Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhaba arkadaslar. Bende uzun zamdnr hep takip ediorum yazdklarinizi. 7 aydir deniyoruz olmuyor bir turlu. Bu ay ovulasyon testi aldim yapiyorum adetim bittigi gunden beri. Ama hic koyulaşmadi hep silik cizgi cikior. Ve adetime 15 gun kaldi. Ve hic bir sorunum yok dr a da gittim.
Ne zamn cift cizgiyi tam kirmizinolarak gorurumkii :KK43:
Ben 30.gün görmüştüm

Canim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zaten
Mrb peki her gün mü 'gün aşırı mı yaptınız yumurtlama döneminde

Calistigim için zaten cok sık wc ye gidemiyorum ve sivi tuketemedigim zamanlrda cok oluyo saat araligi olarak yani. Yinede dikkat ediyorum. Bu ay olmassa bi dahaki ay artik umudumu kaybetmycem.

Sen nezamndr deniosun
Ben 2 ay hiçbirşeye dikkat etmeden denedim. 3.ayım Bu ay ovü testleriyle gün aşırı . Bakalım beklemedeyim şimdi

Merhaba arkadaslar. Bende uzun zamdnr hep takip ediorum yazdklarinizi. 7 aydir deniyoruz olmuyor bir turlu. Bu ay ovulasyon testi aldim yapiyorum adetim bittigi gunden beri. Ama hic koyulaşmadi hep silik cizgi cikior. Ve adetime 15 gun kaldi. Ve hic bir sorunum yok dr a da gittim.
Ne zamn cift cizgiyi tam kirmizinolarak gorurumkii :KK43:
kas ağrın olduğunda da yap testi cnm

Ayy ilk defaa boylee kirmizi gordumm.. cok heycnalandimm. Silik degil dimii bu yaa kizlarrrr.

Eklentiler

• 20160415_212836.png
    20160415_212836.png
    310,3 KB · Görüntüleme: 256
X