Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bu grup ilk açıldığında ismim listedeydi sonra silinmiş olsun Problem değil. Ara ara takip ediyorum sizi bende 2. Çocuk için 1.sene boyunca bekledim taki rahim filmi çekildiğim aya kadar tek tüpüm tıkalı olmasına rağmen filmi çekildiğim ay tek tüple hamile kaldım demem o ki eğer rahim filmi cekilmediyseniz dr tavsiye ediyorsa kesinlikle öneriyorum ben ecohamar Şişli'de çekildim tıkalı olan tüpüm açılsın diye iki kez uygulama yapılmasına rağmen hicbirsey hissetmedim korkanlar için bu açıklamayı yapıyorum bunları sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın arkadaslar.. ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. Gebelik icin ilk denemem de denilebilir. Adetimin 14.günü yani 8 kasimda cift cizgiyi yakaladim. O aksam, pazartesi sabah ve aksam(ovulasyon testi yaptım silik çıktı ), carsamba sabah iliski oldu. Suan adetime 5 gun var. Sabah erken gebelik testi yaptim ama negatif sanirim tutturamadim gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi aranizda acaba???

bayaa bi erken yapmıssın. biraz daha sabret

ben de adet olunca gıdıcem
hormon ıcın degılde. takıp ıcın. hormon testlerı 3.-4. gunu yapılıyor. yaptırmıstım ben.
Ben bi gebelik gecirdim 6 ay korun dediler. 6.ay doldu bu ay ovulasyon testine basladim. Doktor %99 gebelik olusur hersey cok iyi dedi. Umitlendim baya bu ay. Adetinin 2 gunu gel ama gerek kalmicak bence dedi biz cok yogunuz o yuzden iliskilerimiz duzenli olmuyo malesef ama cok buyuk hayal kirikligina ugramis gibiyim bu ay gebe kalmazsam mayisa kadar korunmam gerekcek kpss icin dersaneye gidiyorum ve gebeligimi cok agir geciriyorum ben o yuzdenbu ay mayisa kadar olan son sansimdi sizde bi sorun cikti mi?

hayırlısı neyse o olsun canım..
yok bızde sorun cıkmadı. ama 10 aydır hamıle kalmadım.

Merhaba kızlar bugün 14. Gunum testteki çizgiler pozitif mi takvimime göre yumurtlama günüm 17. De testi yorumlarmisiniz kızlar birde arada hafiften sancı oluyor bugun.dün gece çalışma yapmıştık bu gecede yapiyim mi yoksa yarin mi ilişki olsun ne diyorsunuz kızlar

Eklentiler

• IMAG1861.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 67
Yarın çatlatacak oluyor dün yapmissiniz nasıl yarın yapın bence gün aşırı öneriyor doktorlar sperm kalitesi için. Hem dün gece değerlendirdiğin için şansın daha yüksek çünkü spermler zaten 3 gün canlı kalıyor.

Cok teşekkür ederim cevapverdiğiniz için ozaman bu gece ara veriyim yarin akşam ilişki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…