Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Dün ki ov. testim böyle 7 gün kala =)
Ama edanın da böyle çıktığı için gebelik ihtimalini düşünmüyorum :KK45:
Sabah gebelik testi yaptım dayanamayarak kar gibi beyazdı, tabii çok da erken daha =D
Pazartesi sabahı bir daha deneyeceğim bakalım :KK37:

Eklentiler

• 11015899_10153129794989719_58834765_n.jpg
    11015899_10153129794989719_58834765_n.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 352
Sabah gebelik testi yaptım dayanamayarak kar gibi beyazdı, tabii çok da erken daha =D
evet sabahları benim böyle çıkıyor :KK48:
ama gebelik için erken canım.

canım senınkı net cıkmıs gıbı ıkıncı cızgı

Biliyorum canım, sadece merak işte :KK76:
Ama başka yapmayacağım artık, önümüzdeki ay lazım olacaklar gibi :KK66:
Ahh çıkmasına çıkıyor da canım, edoşun da öyleydi. O yüzden umutlanmayayım ben en iyisi
yani öle ama. senin genelde nasıldı o önemli. benim çizgilerim biraz belirgin oluyor. ya da ıyı yakalıyorum. bir umut olabilir canım. ınsallahh :KK68:

Ben bir süre evle ilgileneyim, işler beni bekler
yani öle ama. senin genelde nasıldı o önemli. benim çizgilerim biraz belirgin oluyor. ya da ıyı yakalıyorum. bir umut olabilir canım. ınsallahh :KK68:
Benim yumurtlama günümde de bu kadar çıkmıştı :110: daha koyusunu görmemiştim zaten.
Yok yok ben umutlanmayayım, uslu uslu bekleyeyim :KK22:

Kızlar bişey sorucam benim normalde bat 18 mart. Ama ovu erken oldu bu ay ovuya göre de 16 mart şimdi ben hangisinde regl olurum? Bebiş umudum yok gbi benim 1 hafta önceden belirtilerim başlar yine ağrılarım başladı:KK43:
kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun inşlh yeni bir ay bize bebişler getirsin benim ovulasyon tarihim 4 marttı ancak çift çizgiyi 6martta gördüm ve o akşam ilişki oldu 8marttada oldu sonra çizgi silikleşti ve ben testi bıraktım şimdi bat normalde 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geç olduğu için batta 20 marta denk gelecek az önce bir tane ovu.testi yaptım merakımdan sizde bakın silik çizgi halen var bu ne anlama geliyor
canım lh vücutta her zaman bulunıyo yani silik olması normal adete 4 gün 3 gün kala ikiside belirgin olursa kırmızı yani gebelik varlığını gösteriyo ama inşallah seninkide gün geçyikçe koyulaşırda bebişinin belirtisi olur

X