21 mart batı beklıyorum canım dun aksam ovu testı yaptım resımdekı gıbı cıktı bı b ak ıstersen

Eklentiler

• 11039490_860185180709300_1413858024_n.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 598
kullanıyorum prenses. folacin. eczacı önermişti. b12 de içiyorum. benim düşüktü ama düzene girmiş

[QUOTEprensinin_prensesi, post: 39908763, member: 655665"]yok canım daha var 20-21 mart falan adet günüm. 6 marttta yumurtlamam oldu cunku. sadece 4 gün oldu çalışma o kadar ne kadar tutar bilmiyorum ki [/QUOTE]
Tutar insalah canim ya.. ama bide su bilgi de onemli buna da dikkat edicem bidahaki ay sik ilski degil duzenli 2 3 gunde bir ovulasyona kadar cunku hic olmazsa sperm hareketliligi azaliyo ovulasyona kadar sperm olussun bekletim derken.. sik yaparsan da sayisi azaliyo.. ovulasyona kadar 2 3 gunde bir ovulasyon zamani sik yapicam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…