- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.861
mınık bır koyulasma var gıbı :) sen yapmaya devam et bakalım. kac gunde 1 adet oluyorsunSizce de koyulaşma var mı? Yoksa ben artık halisülasyon görmeye mi başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mınık bır koyulasma var gıbı :) sen yapmaya devam et bakalım. kac gunde 1 adet oluyorsunSizce de koyulaşma var mı? Yoksa ben artık halisülasyon görmeye mi başladım
Belli bir düzen yok. Pko var bende normalde çatlama olmuyor. Bu ay klomen kullandım 5 gün gelistiler foliküller şimdi bakalım çatlatacak mı onu takip ediyorummınık bır koyulasma var gıbı :) sen yapmaya devam et bakalım. kac gunde 1 adet oluyorsun
anladım canım. umarım catlar. ama henuz pozıtıf degıl. bılıyorsundur.Belli bir düzen yok. Pko var bende normalde çatlama olmuyor. Bu ay klomen kullandım 5 gün gelistiler foliküller şimdi bakalım çatlatacak mı onu takip ediyorum
Değil demi yaanladım canım. umarım catlar. ama henuz pozıtıf degıl. bılıyorsundur.
ama yakın gıbı duruyor. testın varsa elınde sabah aksam yapmaya devam et.Değil demi ya
Bu 3te yapıldı zaten olmadı 10 da tekrar yaparım. Test var çok ya :)ama yakın gıbı duruyor. testın varsa elınde sabah aksam yapmaya devam et.
evet canım catlamıs. degerlendırdın ınsallahKizlar öğlen 3te yapmıştım sonra akşam 10 da yaptım silik çıktı. Hemde bu sefer 2 saat su içmedim. şimdi çatlamış mı ? Eki Görüntüle 1684750
Dün akşam çalışma oldu bugün yada yarın da değerlendiririz. Bizim ihtimal düşük biraz ama olsun :)evet canım catlamıs. degerlendırdın ınsallah
olsun canım hıc bellı olmaz. öyle dusunme. benım ıhtımalım yuksek 10 aydır olmuyorDün akşam çalışma oldu bugün yada yarın da değerlendiririz. Bizim ihtimal düşük biraz ama olsun :)
kaç mm olduklarını bılıyormusun canım. ıkısı yakınsa. aynı gun catlamıs olabılır. ama farklı boyutlardaysa. diğeri de catlama boyutuna gelince test yıne pozitif verecektir.Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde dün ovulasyon testime gire çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa araya mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarken çift çizgi mi olması lazım ?
Aralarında 1mm bile yoktu. Akla takıldı merak ettim nasıl oluyor acaba diyekaç mm olduklarını bılıyormusun canım. ıkısı yakınsa. aynı gun catlamıs olabılır. ama farklı boyutlardaysa. diğeri de catlama boyutuna gelince test yıne pozitif verecektir.
Kizlar bu soruyu sorma nedenim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde dün ovulasyon testime gire çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa araya mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarken çift çizgi mi olması lazım ?
normal ıste ıkısıde catlamıs :)Kizlar bu soruyu sorma nedenim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ? Eki Görüntüle 1686052
Yok Canim olmadım ama sabah test yaptım negatif 13.gunumprensinin_prensesi canim ne durumdasin? Adet olmadin insallah
Canim dur bakalim yarin da bi gecsin oyle kesin belli olur.teste falan takma kafayi benceYok Canim olmadım ama sabah test yaptım negatif 13.gunum
Üzülüyorum canim ya kac ay oldu. Bu aydan cok umutluydum herşey kontrolluydu ama olmadıCanim dur bakalim yarin da bi gecsin oyle kesin belli olur.teste falan takma kafayi bence
Canim seni cok iyi anliyorum.Ne desem ne soylesem bilemiyorum.Ama sunu unutma bir gun bebegin olacak o zaman kadar sabretmen gerek.Asla umudunu kaybetmeÜzülüyorum canim ya kac ay oldu. Bu aydan cok umutluydum herşey kontrolluydu ama olmadı