Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar öğlen 3te yapmıştım sonra akşam 10 da yaptım silik çıktı. Hemde bu sefer 2 saat su içmedim. şimdi çatlamış mı ?
IMG_20151110_220559.jpg

Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde dün ovulasyon testime gire çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa araya mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarken çift çizgi mi olması lazım ?

Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde dün ovulasyon testime gire çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa araya mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarken çift çizgi mi olması lazım ?
kaç mm olduklarını bılıyormusun canım. ıkısı yakınsa. aynı gun catlamıs olabılır. ama farklı boyutlardaysa. diğeri de catlama boyutuna gelince test yıne pozitif verecektir. :KK66:

Kizlar bu soruyu sorma nedenim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?
PicsArt_11-11-10.25.03.jpg

X