Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

MpZ6DQ.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba kizlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim.sizce yeteri kadar koyulasmis mi ? Iliski ne zaman olmali ?

Son düzenleme:
Kızlar cok uzun zamandır bu baslıga girmemiştim.
Hepiniz icin cok sevindim. Güle güle saglıkla büyüsün bebişleriniz.
Benim gibi hamile arkadaslara da Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah :KK68::KK68:

@sebnembrn bat 22-23 mart DOĞDU :nazar::emir_bebek: (KIZ)
@blueflower bat 15 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek:(KIZ)

@kivircik1907 bat 19 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek:
@kanepecim bat 20-21 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek: (ERKEK)
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs DOĞDU :nazar: :emir_bebek:
@88yakamoz bat 11 Mayıs DOĞDU :nazar: :emir_bebek: (ERKEK)
@superisi_33 bat 27 Mayıs DOĞDU:nazar::emir_bebek:(ERKEK)
@pempepink bat 29 Mayıs DOĞDU :nazar::anneadayı: (KIZ)
@edss bat 27 Temmuz DOĞDU :nazar::anneadayı: (KIZ)
@mutluuuuu bat 27 Ağustos HAMİŞ :nazar::anneadayı: (ERKEK)
@somurtkankiz bat 27 Eylül HAMİŞ :nazar::anneadayı: (KIZ)
S sssn bat 29 Ekim HAMİŞ :nazar::anneadayı: (KIZ)

@eylemahu bat 27 Ocak HAMİŞ :nazar::anneadayı:
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 13 Mart HAMİŞ :nazar::anneadayı:
Canim senin adinada cok sevindim :) be gunlerimiz gecti burda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aminnn

ya kızlar ben bu yumurtlama olayımı pek anlayamıyorum. akıntı ıslaklık 4 5 gün oluyor bende. birde kabızlık olduğu için karın agrısı mı kasık agrısı mı cözemiyorum.. ovulasyon testine vaktım yok.. napabilirim......

ya kızlar ben bu yumurtlama olayımı pek anlayamıyorum. akıntı ıslaklık 4 5 gün oluyor bende. birde kabızlık olduğu için karın agrısı mı kasık agrısı mı cözemiyorum.. ovulasyon testine vaktım yok.. napabilirim......
kasık ağrısı bende sağ yada sol tarafta beni hareket ettirmeyecek şekilde oluyo bel ağrısı da oluyo.. fikir olur belki sana

Kizlar bi bakarmisiniz iyice sinirlerim bozuldu ben bu testten hic bir sey anlamadim.yumurta catlamis mi catlicak mi bi silik cikiyor bir koyu cikiyor.hic benim gibi sonuclari olan varmi lutfen yardim edin?

Merhaba arkadaslar. Bende uzun zamdnr hep takip ediorum yazdklarinizi. 7 aydir deniyoruz olmuyor bir turlu. Bu ay ovulasyon testi aldim yapiyorum adetim bittigi gunden beri. Ama hic koyulaşmadi hep silik cizgi cikior. Ve adetime 15 gun kaldi. Ve hic bir sorunum yok dr a da gittim.
Ne zamn cift cizgiyi tam kirmizinolarak gorurumkii :KK43:

X