- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.581
Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldımEtkisi ne olmuştu sizde?
Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı önceki aylara göre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldımEtkisi ne olmuştu sizde?
Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı önceki aylara göre?
Hayırlı olsun bebeğiniz:)Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldım
Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşumProgesteron düşüklüğüde mi olumsuz hamile kalmada?
Demek ki o da önemli.Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşum
Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyorHayırlı olsun bebeğiniz:)
Ben bu kürü bu ay yaptım erken adet oldum, hiç duydun mu yapar mıymış?
Daha 15 gün oldu son adetim olalı yine oldum.
Olabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki.Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyor
Evet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyorduOlabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki.
O süreç de sancılıda oluyor seninde öyie mıydı?
Her kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inşEvet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyordu
Adınız neydi adınızla dua edeyimHer kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inş
Rabbim.niyetleri bilir, içinizden geçmesi yeterliAdınız neydi adınızla dua edeyim