- 22 Temmuz 2015
- 143
- 77
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.681
hem 15. gü
teşekkürler canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem 15. gü
hem 15.gun hem17.gun diyecektim cozemedim kiteşekkürler canım.
hem 15.gun hem17.gun diyecektim cozemedim ki
teşekkür ederim . peki bu güler yüzle gösterildiği gün yumurta kesin oluşuyor mu?clear blue yu dene derimben biraz pahali ama denemen gereken zamani guler yuzle gosteriyor
laboquick ucuz olani cift cizgi cikinca ,lh yukseliyor sonra cift cizgiden t olani siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis oluyor koyu cikan gun dahil 2 yada 3 gunu degerlendiriyorsun
doktora git derim ben ultrasonla bakip yumurta sayini buyuklugunu ne zaman catliyacagini soyluyorlar onumuzdeki ay oyle yapmaya karar verdimya sorma valla bende çözemedim yumurtlamadım mı acaba yada çatlamıyomuyum bilemedim nasip artık ne diyelim
doktora git derim ben ultrasonla bakip yumurta sayini buyuklugunu ne zaman catliyacagini soyluyorlar onumuzdeki ay oyle yapmaya karar verdim
canım benim öncelikle ilindeki doktorları araştır iyilere git ne diyorlar? mutlaka devlet hastanesi ya da araştırma profesörü de olsun, bende en son adet dönemimde 1,5 cm lik kist var dedi doktorum(acıbademde özele gittim yani ah kafam ah) fsh ım 19 iken çatlatma iğnesi vurdu , tabikide hamile kalmadım, bugün devletten bir doktorada gittim o normalde tüp bebekte yapıyormuş , bir kızdı bir kızdı nasıl fsh ın 19 ken çatlatma iğnesi yapar diye ayrıca 1 deneme hakkımızda gitmiş böylece hiç vakit kaybetme dedi tüp bebek olacak sanırım ,çünkü bunu 3 farklı doktor söyledi , bu ay sadece testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum birde sabahları aç karnına bal çörek otu tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum , kist yok dedi doktor :))) ama yaşımdan ötürü tüp bebek dedi ( hayat işte bir iyi bir azıcık kötü haber , üzülme herkesin var bir sıkıntısı dermanı aramaya devam pes yokkay artık çok sıkıldım kist mi oluştu bebek var mı düşüncesinden ya bu nedir..isteyen herkesin oluyo millet kazayla hamile kaldım diyolar ya şaka gibi..bu ay rahim filmide çekildim 3 ay daha bekle kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa yıpratmadan kendimi geçicem aşılamaya.. birde benim önceki doktorum polikistik over var sende dedi sonra baska doktora gittim alakası yok dedi. troid hastasısın ilaç kullan düzelir herşey polikistik bişi yok dedi neye güvenceğimi şaşırdmm
canım benim öncelikle ilindeki doktorları araştır iyilere git ne diyorlar? mutlaka devlet hastanesi ya da araştırma profesörü de olsun, bende en son adet dönemimde 1,5 cm lik kist var dedi doktorum(acıbademde özele gittim yani ah kafam ah) fsh ım 19 iken çatlatma iğnesi vurdu , tabikide hamile kalmadım, bugün devletten bir doktorada gittim o normalde tüp bebekte yapıyormuş , bir kızdı bir kızdı nasıl fsh ın 19 ken çatlatma iğnesi yapar diye ayrıca 1 deneme hakkımızda gitmiş böylece hiç vakit kaybetme dedi tüp bebek olacak sanırım ,çünkü bunu 3 farklı doktor söyledi , bu ay sadece testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum birde sabahları aç karnına bal çörek otu tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum , kist yok dedi doktor :))) ama yaşımdan ötürü tüp bebek dedi ( hayat işte bir iyi bir azıcık kötü haber , üzülme herkesin var bir sıkıntısı dermanı aramaya devam pes yokk
Cook iyi bir kadindogumcu lazim sanaay artık çok sıkıldım kist mi oluştu bebek var mı düşüncesinden ya bu nedir..isteyen herkesin oluyo millet kazayla hamile kaldım diyolar ya şaka gibi..bu ay rahim filmide çekildim 3 ay daha bekle kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa yıpratmadan kendimi geçicem aşılamaya.. birde benim önceki doktorum polikistik over var sende dedi sonra baska doktora gittim alakası yok dedi. troid hastasısın ilaç kullan düzelir herşey polikistik bişi yok dedi neye güvenceğimi şaşırdmm
Nani nerde goster de yorumlayalimhem 15. gü
Olmaz tabii rastgele, Al ovaluasyon testini clear blue yu yap testlerini olucaktiraralıktan beri bebek istiyorum olmuyor ovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?
Cook iyi bir kadindogumcu lazim sana
15. Gun ve 16. Gun saat kacta yapildi bu testlerini?Merhaba kizlar bende 2 aydir ovulasyon testiyle deniyorm ama bu ay testlerimi yorumlayamadim..yardim edebilirmisinizzz.. simdiden tesekkur edermm allah hepimizin gonlune gore versinn.
Helen git men lazimaraştırma yapıyorum bakalım bu ayda geçsin artık iyi bir doktora gidicem
15. Gun ve 16. Gun saat kacta yapildi bu testlerini?
Direncli gorunuyor yumurtan, birkac gun lh epeyce kontrol seviyesinde,öğleden sonra yaptım 3 civarıydı.. aslında bende bir doktora gidip catlama oldumuu noldu diye baktırmak istiyorum cok merak ediyorum..
ya sorma valla bende çözemedim yumurtlamadım mı acaba yada çatlamıyomuyum bilemedim nasip artık ne diyelim
Bi abnormallik var, bu nasil bir durum? 17. Gunun 14. Gun gibi olmaLiyken art is da artmis lh in , Hemen doktora git men lazim.Direncli gorunuyor yumurtan, birkac gun lh epeyce kontrol seviyesinde,
Bi abnormallik var, bu nasil bir durum? 17. Gunun 14. Gun gibi olmaLiyken art is da artmis lh in , Hemen doktora git men lazim.
Onu ancAk bir tahlille tespit ettirebilirsin com,bilemeyiz..