- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
bana pek sevgili gelmedi valla. ama daha çok var canım dur bi sabretbeklenmeyen adet tarihim 17 mart :) buda sevgili ovu testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana pek sevgili gelmedi valla. ama daha çok var canım dur bi sabretbeklenmeyen adet tarihim 17 mart :) buda sevgili ovu testim
Ben ce stres benim de gecen ay 3 gun gecikti tam 4.gun gebelik testi yapcaktim adet oldumcanım yaaa adetini 4 gün gectı bıde bu gecıkmenın sebebı ne olabılır kı baska acaba ?
Ocak ayında 15 gün soğan suyu içtim ondan sonra böyle oldu canım yoksa adetlerim hep düzenlidir hiç şaşmazdıcanım yaaa adetini 4 gün gectı bıde bu gecıkmenın sebebı ne olabılır kı baska acaba ?
Dün ki ov. testim böyle 7 gün kala =)
Ama edanın da böyle çıktığı için gebelik ihtimalini düşünmüyorum
Sabah gebelik testi yaptım dayanamayarak kar gibi beyazdı, tabii çok da erken daha =D
Pazartesi sabahı bir daha deneyeceğim bakalım
bana pek sevgili gelmedi valla. ama daha çok var canım dur bi sabret
Fundacım vallahi nötr durumdayım artık, hayırlıysa sağlıklıysa başımın üstünebence hamileee inşallah
evet sabahları benim böyle çıkıyorDün ki ov. testim böyle 7 gün kala =)
Sabah gebelik testi yaptım dayanamayarak kar gibi beyazdı, tabii çok da erken daha =D
Dün ki ov. testim böyle 7 gün kala =)
Biliyorum canım, sadece merak işteevet sabahları benim böyle çıkıyor
ama gebelik için erken canım.
Ahh çıkmasına çıkıyor da canım, edoşun da öyleydi. O yüzden umutlanmayayım ben en iyisicanım senınkı net cıkmıs gıbı ıkıncı cızgı
beklenmeyen adet tarihim 17 mart :) buda sevgili ovu testim
Biliyorum canım, sadece merak işte
Ama başka yapmayacağım artık, önümüzdeki ay lazım olacaklar gibi
yani öle ama. senin genelde nasıldı o önemli. benim çizgilerim biraz belirgin oluyor. ya da ıyı yakalıyorum. bir umut olabilir canım. ınsallahhAhh çıkmasına çıkıyor da canım, edoşun da öyleydi. O yüzden umutlanmayayım ben en iyisi
Benim yumurtlama günümde de bu kadar çıkmıştı daha koyusunu görmemiştim zaten.yani öle ama. senin genelde nasıldı o önemli. benim çizgilerim biraz belirgin oluyor. ya da ıyı yakalıyorum. bir umut olabilir canım. ınsallahh
Benim testler silik bat aynı bakalım nolcek:) ama bu ovulara göre hiç umudum yok
Ben bir süre evle ilgileneyim, işler beni bekler.
Bana kolay gele
Hepinizi öpüyore
Kızlar bişey sorucam benim normalde bat 18 mart. Ama ovu erken oldu bu ay ovuya göre de 16 mart şimdi ben hangisinde regl olurum? Bebiş umudum yok gbi benim 1 hafta önceden belirtilerim başlar yine ağrılarım başladı
canım lh vücutta her zaman bulunıyo yani silik olması normal adete 4 gün 3 gün kala ikiside belirgin olursa kırmızı yani gebelik varlığını gösteriyo ama inşallah seninkide gün geçyikçe koyulaşırda bebişinin belirtisi olurkızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun inşlh yeni bir ay bize bebişler getirsin benim ovulasyon tarihim 4 marttı ancak çift çizgiyi 6martta gördüm ve o akşam ilişki oldu 8marttada oldu sonra çizgi silikleşti ve ben testi bıraktım şimdi bat normalde 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geç olduğu için batta 20 marta denk gelecek az önce bir tane ovu.testi yaptım merakımdan sizde bakın silik çizgi halen var bu ne anlama geliyor