Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bende çift çizgi garantisi veriyorum ama ovu testinde gebelikte değil yanlış anlaşılma olmasın
tabii tabii ben de ovu da.
şimdi ben 1 ay test yapınca testler bitti lab. kullanıyorum. devam mı edim kızlar ? ya da sizin memnun kaldığınız bütçemize uygun bir marka var mı bugun söylesem p.tesı gelır. başlarız hafta kısmetse yeni ay yeni test

Az önce ovulasyon siparişi vermiştim ama tam 40 tane gebelik testi gelmiş gerçi ucuz 20 tl tanesi 50 kuruşa geliyo her ay 100-150 tl test parası vermekten kurtuldum

burda herkes lab. kullanıyo ama bilemedim çift çizgiyi flan gösteriuyoo . ama benım senden öğrendiğim bişey var sabah akşam test yapılmasının daha dogru oldugu bu sayede yumurtlamayı yakaladım bn herkesede bu sekılde tavsıye edıyorummm

hemen kalırsan hayır ıcın dagıtırsın yakınındakılere canım :)
İnşallah ama yakınımda isteyen yok gebelik eğer ben hamile kalırsam o kıpkırmızı çizgiyi görene kadar yapıp durcam ahdım var eşimde diyo oyuncakların gelmiş artık hergün yapar durursun diye dalga geçiyo kalan testleri isteyenlere göndercem hamile kalırsam inşallahh

evet canım. yaklasınca muhtemel gun ben de yıne sabah aksam yapıcam dıger gunler 1 kez yeterlıde.
calısmayı benden ogrenme 1,5 gun arayla. bazen 1 gun arayla calıstık bız. inşallah bu kısmı örnek almadın.
bu ay sistemi değiştiriyorum

bize oyuncak dimi. ben de diyorumki oh sizin işiniz ne güzel. biz yok testi yok akıntısı. ilişki sonrası yat ayağını dik. beynime kan gitti be

biliyosun ben 4 gün üst üste çalışma oldu. yumurtlamadan bı gun once yumurtlama günü ve sonraki iki gün dahada olmadı ilişki fırsat bulamıyoruz ki çalışmaktan yorgunluktan 1 hafta sonra gorucez bakalım artıkk canım sen folıc asıt kullanuyomuydun

bize oyuncak dimi. ben de diyorumki oh sizin işiniz ne güzel. biz yok testi yok akıntısı. ilişki sonrası yat ayağını dik. beynime kan gitti be
Hayatın yükünün çoğu kadınların üzerinde onlar zevk alırken yumurtlama günü tutturcaz diye çoğumuz acı içinde yapıyo o işi benimki öyle oluyo mesela yumurtlama zamanı çok agrım oluyo çocuk yaparken bile biz acı sancı çekiyoruz onlar ohhj zevk alıyolar eşitsizlik işte

Az al testlerden kıymetli olsun çok olunca yapıp yapıp duruyoruz rüyamda testte 3.çizgiyi gördüm düşünebiliyomusun daha 2. Görmek kısmet olmamışken :) evin heryerinde test vardı ve testte kopkoyu 3 çizgi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…