-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.881
bayaa bi erken yapmıssın. biraz daha sabretGünaydın arkadaslar.. ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. Gebelik icin ilk denemem de denilebilir. Adetimin 14.günü yani 8 kasimda cift cizgiyi yakaladim. O aksam, pazartesi sabah ve aksam(ovulasyon testi yaptım silik çıktı ), carsamba sabah iliski oldu. Suan adetime 5 gun var. Sabah erken gebelik testi yaptim ama negatifsanirim tutturamadim gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi aranizda acaba???
Ama erken gebelik testi diye seyettiydim :) ayy o zaman bi umut var hala demibayaa bi erken yapmıssın. biraz daha sabret
normal erken pek fark etmıyor canım. yumurtlamadan 10 gun gecınce normal geb. testıde yapabılırsın.Ama erken gebelik testi diye seyettiydim :) ayy o zaman bi umut var hala demi
Ayy insallah yaa.. eger bu ay olmazsa doktor adetinin 2.gunu gel hormonlara bakalim ona gore yumurtlama ilaclarina baslariz dedinormal erken pek fark etmıyor canım. yumurtlamadan 10 gun gecınce normal geb. testıde yapabılırsın.
umut var tabıkı
ben de adet olunca gıdıcemAyy insallah yaa.. eger bu ay olmazsa doktor adetinin 2.gunu gel hormonlara bakalim ona gore yumurtlama ilaclarina baslariz dedi
Ben bi gebelik gecirdim 6 ay korun dediler. 6.ay doldu bu ay ovulasyon testine basladim. Doktor %99 gebelik olusur hersey cok iyi dedi. Umitlendim baya bu ay. Adetinin 2 gunu gel ama gerek kalmicak bence dediben de adet olunca gıdıcem
hormon ıcın degılde. takıp ıcın. hormon testlerı 3.-4. gunu yapılıyor. yaptırmıstım ben.
hayırlısı neyse o olsun canım..Ben bi gebelik gecirdim 6 ay korun dediler. 6.ay doldu bu ay ovulasyon testine basladim. Doktor %99 gebelik olusur hersey cok iyi dedi. Umitlendim baya bu ay. Adetinin 2 gunu gel ama gerek kalmicak bence dedibiz cok yogunuz o yuzden iliskilerimiz duzenli olmuyo malesef ama cok buyuk hayal kirikligina ugramis gibiyim bu ay gebe kalmazsam mayisa kadar korunmam gerekcek kpss icin dersaneye gidiyorum ve gebeligimi cok agir geciriyorum ben o yuzdenbu ay mayisa kadar olan son sansimdi sizde bi sorun cikti mi?
Hayirlisi artik gercekten de ama rabbim bizlerin kucagini bos birakmasin insallahhayırlısı neyse o olsun canım..
yok bızde sorun cıkmadı. ama 10 aydır hamıle kalmadım.
amın canım ınsallah. en kısa surede. beklenen mısafır gelir :)Hayirlisi artik gercekten de ama rabbim bizlerin kucagini bos birakmasin insallahcok zor gercektende
Yarın çatlatacak oluyor dün yapmissiniz nasıl yarın yapın benceMerhaba kızlar bugün 14. Gunum testteki çizgiler pozitif mi takvimime göre yumurtlama günüm 17. De testi yorumlarmisiniz kızlar birde arada hafiften sancı oluyor bugun.dün gece çalışma yapmıştık bu gecede yapiyim mi yoksa yarin mi ilişki olsun ne diyorsunuz kızlar
Cok teşekkür ederim cevapverdiğiniz için ozaman bu gece ara veriyim yarin akşam ilişki olsunYarın çatlatacak oluyor dün yapmissiniz nasıl yarın yapın bencegün aşırı öneriyor doktorlar sperm kalitesi için. Hem dün gece değerlendirdiğin için şansın daha yüksek çünkü spermler zaten 3 gün canlı kalıyor.
Evet zaten araştırdıysan çift çizginin ertesi günü çatlıyor yumurta geneldeCok teşekkür ederim cevapverdiğiniz için ozaman bu gece ara veriyim yarin akşam ilişki olsun
EVet araştırdım bu konuyu ama bazılari koyu çift çizgiyi gördüğü gunude degerlendigini yazmış o yüzden celiskide kalmistimEvet zaten araştırdıysan çift çizginin ertesi günü çatlıyor yumurta genelde
Sen bir gün öncesini değerlendirdin o yüzden ferah tut içiniEVet araştırdım bu konuyu ama bazılari koyu çift çizgiyi gördüğü gunude degerlendigini yazmış o yüzden celiskide kalmistim
İnşallah degerlendirdimde tuttu mu acabaSen bir gün öncesini değerlendirdin o yüzden ferah tut içini
Hemen kalkma yat bir yarım saat filan ayaklarını havaya kaldır herkes öyle diyorİnşallah degerlendirdimde tuttu mu acaba
1 saat yattım kalkmadim ayaklarimida kaldırdim birazdan tekrar test yapicam bakalım nasil çıkacakHemen kalkma yat bir yarım saat filan ayaklarını havaya kaldır herkes öyle diyorhersey bebek icin