- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.101
biz ümitsiz vaka =)edosko kuzum bi tek biz kalmışız seninle canım:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz ümitsiz vaka =)edosko kuzum bi tek biz kalmışız seninle canım:))
[/url][/IMG]
Merhaba kizlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim.sizce yeteri kadar koyulasmis mi ? Iliski ne zaman olmali ?
Canim senin adinada cok sevindim :) be gunlerimiz gecti burda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.AminnnKızlar cok uzun zamandır bu baslıga girmemiştim.
Hepiniz icin cok sevindim. Güle güle saglıkla büyüsün bebişleriniz.
Benim gibi hamile arkadaslara da Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah
@sebnembrn bat 22-23 mart DOĞDU (KIZ)
@blueflower bat 15 Nisan DOĞDU (KIZ)
@kivircik1907 bat 19 Nisan DOĞDU
@kanepecim bat 20-21 Nisan DOĞDU (ERKEK)
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs DOĞDU
@88yakamoz bat 11 Mayıs DOĞDU (ERKEK)
@superisi_33 bat 27 Mayıs DOĞDU(ERKEK)
@pempepink bat 29 Mayıs DOĞDU (KIZ)
@edss bat 27 Temmuz DOĞDU (KIZ)
@mutluuuuu bat 27 Ağustos HAMİŞ (ERKEK)
@somurtkankiz bat 27 Eylül HAMİŞ (KIZ)
S sssn bat 29 Ekim HAMİŞ (KIZ)
@eylemahu bat 27 Ocak HAMİŞ
prensinin_prensesi bat 13 Mart HAMİŞ
15. gün yumurtlamışsın cnm sen
ovulasyon olmamış cnm senin denk getirememişsin gününü.. belkide geç ymrtluyosun sen bilmiyorumLütfen yardım eder misiniz benim yumurtlamam ne Zaman oldu ki çok silikleşmiş
ovulasyon olmamış cnm senin denk getirememişsin gününü.. belkide geç ymrtluyosun sen bilmiyorum
testleri yapmadan 2 yada 3 saat önce sıvı tüketimini bırakıyo musun cnm sen sıvı tüketiyosan testten önce ondan koyulğu değişir
kasık ağrısı bende sağ yada sol tarafta beni hareket ettirmeyecek şekilde oluyo bel ağrısı da oluyo.. fikir olur belki sanaya kızlar ben bu yumurtlama olayımı pek anlayamıyorum. akıntı ıslaklık 4 5 gün oluyor bende. birde kabızlık olduğu için karın agrısı mı kasık agrısı mı cözemiyorum.. ovulasyon testine vaktım yok.. napabilirim......
kasık ağrısı bende sağ yada sol tarafta beni hareket ettirmeyecek şekilde oluyo bel ağrısı da oluyo.. fikir olur belki sana
evet oda kas ağrısıyla bir olunca adım atınca bile acıyoBugun 13.gunum iyice dinleyim kendimi dedigin gibi bel agrisida yapiyormus..