- 30 Mart 2017
- 28
- 7
- 30
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.161
düzensiz cnm yaa malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman her gün yapacaksın t çizgisi c den koyu olduğu zaman (pic) yumurtluyorsun demek.24-36 saat içinde t çizgisi tekrar açılınca çatlıyor yumurta demek.sivi alımına dikkat et ama etkiler testidüzensiz cnm yaa malesef
Aaa etkiler tabi testi yapmadan üç saat öncesi sıvı alımı olmayacakyapmadan önce ayran ictm yarim saat once etkilermiki cnm bugun birazdan tekrar yapimmi yarinmi yapim
Ahh ahhh insallah olur canm korunmayi yeni mi biraktn ? Olmazsada korkma ben korunmayi biraktm ilk ay kimyasal yasadm sonra ovulasyon kullandm pespese 2 ay olmadi onun ustune 2 ay daha olmadi 6.ayimdayim hala beklyrm pskilojmse pek de iyi saylmaz duaya siginiyorm amaAranizda yeni sayilirim. Ovulasyonla alakali her topikte arastirma icerisindeyim adeta :) ben gecen ay basladim testlere cift cizgim 9. 10. ve 11. günlerde cikti yani 3 gün sürdü. Neden olabilir? O gunleri de degerlendirdik hatta ama tutmadi benim adet oldum ve su an adetimin 4.günündeyim. bitince tekrar baslayacagim testlere. Insallah tuttururum bu ay psikolojim bozulmaya baslayacak diye korkuyorum
Canim ben gectigimiz aralik ayinda kurtaj oldum 7 haftalikti gelisim olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti. Sonrasinda 3 ay korunduk tekrar biraktik. 3 ay oldu tekrar denemeye baslayali bu ay 4.ayimiz olacak bir umut isteAhh ahhh insallah olur canm korunmayi yeni mi biraktn ? Olmazsada korkma ben korunmayi biraktm ilk ay kimyasal yasadm sonra ovulasyon kullandm pespese 2 ay olmadi onun ustune 2 ay daha olmadi 6.ayimdayim hala beklyrm pskilojmse pek de iyi saylmaz duaya siginiyorm ama
Olur insallah canm demekki hamile kalmanda bi sknti yok vucudun yeni alisiyodur dua edelimCanim ben gectigimiz aralik ayinda kurtaj oldum 7 haftalikti gelisim olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti. Sonrasinda 3 ay korunduk tekrar biraktik. 3 ay oldu tekrar denemeye baslayali bu ay 4.ayimiz olacak bir umut iste
Hamilelikte hormonlar altust oluyor canim, birde o kaybın yarattigi streste etkiliyor. Kurtajdan sonra bir sure prolaktinim yuksekti zar zor düstu. Sonra fsh 9kusurlerdeydi en son. Su an ne durumda bilmiyorum ama hepsi etkiliyor malesef gebeligi senin hormon testlerin yapildi mi canim baktirdin mi hic?Olur insallah canm demekki hamile kalmanda bi sknti yok vucudun yeni alisiyodur dua edelim
Yok baktiramdm malesef esimin gorevi nedeniyle dogudayiz bu ay batiya gidiyroz Allah nasip ederse ve adetimin 3.gunune yetisirse hemen doktora gidecgm sadce bi muayene oldum alttan ondada hersey normaldiHamilelikte hormonlar altust oluyor canim, birde o kaybın yarattigi streste etkiliyor. Kurtajdan sonra bir sure prolaktinim yuksekti zar zor düstu. Sonra fsh 9kusurlerdeydi en son. Su an ne durumda bilmiyorum ama hepsi etkiliyor malesef gebeligi senin hormon testlerin yapildi mi canim baktirdin mi hic?
Sana tavsiyem hormon tahlillerini ilk fırsatta yaptır canım. Ondan sonra gerek ilaçla gerek alternatif tıpla, bitkilerle herşey mümkün dermansız dert vermesin Allah. Mesela incir kürü çok öneriliyor fakat prolaktini yüksek olan kişilere önerilmiyor çünkü süt hormonlarına da etki ediyor.Yok baktiramdm malesef esimin gorevi nedeniyle dogudayiz bu ay batiya gidiyroz Allah nasip ederse ve adetimin 3.gunune yetisirse hemen doktora gidecgm sadce bi muayene oldum alttan ondada hersey normaldi
Bende resim ekliycem beceremedim ikinci çizgiyi yakaladım sanırım size danısacaktım.
Canim bugunu degerlendir bence. Eger kiz yada erkek bebek gibi bir takintin yoksa sana tavsiyem yumurtlama doneminde gun asiri iliski dene. Ben 2 ay ovulasyon testi kullandim ikisinde de ozellikle cift cizgi gunlerini dgerlendirdim ama tutmadi malesef. Ben de artik adetim biter bitmez basliyorum gun asiri iliski deniyorum. Artik bu cift cizgi tam cikmis silik cikmis kafa yormuyorum test yapmayi da biraktim. Daha cok stres baski yaratiyor cunku uzerimizde..Kizlar yanlislikla 3 yane koymusum kizlar tecrubeliler varmi sizce bugunu degerlendirmeliyimmi yoksa birgun dahami beklemem lazim
Cok haklusin canim evet ister istemez bi stres olusturuyo illede olmasini istiyosun cift cizgiyi gorunce ben 2 ay once denemistm tutmamisti ama prolaktinim yuksekmis meger ilac kullandm simdi hersey normale dondu adet bitimi 3 gun iliskide bulundk ara verdik simdi yumurtlama dinemindede denicez hayirlisi bakalim hepimiz icin canim sen nezamandir deniyosun cnmCanim bugunu degerlendir bence. Eger kiz yada erkek bebek gibi bir takintin yoksa sana tavsiyem yumurtlama doneminde gun asiri iliski dene. Ben 2 ay ovulasyon testi kullandim ikisinde de ozellikle cift cizgi gunlerini dgerlendirdim ama tutmadi malesef. Ben de artik adetim biter bitmez basliyorum gun asiri iliski deniyorum. Artik bu cift cizgi tam cikmis silik cikmis kafa yormuyorum test yapmayi da biraktim. Daha cok stres baski yaratiyor cunku uzerimizde..
Valla canim benim bu 5.ayım korunmayi birakali. Son 2 ay ovulasyon testi denedim yine tutmayinca test yapmayi da biraktim iste. Bu ay kafamiza gore 2 yada 3 gunde bir deniyoruz ama umutlanamiyorum nedense.. 8 ay once kurtaj oldum 7 haftalikken gelisimi durdugu icin. O hamileligimde hemen olmustu 2.ayda ustelik yumurtlama falan hicbirseye dikkat etmedigimiz halde. Simdi 5.ay ama olmayinca insanda cok umutsuzluk oluyorCok haklusin canim evet ister istemez bi stres olusturuyo illede olmasini istiyosun cift cizgiyi gorunce ben 2 ay once denemistm tutmamisti ama prolaktinim yuksekmis meger ilac kullandm simdi hersey normale dondu adet bitimi 3 gun iliskide bulundk ara verdik simdi yumurtlama dinemindede denicez hayirlisi bakalim hepimiz icin canim sen nezamandir deniyosun cnm