- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.181
Evet kesinlikle ole oluyo ama umut etmedende yasanmiyor aslinda daha once hamile kalmissin stres yapma oluruna birak demekki dusunmedigin zaman oluyor peki ilkinde hamile oldugunu anlamismiydin adetten once yoksa adetin gectidigindemi anladn cnm
Adetim geçince anlamıştım canım. Ben adet olcam diye bekliyordum hep. Baktım olmuyorum 5 gün gecikince evde test yapmıştım düşün o kadar beklememişim yani :) Belirtilerim kasık ve bel ağrısıydı sadece ama o da adet belirtisi gibiydi aynı o yüzden de anlamamıştım. Şimdi de sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzum gerçekten.. Neden bilmiyorum, kürtajdan sonra hala ara ara kasık bel ağrılarım oluyor batma gibi. Geçen aylarda da olmuştu ben erken gebelik belirtisi yaşıyorum falan sanıp umutlanmıştım. Ama bu ağrılar aylardır devam ediyor. Korkmaya başladım ben de Kürtajdan sonra bişey mi gelişti acaba diye. Bi kaç yerde okumuştum yapışıklık olabiliyormuş rahimde Önümüzdeki hafta için doktora gideceğim. Rahim filmine gerek duyarlarsa çektireceğim artık.