- 4 Nisan 2013
- 46
- 5
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.701
Ultrason da olurçatlayıp çatlamadığını mı tahlillemi tespit edicez anlamadım hangi testse ben gidip hemen yaptırıyım valla
Ultrason da olur
Cnm Ben londrada yasiyorum, senin doktor ilgisiz mi bilmiyorum da yeterince yonlendirmedigi belli, kafan karisik cunkuAlla alla benim doktor hic ultrasonla bakip catlayip catlamadigini soylemedi. Doktor Hic ilgilenmiyomus benimle anladigim kadariyla ya , cok iyi bir doktor bulmam lazimm benim surecimi uzatiyor bu ilgisz doktor
Yani turkiyedeki uygulamalari bilmiyorum da Elbet isini Bilen bi Dr rahatlatir seni ve planlar elbetCnm Ben londrada yasiyorum, senin doktor ilgisiz mi bilmiyorum da yeterince yonlendirmedigi belli, kafan karisik cunku
Cnm Ben londrada yasiyorum, senin doktor ilgisiz mi bilmiyorum da yeterince yonlendirmedigi belli, kafan karisik cunku
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-361311.html Bak yapiliyormus ultrasonlaYani turkiyedeki uygulamalari bilmiyorum da Elbet isini Bilen bi Dr rahatlatir seni ve planlar elbet
Sevdiklerine saril iyi bir Dr bul kendine gelirsin bekle bekle gerilir patlarsin tabiiaynen öyle isyan etmiyim diyorumda bu aralar fena bozukum ağlasam 3 gün durmadan tepine tepine ağlarım o derece sabıırrrr çekmekten içim şiştiii
Sevdiklerine saril iyi bir Dr bul kendine gelirsin bekle bekle gerilir patlarsin tabii
Kizma da pek ugrasmamissinhaayırlısı diyelim canım ne diyim ya Allah hakkımızda hayırlısını versin çok yoruldm uğraşmaktan..
Arastrmaman lazim yapabilecekleriniKizma da pek ugrasmamissin
Kizma da pek ugrasmamissin
pek inanmiyorum bitkilere, genetigiyle oynanmis bir Nesiliz neticede, basarili bir doktor dermani olan deride devadir, ailemdeki hekimlerden olsa Gerek, Boyle dusunuyorum. saglikli gunler dilerim, gonlunce Olur umarim.uğraşmamışssn derken ?? atmadığım takla kalmadı daha ne yapayım anlıyamadım soğan kürü,hayıt tohumu,bal çörek otu tarcın.folik asit..preseed jel...doktor eşliğinde 5 ay klomen çatlatma iğnesi yumurtlama takibi..rahim filmi baska doktora tekrar kontrol..bir yapmadığım aşılama ve tüp bebek kaldı.. uğraşmamış demek emeklerime saygısızlık olur..
pek inanmiyorum bitkilere, genetigiyle oynanmis bir Nesiliz neticede, basarili bir doktor dermani olan deride devadir, ailemdeki hekimlerden olsa Gerek, Boyle dusunuyorum. saglikli gunler dilerim, gonlunce Olur umarim.
Merhaba, çift çizgi görülünce 36saat içinde çatlayacaktır ancak cinsiyet belirlenebiliyormu bu test ile kız yada erkek rabbim bana ve isteyen heskese nasip etsinHanımlar herkese merhaba bende ovulasyon testi kullanmaya başladım sizlerden konuyla ilgili yardım istiyorum erkek bebek istiyoruz çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat sonra ilişki olmalı?
Merhaba, çift çizgi görülünce 36saat içinde çatlayacaktır ancak cinsiyet belirlenebiliyormu bu test ile kız yada erkek rabbim bana ve isteyen heskese nasip etsin
Kizlar adetime 2 gün var ovulasyon testim boyle 2 gün kala yumurtlama olur mu çünkü ilk defa t c fen daha koyu cikti bide 13. Gün cikmisti
Yaptm canim ama negatif cikti ilk idrar degildi ama yinede negatif simdi eve gidip tekrar ovulasyon testi yapcam yine boyle koyu cikarda yumurtlama gunum bugun olabilir 13.gunde koyuydu ama bu kadar degildiMerhaba bnmde 30 eylül adet tarihim benimde bu sabah LH testinde 2. çizgi senin ki kadar net olmasada belirgindi. Hamile olabilirsin, cesaretin varsa bir de hcg testi yapsana duruma göre bende yaparım, korkuyorummmm
merhaba bende clearblue ovülasyon testi kullandım ancak tek hormon diye geçiyor pembe olanından.siz mor olanıından mı kullandınız acaba?arkadaşlar ben 4 ay boyunca hep laboquick marka ovulasyon testi denedim...
sonuç alamadım ama clearblue ovulasyon testi internetten sipariş ettim...
dijital oldugu için sonuçları kesine yakın bir oranda ve anlaşılırdı...koyu mu açık mı kaygısı tasımıyordum..
ve 4 ay boyunca laboquick marka adete 14gun kala yumurtladığımı gösterirken , clearblue ile adetime 10 gun kala yumurtladığımı farketmiş oldum...
6 ay kendimi paraladım neden olmuyo olmuıyo diye...
clearblue kullanmaya başladığım 2. ay yavrumun benimle olduğu haberini aldım...
ne yalan söyleyeyim gerçekten pahalı test ama sonuna kadar hak ediyor.....
benim nacizane tavsiyem o dur....
allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin..........