Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gunaydin kizlar kafam karisti simdi benim cift cizgiyi gorunce mi siliklesince mi catliyor hangisinde ilisku olmasi gerekiyor

çift çizgiyi gördüğünde artık yumurta olgunlaşmış ve her an çatlayabilir demek. sen çalışmalara hemen başla demek. çift çizginin arkasından silikleşme başladımı çatlamış demek

çatlamaya hazırken çalışmaya başlarsan sperm 24 saat canlı kaldıgı için çatladıgında içerde hazır sperm bulunur ve döllenme için uygun koşullar olmuş olur. çatladıgında da aynı şey gecerli ta ki çatlamanın ertesi gününe kadar. yani özetle çift çizgiyi görünce 2 gün içinde döllenmeye müsait hatta 3 gün deniliyor tabii 3. gün şans azalıyordur heralde

bazı kızlar yanlıs sonuc verdı diye yazmıs forumun bazı yerlerınde
Canim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zaten

Canim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zaten
tamam canım o zaman doğrudur ben sadece okuduklarımı söyledim. kendim kullanmadım.

prensinin_prensesi prensinin_prensesi Siyetem Siyetem kızlar bende aşılama yaptırmıştım ya eylül ayında tutmadı ikinciyi yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ha aşılama yapıyosun ha ilişkiye giriyosun aynı işlem dedi siz bilirsiniz yinede
canım eşimin spermleri hareketsiz birazda o yüzden aşılama yaptırıyoruz rahim ağzından içeri bırakıp yumurtaya daha yakın olsunlar diye biz de bir kez yaptırdık tutmadı doktor 2. yi şimdi istemedi normal tedavi dedi ama yine yaptırcam ..tüp bebeğe gecmeden önce

bu ay doktor aşılama yapmayalım dedi öle yum takibi yapcakmış bakalım nasip kısmet rabbim bizede nasip edecek inşallah
İnsallah canim hep dilimde dua az once baktimda konuyu açalı 12 martta 1 sene olucak ama nasip olmadı :KK43: insallah tez Zaman'da Rabbim bizede yaşatsın .

prensinin_prensesi prensinin_prensesi Siyetem Siyetem kızlar bende aşılama yaptırmıştım ya eylül ayında tutmadı ikinciyi yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ha aşılama yapıyosun ha ilişkiye giriyosun aynı işlem dedi siz bilirsiniz yinede
Ya aslında aşılama yerine tüp bebek daha şansı yüksük geliyo ama olmassa bi kerede olsa denerim bende yaza kadar olmassa

Bir problem yok bildigim kadariyla dimi? Doktorlar ne diyo peki ? Allahim tez vakitte nasip etsin insallah.Dualarimdasiniz hep geliyosunuz aklima.Rabbim daha fazla bekletmesin.Ben bekledigim o gunleri unutmadim cok iyi anliyorum sizi :KK43:
Yok canim cok şükür iki ay ilac ve çatlatma iğnesi oldum 2-3 yumurtam oluştu ama tutmadi bi turlu simdi bisey kullanmiyorum ağır geldi ilaçlar bana önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bi o kaldı yapmadığım Eger yine olmassa yaza kadar aşılama düşünüyorum tabi insallah gerek kalmaZda :KK43:

Sen nasılsın maşallah büyümüş Prenses :)

Yok canim cok şükür iki ay ilac ve çatlatma iğnesi oldum 2-3 yumurtam oluştu ama tutmadi bi turlu simdi bisey kullanmiyorum ağır geldi ilaçlar bana önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bi o kaldı yapmadığım Eger yine olmassa yaza kadar aşılama düşünüyorum tabi insallah gerek kalmaZda :KK43:

Sen nasılsın maşallah büyümüş Prenses :)
Canim rahim filmi sansini arttiracaktir insallah.cok kisiden oyle duydum.tuplerde tikaniklik olmasa bile ufak tefek yapisikliklari actigindan sansida arttiriyo tabi :) hadi insallah guzel haberinizi okurum.Bende iyiyim canim kusmalar bulantilar gecti artik.bebek biraz asagida oldugu icin yatmam gerekiyo surekli.ama onun sagligi keyfi iyi cok sukur :)

Kızlar lütfen yardımmm :KK43: sizce bu ovulasyon testi pozitif miii ???Birinci fotodaki koyu olan sabah yaptım böyle çıktı. İkinci foto akşam yaptım böyle çıktı anlamadım ben bişi yaaaaa :KK43: lütfen arkadaşlar yardım :KK43:

Eklentiler

• IMG_2255.JPG
    IMG_2255.JPG
    46,5 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_2262.JPG
    IMG_2262.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar lütfen yardımmm :KK43: sizce bu ovulasyon testi pozitif miii ???Birinci fotodaki koyu olan sabah yaptım böyle çıktı. İkinci foto akşam yaptım böyle çıktı anlamadım ben bişi yaaaaa :KK43: lütfen arkadaşlar yardım :KK43:
benim de 13. günümde böyle çıktı. 14. gün yaptım silik çıktı. sonra 15.16.17 pozitif çıktı.sen değerlendir bugününü yinede. gün aşırı yapmaya devam et.

Kızlar cok uzun zamandır bu baslıga girmemiştim.
Hepiniz icin cok sevindim. Güle güle saglıkla büyüsün bebişleriniz.
Benim gibi hamile arkadaslara da Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah :KK68::KK68:

sebnembrn sebnembrn bat 22-23 mart DOĞDU :nazar::emir_bebek: (KIZ)
blueflower blueflower bat 15 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek:(KIZ)

kivircik1907 kivircik1907 bat 19 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek:
K kanepecim bat 20-21 Nisan DOĞDU :nazar: :emir_bebek: (ERKEK)
BEBEGGGIIIMMM BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs DOĞDU :nazar: :emir_bebek:
88yakamoz 88yakamoz bat 11 Mayıs DOĞDU :nazar: :emir_bebek: (ERKEK)
superisi_33 superisi_33 bat 27 Mayıs DOĞDU:nazar::emir_bebek:(ERKEK)
@pempepink bat 29 Mayıs DOĞDU :nazar::anneadayı: (KIZ)
edss edss bat 27 Temmuz DOĞDU :nazar::anneadayı: (KIZ)
mutluuuuu mutluuuuu bat 27 Ağustos HAMİŞ :nazar::anneadayı: (ERKEK)
somurtkankiz somurtkankiz bat 27 Eylül HAMİŞ :nazar::anneadayı: (KIZ)
S sssn bat 29 Ekim HAMİŞ :nazar::anneadayı: (KIZ)

eylemahu eylemahu bat 27 Ocak HAMİŞ :nazar::anneadayı:
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 13 Mart HAMİŞ :nazar::anneadayı:

X