Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

clear blue yu dene derimben biraz pahali ama denemen gereken zamani guler yuzle gosteriyor
laboquick ucuz olani cift cizgi cikinca ,lh yukseliyor sonra cift cizgiden t olani siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis oluyor koyu cikan gun dahil 2 yada 3 gunu degerlendiriyorsun
teşekkür ederim . peki bu güler yüzle gösterildiği gün yumurta kesin oluşuyor mu?

doktora git derim ben ultrasonla bakip yumurta sayini buyuklugunu ne zaman catliyacagini soyluyorlar onumuzdeki ay oyle yapmaya karar verdim

canım ben zaten 5 aydır tedavi görüyordum yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi ile olmayınca rahim filmi çekildim bu ay 3 ay dinlencem doktora gitmicem yoruldum artık ya..Allahm versede artık gitmek zorunda kalmasamm :mad:

ay artık çok sıkıldım kist mi oluştu bebek var mı düşüncesinden ya bu nedir..isteyen herkesin oluyo millet kazayla hamile kaldım diyolar ya şaka gibi..bu ay rahim filmide çekildim 3 ay daha bekle kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa yıpratmadan kendimi geçicem aşılamaya.. :KK61: birde benim önceki doktorum polikistik over var sende dedi sonra baska doktora gittim alakası yok dedi. troid hastasısın ilaç kullan düzelir herşey polikistik bişi yok dedi neye güvenceğimi şaşırdmm :KK43::KK14:
canım benim öncelikle ilindeki doktorları araştır iyilere git ne diyorlar? mutlaka devlet hastanesi ya da araştırma profesörü de olsun, bende en son adet dönemimde 1,5 cm lik kist var dedi doktorum(acıbademde özele gittim yani ah kafam ah) fsh ım 19 iken çatlatma iğnesi vurdu , tabikide hamile kalmadım, bugün devletten bir doktorada gittim o normalde tüp bebekte yapıyormuş , bir kızdı bir kızdı nasıl fsh ın 19 ken çatlatma iğnesi yapar diye ayrıca 1 deneme hakkımızda gitmiş böylece hiç vakit kaybetme dedi tüp bebek olacak sanırım ,çünkü bunu 3 farklı doktor söyledi , bu ay sadece testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum birde sabahları aç karnına bal çörek otu tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum , kist yok dedi doktor :))) ama yaşımdan ötürü tüp bebek dedi :KK43:( hayat işte bir iyi bir azıcık kötü haber , üzülme herkesin var bir sıkıntısı dermanı aramaya devam pes yokk

canım benim öncelikle ilindeki doktorları araştır iyilere git ne diyorlar? mutlaka devlet hastanesi ya da araştırma profesörü de olsun, bende en son adet dönemimde 1,5 cm lik kist var dedi doktorum(acıbademde özele gittim yani ah kafam ah) fsh ım 19 iken çatlatma iğnesi vurdu , tabikide hamile kalmadım, bugün devletten bir doktorada gittim o normalde tüp bebekte yapıyormuş , bir kızdı bir kızdı nasıl fsh ın 19 ken çatlatma iğnesi yapar diye ayrıca 1 deneme hakkımızda gitmiş böylece hiç vakit kaybetme dedi tüp bebek olacak sanırım ,çünkü bunu 3 farklı doktor söyledi , bu ay sadece testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum birde sabahları aç karnına bal çörek otu tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum , kist yok dedi doktor :))) ama yaşımdan ötürü tüp bebek dedi :KK43:( hayat işte bir iyi bir azıcık kötü haber , üzülme herkesin var bir sıkıntısı dermanı aramaya devam pes yokk

valla elimizden ne geliryorsa deniyoruz bebiş yolunda herşey mübahtır..cahillikmi diyim tecrubesizlikmi diyim bilemedim birkaç doktora gitmem gerekirken aptal gbi araştırmadım hemen inandım.. bal çörek otu tarcın bende yapmıştm faydasınıda gördm canım.şuan hayıt tohumu kullanıyorum inşallah faydası olur bakalım....doktorların tüp diyolarsa yaptr valla hiç yıpratma kendini:KK50: Allah herkesin gönlüne göre versin çok beklemeden kavusalım meleklerimize inşallah..:anneadayı:

ay artık çok sıkıldım kist mi oluştu bebek var mı düşüncesinden ya bu nedir..isteyen herkesin oluyo millet kazayla hamile kaldım diyolar ya şaka gibi..bu ay rahim filmide çekildim 3 ay daha bekle kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa yıpratmadan kendimi geçicem aşılamaya.. :KK61: birde benim önceki doktorum polikistik over var sende dedi sonra baska doktora gittim alakası yok dedi. troid hastasısın ilaç kullan düzelir herşey polikistik bişi yok dedi neye güvenceğimi şaşırdmm :KK43::KK14:
Cook iyi bir kadindogumcu lazim sana

öğleden sonra yaptım 3 civarıydı.. aslında bende bir doktora gidip catlama oldumuu noldu diye baktırmak istiyorum cok merak ediyorum..
Direncli gorunuyor yumurtan, birkac gun lh epeyce kontrol seviyesinde,
ya sorma valla bende çözemedim yumurtlamadım mı acaba yada çatlamıyomuyum bilemedim nasip artık ne diyelim :KK3:

X