- 6 Ağustos 2015
- 113
- 29
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.661
bende duydum tuplerde yapisik olan yerleri aciyormus bende cektirmistim anesitezili tavsiye ederimkızlar evleneli tam 28 ay oldu, yaklaşık 24 aydır hiç korunmadım. Rahim filmi hariç tüm tetkikleri yaptırdım temiz çıktı. RAhim filmi çektirenler hamile kalıyor diye duydum sizce olabilir mi?
Ben sadece en verimli 2 gunu gosteren clear blue yu kullandim. Piyasada 4 verimli gunu gosteren ovaluasyon testleri de var. Yani canim benimki en verimli iki gunu gosterdi. Sabit guleryuzu.sen clear blue kullanmistin degilmi guler yuz ciktigi zaman 2 gunumu degerlendirdin yoksa 3 gunmu biraz taktik versene
Halkali tarafinda outran varsa digital hamilelik testim fazladan var haftasini gosteriyor. Cope atacam bosa gitmesin, isteyen varsa yazsin ozelden.Ben sadece en verimli 2 gunu gosteren clear blue yu kullandim. Piyasada 4 verimli gunu gosteren ovaluasyon testleri de var. Yani canim benimki en verimli iki gunu gosterdi. Sabit guleryuzu.
Hadise o gece gerceklesti
Enerjinizi sabit guleryuzu gordugunuZ geceye Saklayin Derim.Tazecik spermler kumesten sicacik cikan yumurtamla bulustu. Emin degilim gerci, onceki gunlerde de calisma yapilsa zarari olmazdi tabii de Ben he'defe tamgaz kostum
Saol cnm, yenmeyecekler listesine bakinca anladim ki hayatboyu cercople beslenmisim. Karides yok midye yok iskembe corbasi kokorec ahahhhhaaa hayirli olsun Allah hayirla kucagina aldirsin
ClearblueArkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi almak istiyorum da nerden alabilirim ve hanga markayı önerirsinz
No oldu sonic?Bir iki gun test yap cnm bkalim nolacak
bebek için değer bunların yenmeyecek listesinde olduğunu bilmiyordumSaol cnm, yenmeyecekler listesine bakinca anladim ki hayatboyu cercople beslenmisim. Karides yok midye yok iskembe corbasi kokorec ahahhhh
sonuç nasıl canım ?Merhba benimde bu ay 2 yumurtam gelişti geçwn hafta cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum inşallah bu ay hamile kalmışımdır hayırlısı bakalım düşünmeyim diyorum ama elde değil acaba acaba diye
hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla bebişini kucağına alYerinde olsam kafami yormazdim canim, adetine cok var Daha ve evet hamile Olma ihtimali de var. kendini Oyala kafami dagit.
Merhaba canım günüm geçti ama test yaptım hamile değilimsonuç nasıl canım ?
bende de öyle olmuştu günümü iki gün geçmiştim kist oluşmuş , istersen testere dişli aslan pençesi kürünü yap , hormonları düzenliyor, ben içiyorum faydası var gibi, adetim artı daha iyi oldu sanki, kist tedavisi görmüştümde benMerhaba canım günüm geçti ama test yaptım hamile değilim
15. gün çatlamış , yıldızlar ard arda olmuş :) sanki araları bir boş kalsa daha iyimi olurmuş bilemedim , hayırlısı olsun canımMerhaba kizlar bende 2 aydir ovulasyon testiyle deniyorm ama bu ay testlerimi yorumlayamadim..yardim edebilirmisinizzz.. simdiden tesekkur edermm allah hepimizin gonlune gore versinn.
15. gün çatlamış , yıldızlar ard arda olmuş :) sanki araları bir boş kalsa daha iyimi olurmuş bilemedim , hayırlısı olsun canım
bende kist oluştuğu ay ovülasyon c ve t çizgisi aynı koyulukta olmuştu , daha sonraki ayda kistten kurtulduğum zaman yumurta çatladığı zaman t çizgisi c çizgisinden biraz daha koyu çıkmıştı , ben kist zamanı yumurtam çatlamış sanmıştım ama malesefdiyok canım ard arda hiç olmadı 10,12,15,17.günlerde oldu bende cok dikkat ediyorum ama sanki bana hep koyu gibi geldi canım cok sıkıldı acaba catlamadıda kistleşiyomu diye üzüldümcevabın için teşekkür ederim..
bende kist oluştuğu ay ovülasyon c ve t çizgisi aynı koyulukta olmuştu , daha sonraki ayda kistten kurtulduğum zaman yumurta çatladığı zaman t çizgisi c çizgisinden biraz daha koyu çıkmıştı , ben kist zamanı yumurtam çatlamış sanmıştım ama malesefdirenk ayrımını kendimdekini şimdi biraz biliyorum
yok canım ard arda hiç olmadı 10,12,15,17.günlerde oldu bende cok dikkat ediyorum ama sanki bana hep koyu gibi geldi canım cok sıkıldı acaba catlamadıda kistleşiyomu diye üzüldümcevabın için teşekkür ederim..
hem 15. güMerhaba kizlar bende 2 aydir ovulasyon testiyle deniyorm ama bu ay testlerimi yorumlayamadim..yardim edebilirmisinizzz.. simdiden tesekkur edermm allah hepimizin gonlune gore versinn.
clear blue yu dene derimben biraz pahali ama denemen gereken zamani guler yuzle gosteriyoraralıktan beri bebek istiyorum olmuyorovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?