- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.081
Canim alabilirsin bende 10 ay kadar kullandim.hep dogru zamanda yakaladim ovulasyonu :)arkadaşlar laboquick ovulasyon testi bu marka iyi mi? alayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim alabilirsin bende 10 ay kadar kullandim.hep dogru zamanda yakaladim ovulasyonu :)arkadaşlar laboquick ovulasyon testi bu marka iyi mi? alayım mı?
Gunaydin kizlar kafam karisti simdi benim cift cizgiyi gorunce mi siliklesince mi catliyor hangisinde ilisku olmasi gerekiyor
bazı kızlar yanlıs sonuc verdı diye yazmıs forumun bazı yerlerındeCanim alabilirsin bende 10 ay kadar kullandim.hep dogru zamanda yakaladim ovulasyonu :)
Canim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zatenbazı kızlar yanlıs sonuc verdı diye yazmıs forumun bazı yerlerınde
tamam canım o zaman doğrudur ben sadece okuduklarımı söyledim. kendim kullanmadım.Canim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zaten
Uzuldum canim ya insallah tutar 2. Aşılamada sans daha yüksekmiş diye okumustum insallah sendede olur o sansmaalesef canım tutmadı aşılamam adet oldum bugün cumartesi tekrar gidecem doktora bakalım ne der ikinciyi de yapalım derse yaptırayım diyorum belki 2. tutar
bu ay doktor aşılama yapmayalım dedi öle yum takibi yapcakmış bakalım nasip kısmet rabbim bizede nasip edecek inşallahUzuldum canim ya insallah tutar 2. Aşılamada sans daha yüksekmiş diye okumustum insallah sendede olur o sans
canım eşimin spermleri hareketsiz birazda o yüzden aşılama yaptırıyoruz rahim ağzından içeri bırakıp yumurtaya daha yakın olsunlar diye biz de bir kez yaptırdık tutmadı doktor 2. yi şimdi istemedi normal tedavi dedi ama yine yaptırcam ..tüp bebeğe gecmeden önceprensinin_prensesi Siyetem kızlar bende aşılama yaptırmıştım ya eylül ayında tutmadı ikinciyi yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ha aşılama yapıyosun ha ilişkiye giriyosun aynı işlem dedi siz bilirsiniz yinede
Bir problem yok bildigim kadariyla dimi? Doktorlar ne diyo peki ? Allahim tez vakitte nasip etsin insallah.Dualarimdasiniz hep geliyosunuz aklima.Rabbim daha fazla bekletmesin.Ben bekledigim o gunleri unutmadim cok iyi anliyorum sizi
İnsallah canim hep dilimde dua az once baktimda konuyu açalı 12 martta 1 sene olucak ama nasip olmadı insallah tez Zaman'da Rabbim bizede yaşatsın .bu ay doktor aşılama yapmayalım dedi öle yum takibi yapcakmış bakalım nasip kısmet rabbim bizede nasip edecek inşallah
Ya aslında aşılama yerine tüp bebek daha şansı yüksük geliyo ama olmassa bi kerede olsa denerim bende yaza kadar olmassaprensinin_prensesi Siyetem kızlar bende aşılama yaptırmıştım ya eylül ayında tutmadı ikinciyi yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ha aşılama yapıyosun ha ilişkiye giriyosun aynı işlem dedi siz bilirsiniz yinede
Yok canim cok şükür iki ay ilac ve çatlatma iğnesi oldum 2-3 yumurtam oluştu ama tutmadi bi turlu simdi bisey kullanmiyorum ağır geldi ilaçlar bana önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bi o kaldı yapmadığım Eger yine olmassa yaza kadar aşılama düşünüyorum tabi insallah gerek kalmaZdaBir problem yok bildigim kadariyla dimi? Doktorlar ne diyo peki ? Allahim tez vakitte nasip etsin insallah.Dualarimdasiniz hep geliyosunuz aklima.Rabbim daha fazla bekletmesin.Ben bekledigim o gunleri unutmadim cok iyi anliyorum sizi
Canim rahim filmi sansini arttiracaktir insallah.cok kisiden oyle duydum.tuplerde tikaniklik olmasa bile ufak tefek yapisikliklari actigindan sansida arttiriyo tabi :) hadi insallah guzel haberinizi okurum.Bende iyiyim canim kusmalar bulantilar gecti artik.bebek biraz asagida oldugu icin yatmam gerekiyo surekli.ama onun sagligi keyfi iyi cok sukur :)Yok canim cok şükür iki ay ilac ve çatlatma iğnesi oldum 2-3 yumurtam oluştu ama tutmadi bi turlu simdi bisey kullanmiyorum ağır geldi ilaçlar bana önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bi o kaldı yapmadığım Eger yine olmassa yaza kadar aşılama düşünüyorum tabi insallah gerek kalmaZda
Sen nasılsın maşallah büyümüş Prenses :)
Yaa ayni durum bende de oldu sen cevap bulabildin miKızlar lütfen yardımmm sizce bu ovulasyon testi pozitif miii ???Birinci fotodaki koyu olan sabah yaptım böyle çıktı. İkinci foto akşam yaptım böyle çıktı anlamadım ben bişi yaaaaa lütfen arkadaşlar yardım
benim de 13. günümde böyle çıktı. 14. gün yaptım silik çıktı. sonra 15.16.17 pozitif çıktı.sen değerlendir bugününü yinede. gün aşırı yapmaya devam et.Kızlar lütfen yardımmm sizce bu ovulasyon testi pozitif miii ???Birinci fotodaki koyu olan sabah yaptım böyle çıktı. İkinci foto akşam yaptım böyle çıktı anlamadım ben bişi yaaaaa lütfen arkadaşlar yardım